Skocz do zawartości

Penn Battle (kolejne generacje)

Kostek86

Rekomendowane odpowiedzi

Z uwagi na dobre wspomnienia ze Slammerami 360 sledze troche co tam Penn serwuje na rynek.

Battle nie mialem. Na razie miec nie bede.

Dla rozwazajacych zakup, poza oczywiscie glosami z naszego forum, polecam lekture :

http://www.stripersonline.com/t/816396/penn-battle-4000-issu es

W skr?łcie dyskusja przypomina rozwa?źania nt. Zaubera, jakich na naszym forum jest pełno. Część os?łb jest zadowolonych, a część uwa?źa, ?źe jest nie do przyjęcia. Czepiają się tego jak układa plecionkę (zdjęcie na drugiej stronie), ale zaraz inny pisze, ?źe nie ma się co czepiać przy kołowrotkach poni?źej 100$ bo nawija przyzwoicie. O ile dobrze zrozumiałem to problem dotyczył rozmiaru 4000 i por?łwnywali go do większych i mniejszych modeli. Problem o kt?łrym mowa to splątania i gdzieś (tego nie zrozumiałem) o coś plącze/zaczepia się plecionka. Podkładki pod kosz nie sprawiły, ?źe problem zniknął. Ktoś stwierdził, ?źe rączka, a właściwie to za co trzymamy jest beznadziejne (sucks). Wg mnie kwestia przyzwyczajenia, mi się ten element bardzo podoba, jest przyjemny w dotyku.

Witam Panowie :o

Odgrzeje kotleta.

Mam pytanie do szczecińskich wędkarzy kt?łrych chyba jest tu sporo B) Gdzie w Szczecinie mogę kupić Penn Battle 200 ? Studiuję w Szczecinie i raczej nie znam miasta.. wiem ,?źe w corona fishing... ale cena tam jest dość wysoka ;/ Wiecie gdzie mo?źna go w szczecinie lub nawet w Polsce dorwać ? Bo coś nie umiem go wyczaić nawet w internecie...

Pozdrawiam

Michał

Witam Panowie :o

Odgrzeje kotleta.

Mam pytanie do szczecińskich wędkarzy kt?łrych chyba jest tu sporo B) Gdzie w Szczecinie mogę kupić Penn Battle 200 ? Studiuję w Szczecinie i raczej nie znam miasta.. wiem ,?źe w corona fishing... ale cena tam jest dość wysoka ;/ Wiecie gdzie mo?źna go w szczecinie lub nawet w Polsce dorwać ? Bo coś nie umiem go wyczaić nawet w internecie...

Pozdrawiam

Michał

tutaj masz o 140 zł taniej ni?ź w Coronie:

http://www.ravenfishing.pl/pl/products/kolowrotki/2920_kolow rotki_przedni_hamulec/penn/battle/

Pozatym szukaj Penn Battle 2000 a nie 200

U?źywam Fierce 2000 na okonia/szczupaka (rzucam lekkimi przynętami na płytkim zbiorniku). Pewnie pod szczupłego na cię?źsze łapanie 3000 bym zamontował. 4000 to jednak ju?ź kawałek sprzętu się robi. A Penny to twardziele i dadzą radę:)

Jednak na końcu to kwestia upodobań. Coraz częściej się u?źywa większych rozmiar?łw.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Odgrzeję temat.Proszę o opinie o Beattle 3000 i 4000 :D.

Jak z nawijaniem, kulturą pracy i ewentualnymi przypadłościami :mellow: .

Mam plan zakupu tej maszynki pod szybkie zwijanie :D.

Tak jak Guzu m?łwi jeden wchodzi a pewnie czarne shimano aero 4000GTm wyjdzie ;) Proszę o rzetelne opinie.

P.s.Bardziej skłaniam się pod 4000 bo będzie CD 2,75 lepiej wywa?źał-sprawdzone daiwą certate 3500 :D.