Parf Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Już zdążyły mnie uzależnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kapitanie wygląda...ta rozdziawiona gęba robi wrażenie kiedy wejdą do obiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ale łybki fajniusie i łogonki mają.A tak poważnie bardzo fajne,żeby tylko trochę jaśniejsze były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kapitanie wygląda...ta rozdziawiona gęba robi wrażenie kiedy wejdą do obiegu? Od tej chwili Są jaśniejsze, tylko na białym tle tak wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Czas żukowania to czas piękny i obfitujący w niespodzianki. Tym razem, taka urocza smakoszka żuka z rodzaju formi. Dobrze by było, zdążyć z odsłoną sierpniowych przysmaków powierzchniowych, modyfikowanej konstrukcji mrówki na końcówkę lata. Myślę, że się uda za kilka dni ukończyć kameralną serię kilku sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Żukowy sezon w pełni. Mrówkoniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ładnie wybarwiony kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Joker, jak to mówią, bo to Nasz Podlaski. . Nowa wersja pływających mulaków 3.5cm. Jeśli chodzi o kolory motor oil, to ciągle znikają mi z pudełka zanim pomyślę zrobić jakąś sensowną fotkę. Ciężko uchwycić tę opalizację i zielony poblask chociaż w wodzie i w słońcu, aż bije po oczach . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Piękne te mulaki. Jakbyś chciał mam taką perłę brązową z zieloną opalizacją, idealna na motoroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 @Rudi75, chyda to nie da tego akurat efektu, ale jak się nudzisz to możesz maznąć na białym i czarnym tle i podesłać fotkę tu, lub na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Paweł te ostatnie są prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Paweł widzę że bluza pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na upał i pokrzywy się sprawdziła, rozmiarowo też trafiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Joker, jak to mówią, bo to Nasz Podlaski. . Nowa wersja pływających mulaków 3.5cm. Jeśli chodzi o kolory motor oil, to ciągle znikają mi z pudełka zanim pomyślę zrobić jakąś sensowną fotkę. Ciężko uchwycić tę opalizację i zielony poblask chociaż w wodzie i w słońcu, aż bije po oczach . Mulaki 3.5cm.jpeg Pawle, gdybyś ty nie zaczął tego typu malowania, ja bym to zrobił Przez ciebie musiałem wymyślić jakieś czachy i inne takie techniki Te wzory są bombowe, ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Drugi etap zakończony. Teraz klejenie stelażu i poprawianie detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zapowiada się rewelacyjnie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witaj PawleNie masz czasem zapchanej skrzynki, ni jak nie mogę się z tobą skontaktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Pawciu tym razem brały na Twoje żuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Koniki ukończone. Miały być odnóża, ale już mi się nie chcę zmieniać ich wyglądu. Następne będą z nóżkami, co zmieni nieznacznie ich pracę i trzeba będzie inaczej wyważyć. Praca równa, powierzchniowa. Można je za nużyć na upartego. Kolejne będą cięższe i z przeszczepami. Trochę mrowia. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Parf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Koniki ślicznie opalizują. Super kolorystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Paweł fajne są Można liczyć choć na jednego konika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Kuba, pewnie że można. Żuki żukami, ale mulaki 4cm to temat, który obok bezsterowych wertykali z ogonkiem najbardziej pochłonął ostatni miesiąc.Pierwsza mała seryjka w takich kolorach... i w takich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Paweł,one są czarne,grafitowe czy ciemny granat ??? Tak przy okazji to podrzuć dla mnie jednego[takiego ciemnego]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Czarne, z mahoniowym brzuszkiem. Ok. odłożę jednego dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi