Maciek_7 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mega robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ta druga najładniejsza ;> czekamy na więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ładniusie :-) a skoro piszesz już hahaha o pracy to co to znaczy ogonowa wężykowata?Znaczy że wobaski mają pracę szerokie V i pływają wężykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kolego Parf,co do pracy wobków nie wypowiadam się bo nie testowałem.Ale malowanie pierwsza klasa,połączenie i dobór kolorów jak dla mnie top tego forum.Bardzo miło spędza się czas w Twoim wątku ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Czapki z głów przed strzebelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigiaurelki Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Trochę pokombinowałem z obciążeniem i korpusem i chyba mi się udało. Ładnie merda, i robi ciekawe rzeczy w opadzie i podrywie. Zastanawiam się nad większą liczbą oczek do mocowania, na modłę czasów - dwa w jednym. Niektóre detale są niedopracowane, ale przewidywana debiutancka seryjka powinna mieć już ostateczny kształt, również w szacie kiełbia.6cm10g.jpegJaka istnieje szansa kolego aby zakupić od ciebie kilka sztuk tego cuda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ładniusie :-) a skoro piszesz już hahaha o pracy to co to znaczy ogonowa wężykowata?Znaczy że wobaski mają pracę szerokie V i pływają wężykiem? Coś takiego właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 paweł masz talent syper robota tak ja wygladaja tak i pracyja wobki pierwsza klasa szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 O to jak tak i wszystkie cztery tak zapierdzielają to mistrzostwo :-) , koniecznie nagraj filmik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pstrągowe czwóreczki. Subtelne i stabilne bez myków. Na nurt i pod prąd. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Piękne te kolorki :-) takie fajniusie ,zresztą wszystkie twoje mi sie podobają :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Paweł te kleniowe niebieskie dwa poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Przemek mam w tym kolorze, tylko tym razem pływaki 2.5cm. Jutro z resztą coś Ci podeślę na maila.Jutro ustawianie, zastanawiam jak ubrać się na taki mrozek. Kiełbiki piątki, pseudo DR-ki. Spodziewam się po nich sporo fajnego łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Coś pod kropka. Piąteczki (5,5cm), wolno tonące. Mój wybór na nie zagłębokie zaczepowe miejsca, gdzie wygodnie się manewruje woblerem, który się "słucha". Nie używam casta na pstrągach ale zauważyłem, że mogłyby się te wobki zgrać z taką pstrągową ekstrawagancją. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Od samego początku z przyjemnością do ciebie zaglądam. Bardzo podoba mi się twój styl malowania. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A najważniejsze że jest nie do pomylenia. Rzut oka i od razu wiadomo czyje to woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Strzebelki z postu z 6 stycznia mi się nie podobały, ale te... po prostu powalają. Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Świetne. Bardzo podoba mi się Twoje malowanie. A "kleniowi pasterze" po prostu bajka. Tak mi się podobają, że następne kleniowe pomaluję bardzo podobnie Będzie plagiat, a raczej jego nieudolna próba Jakich farb używasz, że są takie "żywe" kolory ? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 artech tylko pamietaj by Twoje AS nie przypominało SS 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Od samego początku z przyjemnością do ciebie zaglądam. Bardzo podoba mi się twój styl malowania. Bardzo. Do Twoich poczynań to mi jeszcze daleko. @Artech w wymienionym wypadku mieszałem pigment niebieski z lakierem bezbarwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 (edytowane) artech tylko pamietaj by Twoje AS nie przypominało SS U mnie jest ASz, ale kto wie, co kto jest w stanie tam zobaczyć @Artech w wymienionym wypadku mieszałem pigment niebieski z lakierem bezbarwnym. Dzięki. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 ASz, to "asz" nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 malowana z pamięci imitacja kozy, przynajmniej takie założenie było, phi... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 ...i taki pstrążek 7.5cm ze sterem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi