Parf Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Na dzień dzisiejszy to nie mam nic. Z tych ze zdjęcia może z 2 szt będą wolne ale będę wiedział pod koniec tygodnia, w warunkach o jakich piszesz to trolling jest najlepszą metodą, bo jerkowanie bez brań dość szybko męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jerkowanie zawsze męczy po 3 dniach jerkowania plery tak nawalaja, ze Ciężko złapać oddech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W tym roku już miałem sobie darować, ale nie spodziewany wyjazd na wisłę zmobilizował mnie do zrealizowania trollingowych pomysłów. Każdy zaliczył te pół godziny pływania. Mają po 13cm i wagowo 40-50g. Schodzą do 5m, chociaż na jeziorowym dalekim wypuście zejdą niżej. Lipa, stelarz 1,2. Poli 3mm.DSCN2491.JPG przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie mierzony ale raczej siódemka z dobrym plusem. Na kiełbika łamanego. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Bolek miodzio. Mulaki Pawle dotarły, jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego warsztatu Dla mnie Twoje wobki to ścisła piątka JERKBAIT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki serdeczne . Teraz taka kołomyja, że czasem nie wiem jakimi wobkami serię zacząć. Boleniówki się pokończyły, mulaki też, żuki powyrywane, trollingowce "poginęły", a po jaziowych pestkach to tylko ownery zostały. Kuwa, nie ma na co łowić. Nie no, tak to to nie może być . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dziś na mulaczka, jaskrawego okonia padł klonek, maluszk ok. 25cm i 10 okonków. Wielkością nie powalały ale zawsze coś. Pawle mulaki rewelacja poproszę o jeszcze :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wrześniowe poranki są już namiętnie długie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dobre (łowne) woblery kiedyś Pawle robiłeś Jaziowe smużaki się skończyły ale jeszcze miałem jedną płytkochodzącą,sandaczową uklejkę 9cm i wczoraj w nocy... UGRYZŁ Trochę porozginał kotwice i wyłamał ster ale wytargałem. Pozdrawiam Tomi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Nie no gratulacje, chyba najciekawsza ryba jaką w tej rzece można złowić, pamiętaj, że statystycznie jedna taka na dziewięć lat ostrego łowienia przypada na chłopa. A woblera pewnie chciałeś w końcu urwać, bo ciemno, nie widać zaczepów . Ryba kozak. O szczegóły wypytam później osobiście rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wczorajszy 2 godzinny rekonesans utwierdził mnie w przekonaniu, że wybór wobka był słuszny. 6 strzałów i 3 rybki wyciągnięte. Dzięki za wobka. Jak trafi się jesienna gruba rapa to i ona zapozuje do zdjęcia. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Bardzo lubię to, co dzień rano, do kawy taki newsik by się przydał, motywacyjny, albo lepiej dwa razy, rano i wieczorem po ciężkim dniu na dobranoc .Dzięx. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Jesień ma być długa a zima łagodna (cebula ma cienką skórę, podobnie jak ostatniej jesieni) więc jeszcze wszystko może się zdarzyć i tego kolegom jak i sobie życzę :-) Edytowane 2 Października 2014 przez guciolucky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Do tematu zagladam od czasu do czasu, wobki piekne Co do tej zimy, to jeszcze na weekendzie gdzies czytalem ze ma zaczac sie szybko, byc dluga i sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Niedługo pokaże pijawki i temu podobne. Przegubowe, jest kilka wersji ale jest też lider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kiełb dziewiątka o dość szerokiej wężykowatej pracy. Coś w stylu czmychającego kiełbia z płycizny . 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Malowanie bajka, praca pewnie też mówiąc inaczej- konkret robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Dajesz dżezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Klenio z trochę głębszej wody . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ładny ,Biebrza?Na co poleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ajaj ja to tych kleni szukalem jezdzilem rzucalem iiiii.... ? Nic Nie wiem co zrobic zeby ladnego kluska jesienią zlowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jaka rzeka to nie istotne, ale głębiej szukałem wobkiem czwórką "ala mulak slim pływak" z niebieską opalizacją . Jeszcze szczupak mnie sponiewiwrał po widowiskowym braniu na jerka pod płetwami, niektóre pstrągi mogły by się od niego uczyć temperamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ładnie ;_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mulaki 5g 3cm. Pestka kleniowa. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 UUUUUUUUU piękne perełki))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi