Skocz do zawartości

[Artykuł] O eksperymentalnych projektach

Mekamil

Rekomendowane odpowiedzi

Kamil szacun za takie projekty.

Potrafisz ukręcić extra narzędzie za niewielkie pieniądze.

Miałem od Ciebie kiedyś taki kijek UL, super się ładował nieziemsko trzymał ryby ale przy tworzeniu nowego projektu poszedł do ludzi. Do dziś żałuję.

Był taki jak szkło, lejący ale węgiel....

• Like 1

Zawsze mi dupę na okoniach prał. Ja obrotówki i spin a Kamil gumeczki, cast własnej roboty i zazwyczaj multik na prawą witkę. Byłem świadkiem jak opanowywał okrąglaczki ABU, Daiwy na prawą rękę, a później mi dupę łoił. Ech, stare, dobre czasy. Dla Niego nie ma różnicy, którą ręką kręci. To coś, czego Mu zawsze zazdrościłem. Na Unichowie uparł się na szczupaka na jerka i go w końcu złowił. Oczywiście, nie muszę mówić, iż multik był na prawą witkę. To był zdaje się Quantum Iron.

• Like 4

Chyba najczęściej "przewalajacym" się na forum rodbuilderem jest właśnie Kamil, wiec raczej nie ma obawy by się nam gdzieś rozpłynął. Jego projekty sa wykonywane z wysublimowanym poczuciem smaku, nie potrzeba do tego kiczowatych błyskotek, czy zbędnych ozdobników.

Sam zbroisz, więc na pewno masz świadomość, że każdy rodbuilder zostawia swój 'odcisk palca' w postaci, czy to charakterystycznego kształtu lakieru na omotkach, czasem samego doboru spacingu, wykończenia elementów rękojeści przy łączeniach, gładkości i specyficznych kształtów rękojeści, etc. Nawet bez podpisu nie da się uniknąć znaków szczególnych.

• Like 4

• Dodaj nową pozycję...