obcy91 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No właśnie styl widząc czasem woblery na portalu aukcyjnym wystarczy że zobaczę zdjęcie i już wiem do kogo należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bardzo łane, stylowe malowanko. Połączenia kolorów - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Widze Paweł że ciągle idziesz do przodu i się rozwijasz jeśli chodzi o wykananie A od siebie moge dodać--że przynęty nie tylko pięknie wykonane ale i bardzo skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 @Myku1987 kiełbiki też, dzięx wszystkim. Pstrągowe wobki i pestki zajmują cały mój czas i niektóre zadania jak te łamańce muszą poczekać. Ale z drugiej strony już niecierpliwię się na czas ich testowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Pestki w tonacji pstrągowej. 5g.Mam jeszcze trochę do pokazania, ale wszystko muszę dopiąć na tip top, a na razie to jest bałagan w pracowni, zbyt wiele na raz pomysłów, ale widzę, że nie tylko ja tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (...)Mam jeszcze trochę do pokazania, ale wszystko muszę dopiąć na tip top, a na razie to jest bałagan w pracowni, zbyt wiele na raz pomysłów, ale widzę, że nie tylko ja tak mam.To chyba jakiś wirus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dzisiaj stroiłem wobki, na szczęście była to czysta przyjemność mimo lekkiej zawiei śnieżnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Małe jest piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A wielkie może więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 lubisz żywe kolory brzuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A lubię, ale nie do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jakiego TD używasz do tych wobków ? Do 21g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Jakiego TD używasz do tych wobków ? Do 21g ? Racja, ale już niedługo, mam nadzieję. Ten kij stwarza pewne ograniczenia, tzn. do zacinania i trzymania ryby ok, ale strasznie zawężona tolerancja c.w. Szczególnie w dolnym zakresie. W planach dwa MHX-y od Wobiego, tylko, że u mnie na razie bida Edytowane 14 Lutego 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To chyba jakiś wirus? I liczę na to, że będzie zarażał . Miesiąc pracy i taki mix wobkowy powstał. Teraz mozolne czyszczenie oczek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Przy takim melanżu kolorystycznym we wszystkich warunkach da się przypodobać gustom rybek. Ładne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Imitacja pstrąga bardzo ładna. Czy robisz też kiełbiki? Taki kiełbik piątak. Bez fajerwerków, ale wizualnie chyba daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Bardzo ładne wobaski ,masz jakieś filmiki z pracą w mocnym nurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 śliczne maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Klasa jak zwykle Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Mało widać, ale nie planowałem nagrań, byłem na rybach i szkoda czasu było na szukanie lepszych ujęć . Z tym nagrywaniem to przyznam temat rozwojowy... Przy okazji. Edytowane 5 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Paweł twoje wobki jak zawsze skuteczne. Jedna z dwóch dzisiejszych (62 cm) Edytowane 24 Lutego 2013 przez wasmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajna ryba, gratulacje . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Zazdroszczę Ci wobków i takiej klimatycznej rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Ładna praca woblera :-)Filmik fajna rzecz bo można zobaczyć jak dany model pracuje.Na wiosnę do każdego swojego będę kręcił filmaaa :-). Edytowane 24 Lutego 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Wobek pieknie mryga Uuuułła piękna ryba,jaka zdrowa,pewnie walka hardcorowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi