slawek_2348 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja zapłaciłem za 4000 ze szpulą zapasową w komplecie ok. 420 zł (po uwzględnieniu rabatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 To super cena w por?łwnaiu do slammera np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 A og?łlnie jesteście zadowoleni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Z uwagi na dobre wspomnienia ze Slammerami 360 sledze troche co tam Penn serwuje na rynek.Battle nie mialem. Na razie miec nie bede.Dla rozwazajacych zakup, poza oczywiscie glosami z naszego forum, polecam lekture : http://www.stripersonline.com/t/816396/penn-battle-4000-issu es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja jestem zadowolony. Najlepszy jakiego miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 http://www.stripersonline.com/t/816396/penn-battle-4000-issu es Dla nieznających języka to o czym piszą? Mo?źe ktoś tak w skr?łcie przetłumaczyć..Bo te tłumacze w sieci się gubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 W skr?łcie dyskusja przypomina rozwa?źania nt. Zaubera, jakich na naszym forum jest pełno. Część os?łb jest zadowolonych, a część uwa?źa, ?źe jest nie do przyjęcia. Czepiają się tego jak układa plecionkę (zdjęcie na drugiej stronie), ale zaraz inny pisze, ?źe nie ma się co czepiać przy kołowrotkach poni?źej 100$ bo nawija przyzwoicie. O ile dobrze zrozumiałem to problem dotyczył rozmiaru 4000 i por?łwnywali go do większych i mniejszych modeli. Problem o kt?łrym mowa to splątania i gdzieś (tego nie zrozumiałem) o coś plącze/zaczepia się plecionka. Podkładki pod kosz nie sprawiły, ?źe problem zniknął. Ktoś stwierdził, ?źe rączka, a właściwie to za co trzymamy jest beznadziejne (sucks). Wg mnie kwestia przyzwyczajenia, mi się ten element bardzo podoba, jest przyjemny w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam Panowie Odgrzeje kotleta. Mam pytanie do szczecińskich wędkarzy kt?łrych chyba jest tu sporo Gdzie w Szczecinie mogę kupić Penn Battle 200 ? Studiuję w Szczecinie i raczej nie znam miasta.. wiem ,?źe w corona fishing... ale cena tam jest dość wysoka ;/ Wiecie gdzie mo?źna go w szczecinie lub nawet w Polsce dorwać ? Bo coś nie umiem go wyczaić nawet w internecie... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam Panowie Odgrzeje kotleta. Mam pytanie do szczecińskich wędkarzy kt?łrych chyba jest tu sporo Gdzie w Szczecinie mogę kupić Penn Battle 200 ? Studiuję w Szczecinie i raczej nie znam miasta.. wiem ,?źe w corona fishing... ale cena tam jest dość wysoka ;/ Wiecie gdzie mo?źna go w szczecinie lub nawet w Polsce dorwać ? Bo coś nie umiem go wyczaić nawet w internecie... Pozdrawiam Michał tutaj masz o 140 zł taniej ni?ź w Coronie: http://www.ravenfishing.pl/pl/products/kolowrotki/2920_kolow rotki_przedni_hamulec/penn/battle/Pozatym szukaj Penn Battle 2000 a nie 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 ale mi głupio to ju?ź wiem czemu nic nie znajdywało... dzięki:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja tez zostalem posaidaczem Battle 4000 -cena $79 + $12 zapasowa szpula. Co do rownego nawijania to jeszcze sie nie przekonalem wiele bo nic narazie nie nawinalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dzięki @Jack za tłumaczenie:) Jeszcze jedno pytanko mam:Gabarytowo między 30 a 40 jest spora r?ł?źnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 A do czego chcesz młynek powiedz, ja 3000 łowię wszystkie szczupaki, kt?łre były w wątku Mam go do og?łlnych przynęt 10-15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Na Warte -->(szczupaczek,sandaczyk) ..Obrotki maks 4 ,gumy na maks 25gr nie większe ni?ź 12cm... Wychodzi,?źe 3000 w zupełności wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mi 3000 do tego celu by w zupełności wystarczył 4000 te?ź nie będzie za du?źy. To kwestia osobista ju?ź. I ten i ten da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Pewnie 3000 dało by spokojnie radę, ale osobiście radziłbym 4000. Co prawda parę złotych dro?źsza, ale tylko 28 gram cię?źsza, większa szpula, szersze zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 U?źywam Fierce 2000 na okonia/szczupaka (rzucam lekkimi przynętami na płytkim zbiorniku). Pewnie pod szczupłego na cię?źsze łapanie 3000 bym zamontował. 4000 to jednak ju?ź kawałek sprzętu się robi. A Penny to twardziele i dadzą radę Jednak na końcu to kwestia upodobań. Coraz częściej się u?źywa większych rozmiar?łw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Odgrzeję temat.Proszę o opinie o Beattle 3000 i 4000 .Jak z nawijaniem, kulturą pracy i ewentualnymi przypadłościami .Mam plan zakupu tej maszynki pod szybkie zwijanie .Tak jak Guzu m?łwi jeden wchodzi a pewnie czarne shimano aero 4000GTm wyjdzie Proszę o rzetelne opinie.P.s.Bardziej skłaniam się pod 4000 bo będzie CD 2,75 lepiej wywa?źał-sprawdzone daiwą certate 3500 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Mam PENN BATTLE 4000 , ale niestety krecilem nim tylko i wylacznie na sucho . Wrazenia pozytywne , zobaczymy jak sie spisze nad woda zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, Mam BATTLE 4000 i musze powiedzieć, ze jest rewelacyjny. Trwały, ergonomiczny i bradzo ładny... Pozdrawiam! Oferty kupna/sprzedazy umieszczamy w przeznaczonym do tego dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Kiedyś na forum widziałem fotkę nawoju jednak gdzieś mi ona umknęła. Osoby posiadające ten młynek proszę o wstawienie fotki. Najlepiej 4000 z plećką 15 i 20lb, inne wielkości r?łwnie?ź mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 4000 z 15lbs power pro http://img33.imageshack.us/img33/5619/dsc01368fw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 3000 z 20lb Power Pro Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Patryk pooglądałeś jak nawija i ju?ź zakup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi