jacob1993 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Ogarnie jedyny jaki problem miałem to że łożysko oporowe puszczało wymienili w serwisie na nowy tylko szpula z pletka została stara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubuski Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Problem się już nie pojawił, czy w nowym egzemplarzu miałeś to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Problem pojawił się na jesień w niskich temperaturach bo dostanie nowego pierwsze co zrobiłeś to wsadziłem go do zamrażarki aby przetestować czy puszcza jak do tej pory jest ok .używam go do wiślanego zestawu z kijem do 42g łowie nim gumami na główkach do 35g woblerami typu Alaska 5 cm czy imperator .Szcuzpaki jednak wolę na casta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 24 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Odkopię temat. Ma ktoś z was ,albo oglądał niby nowego Penn Battle IV SMU , chodzi mi głównie o to czy faktycznie ma on przełożenie 5.2:1 bo według opisów sklepowych ma właśnie niskie. Edytowane 24 Lipca przez teki77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Podepnę się pod pytanie Marcina ktoś posiada już ten kołowrotek i jak się spisuje w praktyce ..Cena w miarę waga też przełożenie mi bardzo pasuje pod blachy i obrotówki .Oglądałem filmik na You hol sumka spoko .Doradźcie jaką plecionkę można max założyć np PP 0,23 mm czy coś grubiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) Dotarł Battle IV 4000 SMU .Nie kręci tak gładko jak Daiwa BG ale mi pasuje jego przełożenie 5,2 : 1 .Nic więcej nie napisze bo nie sprawdziłem go nad wodą . Edytowane 10 Października przez Tabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi