Jacosław Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć.Chętnie kupię po sztuce obu wersji. Jeśli jest taka możliwość to daj znać na PW.Tak czy inaczej bardzo ciekawie się prezentują. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jerk-batman którego dałeś mi w maju (in action) ładnie zawija i szczupaczki go polubiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ...bo dałeś mu szansę, batman forever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) Boleniowo sandaczowe krąpiki 7cm 15g. i w świetle naturalnym. Edytowane 29 Września 2013 przez Parf 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Bardzo fajnie się prezentują .Praca typowa jak dla tego rodzaju przynęt(mocowanie oczka),czy może coś inaczej jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Krystianie, nie będzie kombinacji z mocowaniami oczek, bo to pociąga za sobą inne modyfikacje, a wolę poświęcać czas innym konstrukcjom. Wielkorzeczne 2x5g plus 2.5g. Wyszło z drewienkiem i stelażem 24g przy 10cm. Z tym tematem będę leciał do wiosny. Mulaki i inne z oczkiem w sterze. Pięknie i subtelnie chodzą i są mega uniwersalne. Pasują dozimowego i letniego cedzenia. Tu próbka farby od @Rudi75. motor to to nie jest, ale brąz z zieloną opalizacją perłową .Owszem, jest w niej potencjał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Miodnie wyszły te bolenióweczki ,tylko ich waga mnie przeraża .Paweł ale jak byś chciał zrobić takie jak z postu wyżej ,tylko troszkę jaśniejsze to chętnie bym przygarnął ze dwa do testów na wiosnę .Najpiękniej by było w takim designie jak te Mulaki. Edytowane 22 Października 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Cieszy ogomnie że lakier ode mnie Ci podpasił, szkoda że nie udało się trafić na motorka. Wobki standartowo, bardzo zacne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Piękne wszystkie ,ale te z próbką farby uhhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Wielkorzeczne kolorki w dechę i te ostatnie mnie oczarowały. Zważywszy, że mam chrapkę na lakiery od Rudi, to malowałeś przez natrysk Pawle, czy ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Paweł,podaj mi parametry tego woblerka z próbką farby od @Rudiego75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Wielkorzeczne kolorki w dechę i te ostatnie mnie oczarowały. Zważywszy, że mam chrapkę na lakiery od Rudi, to malowałeś przez natrysk Pawle, czy ręcznie? Lakiery dla Ciebie Robercie będą na bank, w sumie to już są, muszę tylko wydobrzeć i do tyrki wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Wielkorzeczne kolorki w dechę i te ostatnie mnie oczarowały. Zważywszy, że mam chrapkę na lakiery od Rudi, to malowałeś przez natrysk Pawle, czy ręcznie? Ręcznie. Gąbeczka i temu podobne. Paweł,podaj mi parametry tego woblerka z próbką farby od @Rudiego75.5.5cm pływaki. Praca hmm... to trzeba samemu zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baska77 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Te trzecie od góry rewelka!!!!Chyba jakiś priv pójdzie Edytowane 29 Października 2013 przez baska77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Normalnie baja . Lejesz Pawle miód na moje oczy. Twoje wobki są............. inspirujące. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dzięki. Kilka szt. rzuciłem na giełdę jak by ktoś chciał posmakować spinnem lub matchem. A Tobie Marcin zalegam wobka, ale mam sprawę odn. farbek, reszta priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Nie no. pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Dzięki. Kilka szt. rzuciłem na giełdę jak by ktoś chciał posmakować spinnem lub matchem. A Tobie Marcin zalegam wobka, ale mam sprawę odn. farbek, reszta priv.Nie ma problemu, pisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Miałeś się odzywać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mega są te wobki.Te które do mnie dotarły zrobiły na mnie niesamowite wrażenie.Teraz aż żal je zakładać na kija Na zimę nazbieram jakieś zamówionko. Pozdrawiam Sebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Rudi75@ posłałem priva. Dzięki Sebo, ale nie żałuj, zakładaj i łów. Inaczej to nic z nich nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Kiełbie siódemki. Zostało z zamówienia dwie szt. samiec i samiczka alfa. Nie wiem szczerze, czy kiełbie wykazują jakiś dymorfizm płciowy, ale tę teorię na pewno zgłębię, a w praktyce kiełbie we łbie, na ten temat wariacja wygląda tak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi