Skocz do zawartości

Penn Battle (kolejne generacje)

Kostek86

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tyle zbytu ile popularności bardziej... :unsure:

Nie widzę większej r?ł?źnicy. Ciekawe jak się mierzy popularność w miejscu, gdzie się kupuje i sprzedaje i nic więcej? Nie por?łwnujmy aukcyjnego handlu w Polsce z analogiczną ofertą w USA, bo to najzwyczajniej nie ma sensu i do niczego nie prowadzi.

Tylko kto poka?źe coś lepszego do 400zł i to bez wad ? B)

Pierdy, merdy jak m?łj kolega zwykł m?łwić...

M?łwisz - masz:

http://allegro.pl/kolowrotek-tica-libra-sa-4000h-nowy-i22134 98849.html

Oram czymś podobnym kilkanaście lat i jakby mi na asfalt nie upadł...

A Co do kołowrotk?łw bez wad, przyśnił Ci się taki?

Tylko kto poka?źe coś lepszego do 400zł i to bez wad ? B)

Pierdy, merdy jak m?łj kolega zwykł m?łwić...

M?łwisz - masz:

http://allegro.pl/kolowrotek-tica-libra-sa-4000h-nowy-i22134 98849.html

Oram czymś podobnym kilkanaście lat i jakby mi na asfalt nie upadł...

A Co do kołowrotk?łw bez wad, przyśnił Ci się taki?

Przeciez moja wypowiedz to ironia;) O to własnie chodzi, ?źe 400zł to nie jakaś wyg?łrowana kwota. I tak samo nie powinno sie od niego wymagać nie wiadomo czego.

Co do Libry, pierwsze modele były takie jak piszesz p?łźniej loteria, było nawet o tym kręćku tu na forum ;)

@piotrrd-ja aluzju nie poniał.

A co do ceny, to uwa?źam, ?źe za cztery st?łwy powinienem dostać kołowrotek bez widocznych feler?łw. To kupa kasy za kilka ło?źysk, obudowę i trzy, cztery trybiki i ma działać bez zarzut?łw. Trwałość te?ź jakaś powinna być ale to się zwykle p?łźniej okazuje co i jak...

Pamiętaj ?źe to za co płacisz 4 st?łwy jest warte 10-20 dolc?łw.

Reszta to wiadomo co.

I kupuje się oczami i te wszystkie zewnętrzne wodotryski kosztują niemałą część z tych dolc?łw. To ile zostaje na porządne mechanizmy???

A jak płacisz 800 st?łw to jest warte 20-40, jak płacisz 1200 to jest warte 40-80, hehe. Trzeba być niezłym jełopem by dać się or?źnąć na prawie tysiaka .

• Like 2

Panie Majsterku, dokładnie wszyscy, bez wyjątk?łw, jesteśmy takimi jełopami.. :lol: Wszystko co kupujemy, jakikolwiek towar, tak najprościej m?łwiąc, ma inną wartość wytworzenia, a inną wartość sprzeda?źy (ju?ź bez rozbijania na producenta, hurtową czy detaliczną)...

A ju?ź artykuły dla hobbyst?łw czyli np. takie nasze kołowrotki, mają jedne z największych narzut?łw r?ł?źnorakich.. <_<

Panie Majsterku, dokładnie wszyscy, bez wyjątk?łw, jesteśmy takimi jełopami.. :lol: Wszystko co kupujemy, jakikolwiek towar, tak najprościej m?łwiąc, ma inną wartość wytworzenia, a inną wartość sprzeda?źy (ju?ź bez rozbijania na producenta, hurtową czy detaliczną)...

A ju?ź artykuły dla hobbyst?łw czyli np. takie nasze kołowrotki, mają jedne z największych narzut?łw r?ł?źnorakich.. <_<

Nigdzie nie pisałem, ?źe się do nich nie zaliczam . Doskonale zdaje sobie z tego sprawę, ale kpić mo?źna i z siebie ;)