Parf Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) 22 gramowy jerk uniwersalny (to się jeszcze zobaczy), 11cm. Dodam, że to początki z folią. Potknąłem się o jakąś rozpoczętą rolkę u ojca w garażu to może wykorzystam . Edytowane 9 Lipca 2014 przez Parf 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Niezłe te początki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Paweł nie piszerz na forum jak na srake za często,ale jak juz coś wrzucisz ta naprawde ostatnio jest na czym oko zawiesić Edytowane 9 Lipca 2014 przez martek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak dla mnie to wygląda kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki. Powstały jeszcze takie. piąteczka głębokie zejście, praca malinowa mulaki mocny bit 3.5cm 5.5g mulak czwórka 8g 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wiesz, jeśli Ty nazywasz to początkami z folią, to nie wiem jakie wobki tu pokażesz, gdy dojdziesz do większej wprawy.Wizualnie - bajka, zwłaszcza ten pierwszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgadzam się z @Dagonem, pierwszy wyszedł Ci rewelacyjnie po foli malujesz akrylami? jeśli można wiedzieć oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Cóż tu dużo pisać... Po prostu wzór do naśladowania, niedościgniony wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Baja, baja, baja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Paweł jak zwykle klasa,a bezsterny uklej to już Mega kozak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 piatka..jpeg piąteczka głębokie zejście, praca malinowa szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ee tam, ale dzięki bardzo.Jakieś rybki, w końcu przecież lato mamy ... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Ładnie ubarwiony szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Takie "pyty" ostatnio biorą ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Na pinke?? (hiehiehie) eh widać woblera spaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ee tam, ale dzięki bardzo.Jakieś rybki, w końcu przecież lato mamy ... ryby 2014.jpg jaź2014.jpegPaweł ten twój jasio to jak karaś wygląda z twarzy.... Widzę że odpaliłeś w końcu swoją baleję wobki oczywiście piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 wzdręgojaź jak już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Takie "pyty" ostatnio biorą ...wzdręga.jpegjak się łowił z pływadła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 o co mi chodzi..ja pływadełko mam kogoś namówić i lecimy .. Kamil prawie kupił od niego wiem że masz i nie pływałeś ja podobnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Bardzo dobrze się pływa, na niektórych rzekach już raczej nie będę spinningował z brzegu. Problem jest w tym, że jak się wrzuci na luz i zechce się po płynąć w dół to problem jest z powrotem do samochodu, dlatego bardzo się przydaje kolega co podjedzie i odbierze w innym miejscu. Tym bardziej jak planuję się dwudniowy spływ od do. Po za tym pływadło daje możliwość łowienia we dwójkę co na brzegu jest utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A butel szampana rozbiłeś o łajbę przed wodowaniem? I jak się łowi z perspektywy kaczora moczącego kuper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Najważniejsze, że da się z tego oddać mocz, nie dobijając do brzegu, choć to karkołomne zadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Najważniejsze, że da się z tego oddać mocz, nie dobijając do brzegu, choć to karkołomne zadanie...Jak by co to simms robi takie elitarne cewniki dla muszkarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Za jakiś czas może się przydać . Wodowanie i wychodzenie w miejscu gdzie nie "czuć" dna to konieczny trening. Bo okazuje się, że czasem trzeba. Są odcinki rzeki gdzie można płynąć kilometry i wszędzie pion i 2m . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi