Parf Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Folia c.d. 5cmF 6cmF 9.5cm 18g oraz nowość i nie całkiem już tajna broń, a w wersji łamanej też będzie, bo super to gra. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Well done. Bije pokłony twoje wyroby mnie oszołomiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nowość mnie rozwaliła , wygląda rewelacyjnie , zresztą wszystkie są super . Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wzięcie się za folię wyszło Ci na dobre ostatni stwór wygląda jak nie z tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Tylko do gablotki powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 "Matrwa natura??" spoko foto;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ukleja żerująca na jabłku^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja cie pierdziu wobler który jabłka łowi chce taki model Klasa wobki Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Sto lat Pawle!Częściej pokazuj swoje dzieła. Ogląda się je z wielką przyjemnością. I wróć czasem, choć na moment, do pasteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Najważniejsze, że da się z tego oddać mocz, nie dobijając do brzegu, choć to karkołomne zadanie... Tzn jak ? Puszcza się mocza w spodnie, czy da się jakoś wystawić FAFIKA na wierzch ?No proszę nawet @parfowe woblery robią Putinowi na złość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Pijawka urzeka formą i kolorem, a że ryby będą chciały ją cmoknąć w dupkę, to nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Super Ci wyszła ta uklejka, mówiłeś jej może coś o sankcjach Putina...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Paweł ogromne gratulację dla Ciebie mega klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzięki za wsparcie. próby z boleniówkami, jakieś nowe kształty korpusu itd. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) W tym roku już miałem sobie darować, ale nie spodziewany wyjazd na wisłę zmobilizował mnie do zrealizowania trollingowych pomysłów. Każdy zaliczył te pół godziny pływania. Mają po 13cm i wagowo 40-50g. Schodzą do 5m, chociaż na jeziorowym dalekim wypuście zejdą niżej. Lipa, stelarz 1,2. Poli 3mm. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Parf 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Kapitale są tego baryłkowatego to sum Ci kiedyś porwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 W tym roku już miałem sobie darować, ale nie spodziewany wyjazd na wisłę zmobilizował mnie do zrealizowania trollingowych pomysłów. Każdy zaliczył te pół godziny pływania. Mają po 13cm i wagowo 40-50g. Schodzą do 5m, chociaż na jeziorowym dalekim wypuście zejdą niżej. Lipa, stelarz 1,2. Poli 3mm.DSCN2491.JPGSuper wobki,wizualnie mistrzostwo. Paweł, na 3 takie woby to bym chciały złożyć u Ciebie zamówienie,da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Planowałem na giełdę, jak chcesz to możesz z tych wybrać oprócz niebieskiego z góry i zielonego z doły. Trzeci od góry jest z grzechotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Masz swój styl, który nie ukrywam bardzo mi się podoba. Super! Szkoda że nie robisz trociowych woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Robiłem trochę na jesieni jak jeździłem na nowy rok, do czasu w którym wędkarstwo trociowe stało się fikcją literacką i ściemą medialną. Szkoda bo woblery trociowe to przyjemny temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To ja chętnie na trocie coś u Ciebie zamowie Jest taka opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pewnie, pokażę w tym miejscu, gdzieś w listopadzie może już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Parf zostały Ci jeszcze jakieś trollingowce? Napisz mi co masz i po ile. Chętnie bym ze 2-3 przytulil. Bralbym tego niebieskiego na bank ale piszesz ze go nie ma. Niespodziewane lato w Irlandii spowodowalo zakwit wody i szczupaki zeszły głębiej. Moje ulubione łowienie czyli jerkowanie po plytkiej wodzie na chwilę obecna odpada. Wczoraj w kilka h trollingu wpadło kilka ryb. Nic dużego jakieś 80+ max. Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi