cezorator Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Może jestem gapa, ale dzisiaj zauważyłem, że przy tematach wątków znajdują się takie gwiazdki w dwóch kolorach.Co one oznaczają i co to są te głosy, o których przy nich napisano ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 aaaaa!!!!!A kto ją wystawia ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 uzytkownicy naturlanie - czarku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 @Cezorator, w dowolnej chwili możesz poddać ocenie każdy z wątków na forum.Post może ocenić każdy z zarejestrowanych użytkowników forum.Im więcej gwiazdek, tym bardziej forumowiczom podoba się wątek. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A dla mniej spostrzegawczych, zagłosować można wybierając ocenę z rozwijanej listy znajdującej się na końcu każdego wątku i potwierdzić przyciskiem oceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dzięki śliczne :D Teraz jestem jasno oświecony :D :D Człowiek całe życie się uczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja takie gwiadki widziałem jak dostałem klapą od swojego busa . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cezorator
Może jestem gapa, ale dzisiaj zauważyłem, że przy tematach wątków znajdują się takie gwiazdki w dwóch kolorach.
Co one oznaczają i co to są te głosy, o których przy nich napisano ?????
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi