BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 W sumie mogę, ale zepsuję Wam całą niespodziankę To mam wstawić fotkę? ... kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Wrzuć wrzuć, od tego w końcu są "nielegalne kanały" żeby działały Edytowane 14 Lipca 2021 przez karpiu08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 No dobra. Pewnie od piątku będzie ogólnie dostępne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Wedkarstwo 360? Zobacze to ocenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Nie. To WW360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Czyli kolejna "klapa", nie będzie co czytać, pozostanie internet Edytowane 15 Lipca 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Cały czas oceniam szatę graficzną a nie jakość tekstów więc skąd Alku takie wnioski? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Rozumiem, mój błąd. Przeglądałem WW czerwcowe i nie miałem negatywnych odczuć. Szata nie ma dla mnie szczególnego znaczenia, ważna jest zawartość. Często w zgrzebnym worku ukrywa się ciało Afrodyty, a w sukni balowej maszkara. Lipcowe WW przegapiłem, poluję na sierpniowe. Edytowane 15 Lipca 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 No dobra. Pewnie od piątku będzie ogólnie dostępne Ej, ale to chyba nie ten ze zdjęcia ma prawie 5 kg? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Nie wiem, ja go nie ważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Czy WW jest teraz klejony czy dalej zszywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Jak w XXw ...zszywki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Ej, ale to chyba nie ten ze zdjęcia ma prawie 5 kg? nie ten, ten rekordowy z rubryce galeria łowców, właśnie przeglądam te nowe WW, ewidentnie gazeta poszła w format jaki miało W360. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 W360. Zdjęcia, druk rozstrzelony. "Na cyce" rzuciły mnie 2 grafiki z rozmieszczeniem szczupaków w artykule kolegi Sławka. Piękne . Następnego nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Jak tam Panowie wrażenia po odświeżeniu szyldu WW? W samym składzie autorów też zaczynają się ewidentnie roszady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Na bezrybiu i rak ryba. Biorąc pod uwagę upadek W.Ś., wolę W.W. Tym bardziej, że pojawili się tam autorzy z dawnego dobrego W.Ś. Na przykład Pan Krzyszczyk, którego felietony czytam od dechy do dechy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Witam, czy dostaliście styczniowy numer WŚ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Hmmmmm ... ta gazeta już nie wychodzi (czy coś sie zmieniło?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Dzisiaj dostałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Upsss ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 RIP Wędkarski Świat... swoją drogą to już drugi raz kiedy redaktor Mirecki gasi światło... Szczerze mówiąc spodziewałem się tego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Ma wprawę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 RIP Wędkarski Świat... swoją drogą to już drugi raz kiedy redaktor Mirecki gasi światło... Coś, ktoś, gdzieś? O co chodzi?? Szczerze mówiąc spodziewałem się tego... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Skąd takie info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Wydawnictwo zawiesza wydawanie gazety przynajmniej do końca roku. Prenumeratorzy dostaną zwrot środków. Gazeta może wróci jako kwartalnik za 120 zł [4numery] ale to nic pewnego. Takie info było we wrześniowym numerze. Powody? Inflacja, drogi papier, kolportaż itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi