Parf Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Praca różnych modeli, na początek wolno tonący 6g 5.5cm. i ciernik. Edytowane 5 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja swoje odebrałem i powiem ze wyglądają w realu dużo lepiej niż na foto! Bardzo dobra robota! Pracy nie miałem jeszcze czasu przetestować ale myślę że kluski je polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Tydzień temu, gdy było jeszcze trochę więcej śniegu szedłem po śladach(tropach) i pomyślałem że już był tu jakiś spinningista, lecz doprowadziły mnie na ten oto dowód, że konkurencja nie śpi. Może dokupić żółtej farby...? Dobra, praca woblerów ciąg dalszy. Poniżej hybryda ciernika z rapusem. Edytowane 6 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ładnie miesza.Co to za hybryda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Właśnie wstaw fotkę tego ostatniego wolblera - ale wymiata prześlicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Przyłączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Z tą hybrydą, to chodziło o wyśrodkowanie obu różnych konstrukcji w jedno, chociaż od boleniowych rapusów jest bardziej agresywny a od ciernika wyróżnia go delikatnie szersze lusterko, mniejsza z tym. Filmy obrazują co prawda zachowanie przynęty i dla "zawodowców" mogą zrelacjonować te załóżmy 80% realu w zachowaniu przynęty, ale powiem wam, że dla mnie to trzeba posmakować woba kijem i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Piękne dzięki bo on ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Zgadzam się,konkretnego wobka trzeba samemu przepuścić w wodzie,wtedy dopiero przekonasz się co na prawdę potrafi,co ma w sobie,lub nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 I jeszcze taki pływak. Bardzo uniwersalny-całosezonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) W końcu zabrałem się za nowe wzory, które już długo odkładałem, jeszcze nie dopracowane wizualnie, ale po dzisiejszych wietrznych testach jestem usatysfakcjonowany. Na początek mulaki 3g ok 2cm. Każdy trochę inny bo chciałem wyłonić lidera i przy okazji rapus 17g 8cm Edytowane 16 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Ta czarno-biała wersja dla osób którym dzisiaj mocno alko wypaliło siatkówkę i widzą tylko B&W rozumiem? Piknie!Nie że bym się czepiał ale ciemniejszym kolorem bym pomalował te pokrywy skrzelowe (nie słuchaj mnie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mulaki bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Mulaki następne będą w szacie motor-oil. Prosty patent, przypadkiem wyszło w jednej pestce i w szoku byłem jak to wygląda w słoneczku. Co do pokryw skrzelowych to myślę, że czarne, zielone czy różowe mogą być skuteczne jak się ciekawski bolek w rewirze zamota . Zauważyliście że w czarno-bieli złotawa krecha zanika. Po to chyba uklejki to mają by...znikać. Kamuflaż. Edytowane 16 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mi się podobają wszystkie jak leci...Wysuwasz się na prowadzenie w śród moich ulubionych producentów na pewno bijesz wszystkich ilościowo miejscami w moich pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Bardzo ciekawy efekt płetw uzyskałeś, to malowanie czy kombinacje z pergaminem i żyłką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Malowanie-wyciskanie...W tym sezonie zacznę z takimi płetwalami. Pewnie niektórzy twórcy mają już doświadczenie z takimi korpusami, a mi się podoba ich oryginalność pracy. Boleniówki z płetwami dały mi do myślenia, bo zaczęły się częściej przyłowy w postaci okoni i szczupaków często jaszcze w fazie ustawiania, a w typowym pływaku taka płetwa zmienia zachowanie wobka nie do poznania. Zapomniał bym dodać, że posiada delikatne nieregularne odjazdy i nie wiem czy dążyć do idealnej prostej pracy czy nie bo nurtu się trzyma tak czy inaczej .Pierwszy model testowy. Edytowane 23 Marca 2013 przez Parf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 jestem ciekaw Pawle dalszych postępów prac nad tym modelem, oczywiście piszę się na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 super woblerki . wielki szacun . jest co podziwiac czekam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dzięki. Mulaki w barwie ala diesel jeszcze w lakierni i pływające pestki też wiszą, powinienem się przed świętami wyrobić, a tym czasem wrzucę takie tonące 3.5cm 5g pestki, ale z różnymi sterami tzn. 1 i 1.5mm. Samym sterem fajnie się można dopasować do temperamentu ryb lub samej miejscówki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Podobają mi się te kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 malowanie klasa .. świetnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Piękne brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi