Parf Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Waść temat nie łatwy poruszasz, ale bardzo ciekawy, wielkość i ciężar uzbrojenia jest bardzo istotna, ale poproszę o inny zestaw pytań, bo na to nie jestem w stanie odpowiedzieć w zrozumiały sposób, dodam tylko, że może być pływakiem z nr 6, jak i tonąć z ósemkami, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 6-7cmP, często takimi zaczynam i kończę wycieczkę po rzece. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Piekna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Piekna robota Jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jak zwykle Calkowicie sie zgodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 .... 6-7cmP, często takimi zaczynam i kończę wycieczkę po rzece.Yyyyyy, to czemu ja jeszcze takich nie mam !!!! ????Jaką reprezentują pracę: wąską-drobną czy szerszą-essowatą ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Yyyyyy, to czemu ja jeszcze takich nie mam !!!! Jaką reprezentują pracę: wąską-drobną czy szerszą-essowatą ???? Pamiętasz tego łamańca, chyba imitację pstrąga, oczko w sterze, ok 7cm, to od tamtego troszeczkę szerzej, ale minimalnie.Czyli, chyba pomiędzy tymi akcjami co wymieniłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Od bardzo dawna przeglądam Twój wątek i jedno słowo mi się nasuwa, pięknie. Sposób zestawiania barw po prostu rozwala, tego się nie da nauczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dzięx. smużaki prażuki 3cmP. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Witam. Boleniówki expresmaster 12-14g 7-8cm. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Większy kaliber, do 20cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 2017.04..jpeg 6-7cmP, często takimi zaczynam i kończę wycieczkę po rzece.Jak patrzę na nie z bliska , i mam zamiara załorzyć w jakąś obiecującą miejscówke ,aż ściska mnie w sercu bo wiem co za chwilę może się wydarzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam. Delikatnie odświeżę wątek. Drewienko w jednym kawałku. smużaki ok. 3cm żabki ok. 4cm 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Paweł masz ręke do tej "roboty"-extraklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam. Jedne z pierwszych testowych szarpaków z przesuwnym obciążeniem. 7-8cm. Na razie tylko pływające. Do lata postaram się ogarnąć mniejsze modele, oraz dojdą tonące. ...oraz strzebelki 5-7cm Pozdrawiam. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Paweł po ile będą te strzebelki? Będę powtarzał ile razy potrzeba - wątki autorskie to nie jest bazar. Takie pytania zadajemy na priv. Edytowane 19 Lutego 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Paweł po ile będą te strzebelki? Będę powtarzał ile razy potrzeba - wątki autorskie to nie jest bazar. Takie pytania zadajemy na priv.Przepraszam. Tak dawno nie kupowałem, ze wyleciało z tego pustego łba PS. Na obronę mam to ze niedzialał mi prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 5-6cmP\ 4cmP 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ojej!!!Dobrze znów popatrzeć na Twoje cudeńka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) 8cmF 5cmF Edytowane 21 Lutego 2020 przez Parf 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 2020.02.jpeg 2020.02..jpegNooo Paweł, nie wiem skąd "zerżnąłeś" malowanie łamańca ale teraz to "pojechałeś po bandzie". ????♂️ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki81 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Rzeczywiście kolory łamańca są niezwykle ładne i naturalne, widać subtelne połączenie kilku technik malowania. Świetna robota, przyjemność dla oka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Przejrzałem właśnie cały wątek.Piękne te Twoje woblery????Wrzucaj tu coś częściej, będzie na co popatrzeć. Muszę też chyba kiedyś jakieś sprawdzić w mojej wodzie. Pewnie się do Ciebie odezwę za jakiś czas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dla mnie bez żadnego cukrowania twoje woblery to top tego forum , gratuluje talentu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi