molus1 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Jeśli powtarzam temat to wybaczcie ale poszukuje kija jak w temacie na okonie i szczupaki do 70/80cm. Jest mi ktoś w stanie coś takiego polecić? Zaczynam dopiero z tego typu zabawkami (do tej pory z synem w wieku 9lat na grunt i spławik spacerowaliśmy ale przedwczoraj na komunie dostał wędkę 4-18g i dzisiaj pistolecik mu wsiadł i stwierdził ze za „komunijne” kupi mi tez kij na spina )wiec kazda uwaga na wagę złota. Z góry dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Kup jaxon symbian 240 cm do 18g puki jeszcze sa i ciesz się życiem kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dobre dziecko jak Tobie chce z komunijnego hajsu kupić badyl. Bierz BeastMaster ML do 21g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molus1 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dobre dziecko jak Tobie chce z komunijnego hajsu kupić badyl. Bierz BeastMaster ML do 21g dobre dobre. Ale ja już mu za 2 x tyle co on na komunię dostał sprzętu na methode i klasyka kupiłem więc poczuwa się do kijka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molus1 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Kup jaxon symbian 240 cm do 18g puki jeszcze sa i ciesz się życiem kolego dzięki za podpowiedź Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dobre dziecko jak Tobie chce z komunijnego hajsu kupić badyl. Bierz BeastMaster ML do 21g Piotrek,chcesz wydrenować chłopcu "skarbonkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi