Skocz do zawartości

Woblery hand made Parf

Parf

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Krystianie, nie będzie kombinacji z mocowaniami oczek, bo to pociąga za sobą inne modyfikacje, a wolę poświęcać czas innym konstrukcjom.

Wielkorzeczne 2x5g plus 2.5g. Wyszło z drewienkiem i stelażem 24g  przy 10cm.post-50821-0-96579000-1382465380_thumb.jpeg

Z tym tematem będę leciał do wiosny. Mulaki i inne z oczkiem w sterze. Pięknie i subtelnie chodzą i są mega uniwersalne. Pasują do

zimowego i letniego cedzenia.  post-50821-0-14806300-1382465517_thumb.jpeg

Tu próbka farby od @Rudi75.     post-50821-0-32649400-1382465684_thumb.jpeg motor to to nie jest, ale brąz  z zieloną opalizacją perłową .Owszem, jest w niej potencjał.

• Like 3

Miodnie wyszły te bolenióweczki ,tylko ich waga mnie przeraża .

Paweł ale jak byś chciał zrobić takie jak z postu wyżej ,tylko troszkę jaśniejsze to chętnie bym przygarnął ze dwa do testów na wiosnę .

Najpiękniej by było w takim designie jak te Mulaki.

Edytowane przez Krystekwolf

Wielkorzeczne kolorki w dechę i te ostatnie mnie oczarowały. Zważywszy, że mam chrapkę na lakiery od Rudi, to malowałeś przez natrysk Pawle, czy ręcznie?

Lakiery dla Ciebie Robercie będą na bank, w sumie to już są, muszę tylko wydobrzeć i do tyrki wrócić. :D

Wielkorzeczne kolorki w dechę i te ostatnie mnie oczarowały. Zważywszy, że mam chrapkę na lakiery od Rudi, to malowałeś przez natrysk Pawle, czy ręcznie?

Ręcznie. Gąbeczka i temu podobne.

Paweł,podaj  mi parametry  tego woblerka z próbką farby od  @Rudiego75.

5.5cm pływaki. Praca hmm... to trzeba samemu zobaczyć :P  :) .

• 2 tygodnie później...

Kiełbie siódemki. Zostało z zamówienia dwie szt. samiec i samiczka alfa. Nie wiem szczerze, czy kiełbie wykazują jakiś dymorfizm płciowy, ale tę teorię na pewno zgłębię, a w praktyce kiełbie we łbie,  na ten temat wariacja wygląda tak.

post-50821-0-00226100-1384862265_thumb.jpegpost-50821-0-31414100-1384862271_thumb.jpeg

• Like 4