Parf Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) To nie nowa koncepcja. Ongiś dawałem podkłady i szlif, aż do efektu białej jednorodnej powierzchni, ale jak po tym malujesz pędzlem to nie wygląda to jednak najlepiej. Również zbyt biały jednorodnie korpus uwydatnia kolory nie zawsze takie jak chcemy. Szara biel albo kolor drewna to najlepszy podkład, no i wobler jest odchudzony o zbędne warstwy i można dać warstwę lakieru więcej . Były woblerki, że widać było słoje drewna, ale w tym wypadku to faktura farby i brak grubego podkładu. Koza piątka. Edytowane 25 Listopada 2014 przez Parf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Głowatkowo taimieniowe trzynastki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Robią, robią - wspaniałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Szkoda, że ani czasu ani chęci, nie miałem na nagranie pracy tych dużych łamańców. Przy tej wielkości wszystko ładnie widać. Nie ixują na przegubie, ale płynniej zamiatają i ciekawie reagują na nurt i prowadzenie. Będę dalej drążył . 6cmF 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Drąż, bo będzie warto.Smakuśna ta strzebelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ależ ty panie jedziesz po bandzie z tym malowaniem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Piknie :-) a łamańce jak nie poleciały gdzieś to nagraj koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Łamańce temat rzeka. Moje ulubione minożette. 7cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Krągłouste tak ładne, że zazdroszczę posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pikne Panie!A pracę można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Powiem tak. Aż gały mi zagrały :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Łamańce temat rzeka. Moje ulubione minożette. 7cm. minogi 7cm.jpgŚliczne! Podlaskie pstruchy drżyjta ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Lester, ktoś na pewno zobaczy, ale nagrywanie mam zawieszone. Klasyczna strzebelka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bardzo przyjemnie wyglądają minogi i strzebelka i w ogóle miło :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 No właśnie, ma być przyjemnie i miło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pokażesz jak minogi pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Pikne Panie!A pracę można zobaczyć?Nie, bo zaraz podrobisz . Piotrek83, Tobie minóg jeden przysługuje, za wcześniejsze sugestie odnośnie minogów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) :-) Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wielu kolegów świruje z tymi przynętami pstrągowymi, to ja się wyłamię... Kiełbiozzo 12. Szybki trolling, opaski burty itd. z racji nikłego oporu stawianemu w wodzie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wielu kolegów świruje z tymi przynętami pstrągowymi, to ja się wyłamię... Kiełbiozzo 12. Szybki trolling, opaski burty itd. z racji nikłego oporu stawianemu w wodzie. kiełbiozo12F.jpegŁadna "ch...ra"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ładna "ch...ra"... I nie jedna taka siądzie na takim wobku. Pierwyj sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Paweł coś cicho w twoim temacie. Zapadłeś w sen zimowy? Edytowane 20 Grudnia 2014 przez wasmar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pawle , na zapowiedź ocieplenia jakieś robactwo wyszło mi z pudełka. 3cm szczęścia. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pawle , na zapowiedź ocieplenia jakieś robactwo wyszło mi z pudełka. DSC_1431a.jpg DSC_1432a.jpg 3cm szczęścia. No takich owadòw to tu jeszcze nie graly Jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi