Skocz do zawartości

Woblery hand made Parf

Parf

Rekomendowane odpowiedzi

Czas żukowania to czas piękny i obfitujący w niespodzianki. Tym razem, taka urocza smakoszka żuka z rodzaju formi.

post-50821-0-09573800-1375280366_thumb.jpg

Dobrze by było, zdążyć z odsłoną sierpniowych przysmaków powierzchniowych, modyfikowanej konstrukcji mrówki na końcówkę lata. Myślę, że się uda za kilka dni ukończyć kameralną serię kilku sztuk.

Joker, jak to mówią, bo to Nasz Podlaski. :)

Nowa wersja pływających mulaków 3.5cm. Jeśli chodzi o kolory motor oil, to ciągle znikają mi z pudełka zanim pomyślę zrobić jakąś sensowną fotkę.  Ciężko uchwycić tę opalizację i zielony poblask chociaż w wodzie i w słońcu, aż bije po oczach  B) .

post-50821-0-06612300-1375428244_thumb.jpeg

• Like 6

Joker, jak to mówią, bo to Nasz Podlaski. :)

Nowa wersja pływających mulaków 3.5cm. Jeśli chodzi o kolory motor oil, to ciągle znikają mi z pudełka zanim pomyślę zrobić jakąś sensowną fotkę.  Ciężko uchwycić tę opalizację i zielony poblask chociaż w wodzie i w słońcu, aż bije po oczach  B) .

attachicon.gifMulaki 3.5cm.jpeg

Pawle, gdybyś ty nie zaczął tego typu malowania, ja bym to zrobił :) Przez ciebie musiałem wymyślić jakieś czachy i inne takie techniki ;)

Te wzory są bombowe, ech.

Koniki ukończone. Miały być odnóża, ale już mi się nie chcę zmieniać ich wyglądu. Następne będą z nóżkami, co zmieni nieznacznie ich pracę i trzeba będzie inaczej wyważyć. Praca równa, powierzchniowa. Można je za nużyć na upartego. Kolejne będą cięższe i z przeszczepami. 

post-50821-0-68598200-1376652273_thumb.jpeg   post-50821-0-95316400-1376652797_thumb.jpeg

post-50821-0-35802600-1376652369_thumb.jpeg Trochę mrowia.

Edytowane przez Parf
  • Like 1