joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 I spolszczona nazwa poppera mi się podoba - chlusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Chlusty rewelacyjne , zresztą twój wątek to jeden z moich ulubionych ,zawsze jak tu zaglądam to mam w głowie takie ŁAŁ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam i dziękuję. ...woblery na dożywocie, łamane kiełbie, spasowany (ciasno) przegub, to istotny element ich łowności, no i ponadprzeciętna uniwersalność. 7cmP. boleniowe co nieco... 7cm 8g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Paweł te Twoje łamańce bardzo mi się podobają ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam. 5-6.5cm neutralne i pływające. Testy trwają. pijawki2016.07..jpegWitam. Niesamowite są te pijawy. Z resztą wysztkie woblery robią niesamowite wrażenie. Zapytam wprost: można by taką pijawkę nabyć od Kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 @menduza,wyślę pryw. wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 10 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 trollingowe zabawki. zakres rażenia 4-7.5m 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Konkretny zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mam trzy pestki z pierwszego wypustu. Rewelacja na klenia a i pstrąg nieźle bije. Teraz pora nabyć typowo pstrągowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam. 5cm, średni zakres pracy 0.4-0.7m. Neutralne i pływające. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 5.5cm neutralne 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Paweł Ty troche jak taki cichociemny-wpadasz dajesz fote i znów trzy tygodnie Cie "ni ma" hehe Jak zwykle woblerki KLASA Edytowane 6 Grudnia 2016 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 ...bo widzisz Marcin, nie ma co zbyt często wody mącić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Cierniki piątki. W środowisku naturalnym są tak różnorodne (nawet w obrębie jednego łowiska), charakterystyczne, znacząco odróżniające się na tle innych ofiar, że stają się tak wdzięcznym tematem do tworzenia wobków. Takie będą na jazia ew. pstrąg, kleń. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Paweł, co to za brzuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 masz na myśli kolce odbytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No tak,dawno nie widziałem kolucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wcześniej takie korpusy z wydętym brzuchem prezentowały ciekawą pracę( migotanie, błyskanie brzuszkiem), więc z takiego kila postanowiłem zrobić płetwy, w przypadku cierników bliżej oczka jako kolce, w innych imitacjach bliżej ogona jako płetwy. W boleniówkach nieźle to wygląda i dobry wpływ na zachowanie również ma. Ostatnio punktem wyjścia jest wyłącznie korpus do którego dopasowuję resztę czynników, chodzi o to żeby imitacja pasowała zachowaniem i pracą do oryginału, a nie z jednego "body" o pracy siepacza porażonego prądem robić strzeblę kiełbia czy płotkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Piątki uniwersalne. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Kurde piękne.... ehhh..Na ryby.. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 W temacie typu glaider obstawiłem na ten wzór, obciążenie jedno czy dwupunktowe, ślizg długi, lub obrót w miejscu, zależy jak się ciągnie(szarpie), pływający fajnie schodzi pod wodę, ogólnie dla mnie super. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 5-7cm 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ahhhh tylko na wystawe, aż grzech do wody wrzucać! Aaa te sliderki... sam miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 FOTA 5.5cm neutralneŻeby te woblery były neutralne to jakie kotwice "waść" polecasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi