snejki Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Szanowni Forumowicze, czy ktoś z Was posiada ww. kijek? Chciały poznać opinię na jego temat, czy kluchowaty? Jakie realnie wagowo przynęty obsługuje? Czy to dobry wybór na woblerowe łapanie pstrągów (woblery do 7cm)? Jeżeli nie, to co polecilibyście w tej długości (powyżej 3,00 - 3,20)? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Edytowane 6 Maja 2021 przez snejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Miałem taki kij ale 2,7m był kluchowaty trochę idealny na jazie ,klenie. Cw. mocno niedoszacowane spokojnie 18-20g rzucał. Jak chcesz o cw 2-12 to weź oczko słabszy do 8g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Dzięki za sugestię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nie jest to czasem wklejka? Gdzieś chyba mi raz przemknęło na forum, ktoś pisał że to wklejka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nie jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 MITCHELL EPIC R nie jest wklejką, seria MITCHELL EPIC bez R - to są wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leleń Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) Ja mam Epic R 1-8 2,4 Ku jest zdecydowanie kluchowaty. Dobrze miota lekkimi przynetami. Świetnie amortyzuje odjazdy, nie spadło mi z tego kija jeszcze nic a wyciągałem zapiętę za koniec pyszczka. Dobry na woblery i żelastwo - dobrze przenosi ich pracę. Niestety jeśli chodzi o gumy to jest fatalny - zero czucia. PS ma felerną końcowa przelotke z metalowym kołnierzem biegnącym w poprzek grzbietu który sprzyja plątaniu linki na przelotce - potrafi niezłe Wk…. człowieka, zwłaszcza jak ryby nie bioro;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 21 Października 2021 przez Leleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi