Parf Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nic mi nie wiadomo o sklepie szczupak, a na pstrąga to do carrefouru można śmignąć. Reszta ewentualnie priv. Mulaczki 2cm. Tonące o dobrze wyczuwalnej, lecz naturalnej pracy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Szkoda, nie zdołałem obfotografować woblerów z ostatniej serii, jedynie takiego pstryknąłem, by sprawdzić jak opalizacja na zdjęciu wyjdzie. Niebawem żuki smużaki, pierwsze w tym roku . szósteczka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Kurcze, klimaty bombowe. Sóweczka (nie włochatka niestety )to miły akcent. Strzebelki są przepiękne! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Szkoda, nie zdołałem obfotografować woblerów z ostatniej serii, jedynie takiego pstryknąłem, by sprawdzić jak opalizacja na zdjęciu wyjdzie. Niebawem żuki smużaki, pierwsze w tym roku . adrenaline.jpeg szósteczka. Piękny wobler... Czekam na te smużaki z niecierpliwością... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mała szara rybka łowić wszystko będzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 DSCN2251.JPG Mała szara rybka łowić wszystko będzie. Jeśli to oryginalne kolory, to bardzo mnie się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 taka szara eminencja mnie się też bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Bardzo podobny do takiego morelowatego stylu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dzięx Spało się bardzo dobrze, ale piłem kawę i właśnie wybierałem się porzucać za pstrągiem na nowych rewirach. Zawiodłem się (a czy to pierwszy raz), ale skorzystałem i liznąłem nieco takich klimatów...las1.jpeglas....jpeglas,...jpegsóweczka.jpeg ... i spotkałem takiego cudaka. gdzie mozna jeździć na pstrągi okolicach białegostoku Parf help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 2.6-2.8cm 2.5g na maj czerwiec i lipiec................. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nic mi nie wiadomo o sklepie szczupak, a na pstrąga to do carrefouru można śmignąć. Reszta ewentualnie priv. mulak 2cm.jpeg Mulaczki 2cm. Tonące o dobrze wyczuwalnej, lecz naturalnej pracy. Jaka jest waga tych mulaków? I na ile schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Genialne typowe smużaki czy raczej robią nieco głębiej pod powierzchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Woblery tonące tego typu (mulaki) nie schodzą, tylko pracują na takim pułapie na jaki pozwala linka. W szybkim nurcie na np 16-tce utrzymają się na 0.5-0.8m, w średnio szybkim ok 1m. W wodzie spokojnej głębiej ok 1.5m, w stojącej nie ma ograniczeń, co w praktyce daje nawet 2 metry i głębiej. Cieńszą linką można więcej. A mrówki to typowe smóżaki. Ciężko je zanurzyć nawet na dłuższym dystansie. Jak ustawiam mrówki i nie jestem pewien w którą stronę mam zrobić korektę (chyba tracę wzrok-efekt uboczny lurebuldingu)) zanurzam szczytówkę pod wodę, i na krótkim dyszlu szybko przeciągam zanurzając żuka pod wodę, to ułatwia obserwację odchyleń od normy, na dłuższym dystansie ten manewr może nie zadziałać i wobler smuży. Niektóre egzemplarze biorą wodę na "karczek", te będą dobre na falkę przy wietrznej pogodzie, ale wszystkie mają smużyć, taka ich misja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W takim razie nie ma żadnych złudzeń, klenie z pewnością będą je żarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ferni.jpeg 2.6-2.8cm 2.5g na maj czerwiec i lipiec................. melolo.jpeg Niby mrówy takie jak już wielu robi, a jednak zupełnie inne. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Drewienko i podlaska szkoła . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Jazie z głębszej wody. Brały głębiej bo ostro wiało i żarówka. Ale są w świetnej kondycji i pobicia były z przytupem. Ale czas pestki już nastał. Niech jeszcze woda opadnie o 30cm... Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Parf 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rybki cudowne, pozazdrościć . Nie masz kolego czasem zapchanej skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Fajne Jaśki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ostatnie wobki robione pod kątem pstrąga, chociaż nadają się też na ryby bez płetwy tłuszczowej. Boleniówek nie pokażę bo wyparowały po pierwszomajowej gorączce. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Napływ rafy, wobler 5cm DR. Kleniom trzeba jednak dać wolne bo zaczynają walentynki. Boleniówki 11g. Praca to krzyżówka trilla ze spiritem lub...sam nie wiem. Nie lubię myszkowania w boleniówkach więc wyszły przecinaki. Edytowane 9 Maja 2014 przez Parf 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak zwykle kozackie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1982 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Malowanie pierwsza klasa to stadko pstrągowe poprostu palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Wojtek lubi tonące woblery i wie jak je wykorzystać. Wymiana doświadczeń bezcenna. Cierniki, i inne tonące pstruny oraz pestki w akcji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Dziś widziałem w sklepie pare Parfów chyba z ostatnich parti.Gratuluje Paweł roboty---stałe postepy,wykonanie,kolorystyka i wzory rewelka. Paweł a jerków nie robisz???? Pzdr Edytowane 13 Maja 2014 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi