Parf Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cześć Marcin. Jerków robię teraz 20 rocznie, a co, zaczynasz zabawę z większymi klockami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ciernik jest miazga, reszta też mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cześć Marcin. Jerków robię teraz 20 rocznie, a co, zaczynasz zabawę z większymi klockami? A Paweł lubie se czasem machnąć jakim jerkiem czy na naszych podlaskich starorzeczach,szczególnie z jesieni,albo też latem na jeziorach na mazurach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Dziś miałem okazję zobaczyć i połowić woblerkami Pawła, nie ma co pierwsza liga!!!! Nie obyło się bez sępienia i dwa zmieniły właściciela.Dzięki Marcin Edytowane 15 Maja 2014 przez dzerwys 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Igor w sobotę jak przypomnisz to też ci mogę dać pomyszkowac w pudełku za parfami. Pod warunkiem że dasz radę z sieczka na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja z wielką chęcią zobaczył bym jakiś kijek wielkorzeczny w Pawła wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Może kiedyś pokręcę parę patyków, ale na razie mam do dyspozycji wielofunkcyjną nawijarkę marki Wobi i nic więcej prócz hajsu w tej kwestii nie jest mi potrzebne, chociaż bywały momenty zarażenia się bakcylem robienia kijków, ale mi na razie przeszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tej nawijarki By Wobi to Ci szczerze zazdroszczę lecz będę obstawiać ze i Ty powinieneś kręcić kije.....miały by wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ferni 2.8cm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Fajnie siedzą na dupakach :-) fajowe ,tyż posiadam takie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Te z drugiej fotki fajnie uchwycone klenie z mojego ciurku na pewno by w nich posmakowały good job ps. ja będziesz miał kiedyś jednego takiego robaczka w nadmiarze to chętnie bym wziął na testy, w zamian oferuję masę zdjęć z rybkami ale to jak rzeczywiście będzie miał jednego gratisowego bo nie chcę sępić xd Edytowane 28 Maja 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Wiesz, ja skąpy nie jestem, ale jak jednego robię dwie godziny to mnie dupa hemoroidami straszy na taką promocję. Jak bym kiedyś breloczki odlewał to obdaruje wszystkich i bez zdjęć. Mam czasem chwile słabości, ale to raz w roku. Nie mówię nie, ale to po sezonie raczej.Mam nadzieję, że rozumiesz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jasne, że rozumiem też coś tam czasem strugam i wiem, ze im więcej czasu poświęcamy jakiejś przynęcie tym jest cenniejsza są też takie, których nie sprzedalibyśmy za żadne skarby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Sąsiad mój to przykładem działania wymuszonej ewolucji preferencji spinningowej. Do niedawna Jego ulubionymi łowiskami były kacze dziury, starorzecza i inne tego typu łowiska oraz jeziora, czyli głównie szczupak. Białoryb (brzydkie słowo!) i spinning był wg. jego mniemania pewnego rodzaju nie logiczną kombinacją, której nie ufał i wolał szczupaki. Lecz sytuacja zaczęła się zmieniać od pewnego czasu i z powodu coraz to gorszych wyników dał się przekonać do spróbowania złowienia jazia. Co raz podsycałem ogień opowiadając jak to ludzie łowią te ryby a i samemu miałem czasem się czym pochwalić. Na którejś z pierwszych sąsiada jaziowych próbach udało się i spinningowe tabu szczupakowego separatysty pękło i już wkrótce po tym, na "jajcarza" dopadł takiego prosiaczka 51. Niestety, jest to też kolejny dowód tragicznego stanu wód PZW. Gdyby zdrowa populacja szczupaka była by zachowana, chociaż by szczątkowo, sąsiad nigdy by nie pomyślał o zmianie zestawu na lżejszy, a moje pro jaziowe lobby nie miało by racji bytu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Szczerze podziwiam kolegów robiących takie mikro-wobki. Dla mnie nie do ogarnięcia, chociaż w wobki bawię się z 15 lat . Ale jak kolega wyżej napisał jest to niestety skutek stanu naszych wód, wielka szkoda, że jest to wybór-konieczność sporej ilości wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mulaki trójki ważące ok 4g w tym sezonie zbierają dobre opinie. Również cięższe 5-6gramowe, ale ich było zbyt niewiele do miarodajnych wniosków. Od lipca ruszę ten temat na nowo . Marcin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ferni 2.8cm. mrówki..jpegmrówki.jpegZnakomite smużaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Piotrek, jak zaglądasz tu, to ten wobek na zeda co prosiłeś. Zejście do 1.2-1.5m max ale normalnie na poziomym kiju 0.8m.Praca mocna ale niezbyt agresywna. Sam zresztą potestujesz i sprawdzisz. Mulak F 5cm. Praca "zdecydowana". 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Widzę zmianę designu - świetny. Co tam świetny... słów mi brak... genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baska77 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Wow!!!!!!Ten niebieski jest genialny.SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 E tam nic nie widać :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Paweł po 15 lipca melduje sie u Ciebie na zakupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Aura zmienna sprawia że Pawełek w drewutni struga odblaskowe wobki. Ten niebieski to dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dzięx zaglądającym.Designu nie zmieniam tylko dodałem trochę poblasku folii aluminiowej.Zaznaczam w kalendarzu 15 lipca .Nom, Piotrek tylko kiedy Ty na te sandacze się wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 No,no Paweł z folią super wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi