crizz100 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Ciekawe jak z wytrzymałością w porównaniu do slammera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam. Właśnie przymierzam się do kupna tego kołowrotka. w rozmiarze 5000 bądz 6000 kołowrotek będzie głownie służył na bałtyk i moze jako zapas na Norwegię. Który rozmiar lepiej by było wybrać ? waga co prawda 50gram. . Czy moze lepiej zainwestować w spinfishera v ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kup, kup, koniecznie, bez względu na rozmiar... Tak fantastycznie powtarzalnych kołowrotków, to ludzkość dawno nie widziała... A mówiąc poważniej, żeby się z własnej i nieprzymuszonej woli "właśnie przymierzać", to chyba trzeba skoczyć na głowę z szafy i to co najmniej ze dwa razy bo po jednym skoku człowiek nie jest aż tak bardzo otumaniony... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) bardzo mi pomogłeś dzięki jesteś wielki Edytowane 31 Lipca 2014 przez Marcin1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 bardzo im pomogłeś dzięki jesteś wielki Po pierwsze miło byłoby gdybyś rozpoczął od przywitania się .Po drugie,gdybys przeczytał wątek to pomógłbyś sobie sam,nie trzeba by było pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Po to jest forum, i temat danego produktu. Wiec pytam jasno może ktoś miał ten i ten model i powie w który celować. Niestety nie mam dostatecznie czasu by siedzieć i czytać 26stron. przeczytałem kilka z początku i nie znalazłem na moje pytanie odp. Jeżeli ty masz czas i żyjesz tylko forum to proszę bardzo. I nie rób tu adwokata bo tylko nabiłeś sobie post nie wnosząc i nie odpowiadając na pytanie. Są tu stare wilki, wiec zapytałem jasno i na temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Po to jest forum, i temat danego produktu. Wiec pytam jasno może ktoś miał ten i ten model i powie w który celować. Niestety nie mam dostatecznie czasu by siedzieć i czytać 26stron. przeczytałem kilka z początku i nie znalazłem na moje pytanie odp. Jeżeli ty masz czas i żyjesz tylko forum to proszę bardzo. I nie rób tu adwokata bo tylko nabiłeś sobie post nie wnosząc i nie odpowiadając na pytanie. Są tu stare wilki, wiec zapytałem jasno i na temat. Faktycznie,Ty wniosłeś bardzo dużo.Nie wspominajac o tym że nawet przywitać się nie umiałeś.Co do forum,to gdybys zadał sobie troche trudu aby je poczytać,wiedziałbys że akurat w temacie kołowrotków zorro adwokata nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja nie wniosłem, a zapytałem jasno. No akurat poszedłeś za jego odpowiedzią nic nie wnosząc, z nacieskiem na mnie Tak to jest jak sie nosa ostro zadziera dzięki pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tak to jest jak sie nosa ostro zadziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kup, kup, koniecznie, bez względu na rozmiar... Tak fantastycznie powtarzalnych kołowrotków, to ludzkość dawno nie widziała... A mówiąc poważniej, żeby się z własnej i nieprzymuszonej woli "właśnie przymierzać", to chyba trzeba skoczyć na głowę z szafy i to co najmniej ze dwa razy bo po jednym skoku człowiek nie jest aż tak bardzo otumaniony... Beznadziejny, prowokacyjny tekst..... Po pierwsze miło byłoby gdybyś rozpoczął od przywitania się .Po drugie,gdybys przeczytał wątek to pomógłbyś sobie sam,nie trzeba by było pytać. z bezsensowną klaką........ Jeśli nie mieliście nic do powiedzenia może lepiej było siedzieć cicho. Tak bardzo Wam zależy, że na dzień dobry wsadzić nowemu Koledze szpilkę w d...... ? Rzeczywiście powinien się przywitać...... i na tym złośliwe uwagi należało skończyć. Obaj doskonale wiecie, że na forum istnieje pewne grupa osób zadowolonych z użytkowania Pennów - tak Battla jak i SSV., wcale nie otumanionych podwójnym skokiem na główkę....., a jeśli nie to poczytajcie proszę odpowiednie wątki. Bez sensu....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Beznadziejny, prowokacyjny tekst..... z bezsensowną klaką........ Jeśli nie mieliście nic do powiedzenia może lepiej było siedzieć cicho. Tak bardzo Wam zależy, że na dzień dobry wsadzić nowemu Koledze szpilkę w d...... ? Rzeczywiście powinien się przywitać...... i na tym złośliwe uwagi należało skończyć. Obaj doskonale wiecie, że na forum istnieje pewne grupa osób zadowolonych z użytkowania Pennów - tak Battla jak i SSV., wcale nie otumanionych podwójnym skokiem na główkę....., a jeśli nie to poczytajcie proszę odpowiednie wątki. Bez sensu.......Nowy kolega,nie on jeden i pierwszy,chciał mieć wszystko podane na tacy,bez zadawania sobie trudu właśnie przejrzenia wątku,w którym wszystko jest napisane.Wsadzanie komukolwiek czegokolwiek w dupę nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu,bardzo natomiast irytuje mnie to że ludziom,najogólniej mówiac,nic się nie chce.Aha,w skali forum też jestem nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pewnie, że trochę bez sensu i pewnie, że trochę prowokacyjnie se napisałem (pomijając już osobiste zdanie na temat wyrobów Penn-czajna)... Ale powiem Wam w tajemnicy, że co najmniej 90% takich pytań na forum, to najzwyklejsza REKLAMA, tyle, że delikatnie zawoalowana.1. Na ogół "pytacz" jest świeżutko zarejestrowany, nie ma imienia ni nazwiska, pochodzi "znikąd" czyli "trzy kropki", "internet", "Polska" czy tam "h.... wie gdzie"...2. W pytaniu na ogół są pełniusieńkie nazwy i wszystkie oznaczenia (co do literki i cyferki) "wypytywanych produktów...3. "Pytacz" z reguły jest obrażalski, "na czytanie czegokolwiek nie ma absolutnie czasu", ma za to wymagania...4. Olbrzymia większość "pytaczy" "znika na zawsze" po napisaniu kilku linijek... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No, nie można wszytkich mierzyć jedną miarą.Ale coś w tym jest.Ja jestem narazie też pytaczem, ale naj sam przód przebrnałem przez te 26 stron zanim coś napisałem i nie jestem anonimowy. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Pewnie, że trochę bez sensu i pewnie, że trochę prowokacyjnie se napisałem (pomijając już osobiste zdanie na temat wyrobów Penn-czajna)... Ale powiem Wam w tajemnicy, że co najmniej 90% takich pytań na forum, to najzwyklejsza REKLAMA, tyle, że delikatnie zawoalowana.1. Na ogół "pytacz" jest świeżutko zarejestrowany, nie ma imienia ni nazwiska, pochodzi "znikąd" czyli "trzy kropki", "internet", "Polska" czy tam "h.... wie gdzie"...2. W pytaniu na ogół są pełniusieńkie nazwy i wszystkie oznaczenia (co do literki i cyferki) "wypytywanych produktów...3. "Pytacz" z reguły jest obrażalski, "na czytanie czegokolwiek nie ma absolutnie czasu", ma za to wymagania...4. Olbrzymia większość "pytaczy" "znika na zawsze" po napisaniu kilku linijek...Skoro już jestem klakierem,to zalajkowałem i powyższe . Edit:a i posta sobie jeszcze przy okazji nabiłem. Edytowane 31 Lipca 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 No, nie można wszytkich mierzyć jedną miarą.Ale coś w tym jest.Toż nie mierzę.. A i nieskromnie piknę, że "jak mogie, to pomogie", a jak wiem, to powiem bo skoro w młodości sam se musiałem tyłkiem po nieheblowanej desce szorować, to nie znaczy, że nie mogę wyciągania drzazg komu zaoszczędzić... Aż taka świnia złośliwa nie jestem.. Ale, że "coś w tym jest", to diabeł podkusił i się napisało... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 A ja urażony się nie czuje. Czytając cały post, przeczytałem i Twoje wpisy.Jest tam dużo cennych i fachowych porad i informacji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pewnie, że trochę bez sensu i pewnie, że trochę prowokacyjnie se napisałem (pomijając już osobiste zdanie na temat wyrobów Penn-czajna)... Ale powiem Wam w tajemnicy, że co najmniej 90% takich pytań na forum, to najzwyklejsza REKLAMA, tyle, że delikatnie zawoalowana.1. Na ogół "pytacz" jest świeżutko zarejestrowany, nie ma imienia ni nazwiska, pochodzi "znikąd" czyli "trzy kropki", "internet", "Polska" czy tam "h.... wie gdzie"...2. W pytaniu na ogół są pełniusieńkie nazwy i wszystkie oznaczenia (co do literki i cyferki) "wypytywanych produktów...3. "Pytacz" z reguły jest obrażalski, "na czytanie czegokolwiek nie ma absolutnie czasu", ma za to wymagania...4. Olbrzymia większość "pytaczy" "znika na zawsze" po napisaniu kilku linijek... Reklama.. ? normalne pytanie bo nie wiem na co się zdecydować. Chce cos wybrać pomiedzy tym albo tym. Albo całkowicie D.A.M-a młynek a nie jakies reklamowanie. nie chce sam wpadać na buble itd. pojechałem kilka razy na Bałtyk i spodobało mi sie to bardzo i chce kupić po prostu sprzet a nie jakieś reklamowanie. ;/ bez jaj.Tak samo mogl bym poowiedziec ze ty robisz anty-pimp produktów i po prostu negujesz. Ale napisałem w tym temacie bo widzialem ze piszesz dośc obszernie o tych młynkach Penna, i chciałem dowiedziec sie zwyczajnie w co wycelowac lepiej. Co do powitania to po prostu nie myślałem o tym nawet, tylko czzytalem troche na temat pewno szukalem info na innych forach i trafilem na to, na którym znajdujemy sie i poprostu od razu zarejstrowałem sie i napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Chcesz młynek na Bałtyk to kup Fin-Nora albo Salinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Skoro już jestem klakierem,to zalajkowałem i powyższe . Edit:a i posta sobie jeszcze przy okazji nabiłem. Andrzej przepraszam za tę "klakę" ..... trochę mnie poniosło .Tak w ogóle Tomek (@zorro) i Andrzej (@drag) bez urazy....... Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Andrzej przepraszam za tę "klakę" ..... trochę mnie poniosło .Tak w ogóle Tomek (@zorro) i Andrzej (@drag) bez urazy....... Robert.Nie obrażam się,nie widzę powodu,tym bardziej że szanuje Ciebie i to co piszesz,nie tylko w tym wątku.Mam nadzieję że zauważyłeś nie ironię a uśmiech w tle zacytowanego przez Ciebie posta.Pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie obrażam się,nie widzę powodu,tym bardziej że szanuje Ciebie i to co piszesz,nie tylko w tym wątku.Mam nadzieję że zauważyłeś nie ironię a uśmiech w tle zacytowanego przez Ciebie posta.Pokój Zauważyłem..... Pokój i walka o C&R..... też tylko pokojowymi środkami..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Andrzej przepraszam za tę "klakę" ..... trochę mnie poniosło .Tak w ogóle Tomek (@zorro) i Andrzej (@drag) bez urazy....... Robert.A czyś Pan słyszał, że ja tam jakis strasznie "urażalski"...? A swoją drogą toś troszkę racji miał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Wątek o battlu to zapytam,co mi tam.Czy szpula z battla będzie pasować do conflicta?Niby conflict to "prawie" Battle tylko cena za szpule do conflicta około $20 a Battle za £8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 A czyś Pan słyszał, że ja tam jakis strasznie "urażalski"...? No nie...... A swoją drogą toś troszkę racji miał... A to ..... też wiem ...... Serdeczności. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 To może ja wrócę do wątku.Czy jest na forum ktoś, do kogo można napisać w sprawie serwisu Battl'a? Ktoś kto w Pennach jest wyspecjalizowany i może pomóc w jego naprawie?Odesłali mi mojego B4000 z serwisu i napisali, że wszytko OK nie ma wad fabrycznych, jest przesmarowany i śruba rotora dokręcona.A rotor dalej ma bardzo wyraźny luz, jak złapie jedną dłonią korpus a drugą za rotor to rusza się on delikatnie na boki, jest jakieś 1-2mm luzu.Podczas kręcenia słychać pukanie.Jeśli ktoś taki jest, to może umie to zlikwidować lub naprawić? Z góry dzięki za pomoc. pzdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi