popper Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie wierzę Żadnego pająka nie nawinąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Panowie i Panie uzywa ktos malych battle'i ?mam na mysli rozmiar 1000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie wierzę Żadnego pająka nie nawinąłeś?Waldeczku nic, jutro koniec dachu-10 stellek weszło .Po weekendzie wchodzę do dołu w fundamenty tam pewnie te?ź z 6 sztuk Fe wejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 tak sobie czytam i się zastanawiam...potrzeba mnie kręciołka pod cię?źkie łowienie, max gł?łwka 30g plus guma 4, oraz do okazjonalnego (max 10 razy w roku) ciskania jerkami, tak do max 50g. I tak się zastanawiam Penn battle, Fierce, a mo?źe Slammer, mam na oku nową 360 w dobrej cenie.Patrząc na wnętrzności to czemu nie Fierce, na alledrogo mo?źna nawet za 250 pln kupić, szczerze to przy mojej intensywności łowienia pewnie na 10 lat mi starczy, dodatkow nawet wizualnie mnie się podoba.Jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Po mojemu battle jest przyjemniejszy w budowie i wyglądzie.Nie jest to a?ź tak pora?źająca r?ł?źnica w cenie a najwa?źniejsze ?źe masz zapasową szpulę.Proponuję Ci 4000 i nie ma się co zastanawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jak tam Panowie pierwsze wra?źenia z Pennami nad wodą>???Pewnie połowa ju?ź je męczyła po 1 maja na szczupaczkach lub bolkach.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Bardzo przyjemne wra?źenia,2000 i 3000, dwa pełne dni na ł?łdce i jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag9 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam Nie wiem czy to właściwe miejsce na tego posta, ale jeśli ktoś jest zainteresowany wersją 4000 to mam dwie sztuki na sprzeda?ź. Kołowrotki zakupiłem w Stanach, nowe nigdy nie u?źywane. Miały być odsprzedane koledze, ale jak to czasami bywa jak przyszło co do czego to nie miał pieniędzy:).Nie zdą?źyłem ich jeszcze wystawić na allegro bo obecnie przebywam na statku. Do domu wracam 29 Maja i jeśli ktoś byłby chętny to odsprzedam je za 300zł za sztukę. Zaznaczam, ?źe kołowrotki nie mają zapasowej szpuli. Pozdrawiam z gorącej afryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam,zainteresował mnie battle 4000 ze wzgledu na ilosc,nawijanej linki,i teraz tak bo on(battle)kosztuje cos tak + - 500zł a i stradica np gtm-lub, fg mozna wyrwac tez w takich pieniadzach,a i nowe sie trafiają,i teraz mam ćwieka kt?łrego wybrać?I czy w battle jest takie samo oporowe jak w slammerze,(bo slammer puszcza do tyłu,i jemu juz nic nie pomorze,wiec jak po jesiennym przymrozku mam miec to samo w battle to dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja tłukę ju?ź dwa sezony do końca grudnia slammery i jeszcze nie jękneły z powodu zimna więc jak dla mnie to dziwne zachowanie. A wracając wybrałbym BATTLE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag9 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam Został mi jeszcze jeden nowy Battle do sprzedania. Jak jest ktoś zainteresowany to zapraszam. PozdrawiamRS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie a czym sie rozni wersja np Penn Battle 200 od 2000 , 300 od 3000? Widze ze i jedne i drugie wersje sa w sprzedazy. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie a czym sie rozni wersja np Penn Battle 200 od 2000 , 300 od 3000? Widze ze i jedne i drugie wersje sa w sprzedazy. Z gory dziekuje za pomoc. Wersje 200, 300, i 400 r?ł?źnią się prawdopodobnie od 2000, 3000, 4000 tylko i wyłącznie brakiem jednego zera w nazwie (kt?łrego ktoś nie wpisał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Panowie a czym sie rozni wersja np Penn Battle 200 od 2000 , 300 od 3000? Widze ze i jedne i drugie wersje sa w sprzedazy. Z gory dziekuje za pomoc. Wersje 200, 300, i 400 r?ł?źnią się prawdopodobnie od 2000, 3000, 4000 tylko i wyłącznie brakiem jednego zera w nazwie (kt?łrego ktoś nie wpisał) Seba dokładnie tylko brakiem zera .Kasę odzyskałeś to mo?źesz szaleć z zakupem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ha dzieki za info! oczywiscie jednak ten penn byl mi pisany od poczatku ,a ja sie napalilem na okazje rodem z bidronki. Ktora to nam prawie bokiem nie wyszla i nowy kreciol bym na zdjeciach conajwyzej ogladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ha dzieki za info! oczywiscie jednak ten penn byl mi pisany od poczatku ,a ja sie napalilem na okazje rodem z bidronki. Ktora to nam prawie bokiem nie wyszla i nowy kreciol bym na zdjeciach conajwyzej ogladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siem Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Witam!Jak w temacie widac chodzi o penn battle model 5000. Widzialem go, mialem go w reku i bardzo mi sie podoba...Ale chcialem zapytac co sadzicie na jego temat, warto go kupic czy nie??? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 a mnie się nie podoba Battle. Wolę slammera Jakiś taki mniej solidny, a lepszej pracy nie zauwa?źyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Mam Battla 5000 kawał solidnej maszyny , kupiłem go z myślą o dorszach i o cię?źkim spinningu sprawdza się doskonale.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siem Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Milupa powiem ci ze tez chcialem na ciezki spinning. ;]Musze sie uzbroic w dobry sprzęt, poniewaz ostatnio bylem z kolega na nocnym spinningu... na ktory bylismy slabo przygotowani i bylo grubo!! kolega 3 minuty walki z Sumem i zyleczka strzelila przy pierwszej probie zatrzymania ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Podłacze sie pod temat. Jak się sprawuje przy cię?źkim spinie? Do jakiego kija jest u?źywany? Nie przeszkadza jego waga 570 gram? Pozdrawiam matpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Cię?źki spin na razie był te?ź tylko dorszowy.Sparowany z T.D Silver Edition Dorsz Spinn 2.40 m 30-100g.Waga owszem cię?źka ale za to zapas mocy.Teraz co prawda do tego kijka chce zało?źyć stellkę sw a battle zostanie do dorsz?łwki do 180g i ewentualnego sumowania jak mi się kiedyś uda je połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jesli sie nie myle, to lowilem tym Penem. Jeden dzien, badzo stresujacy dzien...Guzu, jesli to czytasz, a ja sie nie myle co do modelu kolowrotka, opisz jako osoba wiarygodna i majaca zdecydowanie wieksza wiedze o sprzecie, jakie byly skutki tej mojej z Penem przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jak dla mnie 4000 za cię?źki , trzeba będzie coś z tym zrobić , a niedawno kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi