jaccoo1 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Witam kolegów,szukam fajnego miejsca na urlop z dala od zgiełku nad ładnym jeziorem.Co do rybek nie mam specjalnych wymagań, ważne aby coś tam pływało.Ze względu na czworonożnego przyjaciela najlepiej aby domek był ogrodzony z dostępem do wody.Województwo Lubuskie, zachodnio - pomorskie, wielkopolskie lub pomorskie. Jeśli koledzy mają jakieś sprawdzone namiary to proszę informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 To może i ja podłącze się pod wątek.Szukam namiarów na jakieś fajne miejsce w okolicach Ełku, Olecka. Domek, pokój agroturystyka - dla trzech osób. Fajnie jak by była łódka. Termin początek sierpnia.Propozycje mogą być na priv.Chciałbym poodwiedzać miejsca pochodzenia mojej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Również podłączam się do pytania - wlkp, lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Również podłącze się z prośbą. Jakby ktoś miał namiary na fajne kwatery proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Może Czorsztyn?Te drewniane domki z bala są ok. Byłem tam kilka razy. http://www.niedzicazamek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Jak Czorsztyn i okolice to z czystym sumieniem mogę plecić to:https://chatki-qdlatki.pl/chatki-qdlatki/Jest pomost gdzie mozna zacumowac łódkę, fajan knajpka obok domku z własciwie domowym jedzeniem.I poza sezonem wakacyjnym naprawdę niewiele ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi