godski Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zobacvzymy co z nich zostanie po dw?łch sezonach. Niepokoi mała średnica koła napędowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mo?źe i minie ale slammery zasadniczo ciągle w modzie .Jak battle będzie tak trwały to pewnie te?ź szybko nie minie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zobacvzymy co z nich zostanie po dw?łch sezonach. Niepokoi mała średnica koła napędowego. Pewnie zostanie shimano i daiwa i pare ogloszen w dziele sprzedam pod tytulem penna battle w dobrym stanie(malo lowiony) sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mo?źe ktoś zapoda zdjęcia bebech?łw Slammera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wczoraj przetestowałem Battla 5000 na dorszach i mogę powiedzieć ?źe spełnił moje oczekiwania świetny kołowrotek, dobre przeło?źenie przydatne zwłaszcza jak się łowi na 80 metrach. Co do trwałości to czas poka?źe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zobacvzymy co z nich zostanie po dw?łch sezonach. Niepokoi mała średnica koła napędowego. Pewnie zostanie shimano i daiwa i pare ogloszen w dziele sprzedam pod tytulem penna battle w dobrym stanie(malo lowiony) sprzedam Pewnie ale to nic pewnego .Będą w sprzeda?źy szpule zapasowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Czytam czytam ten watek i tak mysle czy naprawde za te +-400 zl nic lepszego znalesc nie mozna............a to jakis smar trzeba wymienic trzeba, nie trzeba, ale wymienić i doło?źyć mo?źna. Robię to z wszystkimi kołowrotkami, kt?łre u mnie ju?ź słu?źą i z tymi, kt?łre wyciągam nowe z pudełka. Na smarze to wg mnie najbardziej ?źydzi Shimano - Daiwy nie rozbierałem to nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Bez przesady,kołowrotek za 400zł nie mo?źe być idealny bo kto by te Stelle i Existy kupował? Dokładnie...Tego się raczej trzeba trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Miałem się, wedle ostatnich postanowień, nie odzywać za wiele, a jako nieposiadacz tego Penna, to całkowicie zamknąć ryja w temacie... Ale, ?źe diabeł kusi, a chęć błyśnięcia na forum jest wręcz narkomańska.. <_< Rzuciło mi się w oczy to Andrzejowe zdjęcie: No i nie ma się co dziwować, ?źe jednemu stuka, drugiemu nie stuka, trzeciemu się poprawiło, czwarty smarował, pasował i dalej coś chrobocze... No i jak ma być inaczej gdy do środka producent wkłada, nawet z grubsza nie obrobione, ..ujowej jakości odlewy..?A tak patrząc na inne zdjęcie, to por?łwnując wielkość koła pędnego w stosunku do obudowy, zastanawiam się czy aby przypadkiem we wszystkich rozmiarach nie wkładają tego samego..? <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 I tak umierają legendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Chyba się wyleczyłem z Penna, bynajmniej z Battla. Zostaję przy Tiki - Tace do boleniowania, dziękuję kolegom za dyskusje i panu Tomaszowi za podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No i ( nie zaczyna sie zdania od noi) <_< kolega Zorro w sprawie Penna battle pozamiatał.Po takich obrazkach mnie r?łwnie?ź przeszło zanteresowanie tym kołowro tkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mo?źe ktoś zapoda zdjęcia bebech?łw Slammera? Proszę slammer 560 w negli?źu link: http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&tl= pl&u=http%3A%2F%2Fwww.stripersonline.com%2Ft%2F719284%2F penn-slammer-560-service&anno=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na fotkach są pokazane bebechy Sargusa .Chodzi o te co @zorro pokazał i @godski . Z innej beczki:Przeciętny Kowalski ma 4 st?łwki na młynek pod szczupako-sandacza...chce kupić nowy nie u?źywkę i co ma wybrać ??Jakieś lepsze opcje od Penna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak, ja robiłem te fotki. Battle ma te same mechanizmy w środku. I Fierce r?łwnie?ź. Sprawdzałem na schematach numery części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To jak to jest z tymi młynkami Panowie? ?Firce kt?łry kosztuje 200zł ma te same wnętrzności co Battle za 400? Ja do zeszłego sezonu kręciłem na szczupaczkach Catana 4000 za 130zł i nawet nie zajęczała ,?źe jej źle:) heheA na rybach jestem średnio 5 razy w tyg albo więcej:)Mo?źe lepiej takimi kręcić i mieć w tyłku nowe maszynki Kupić sobie 5 sztuk Passion?łw lub Catanek i mamy 10-15 lat z głowy w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wiesz Kuba, to nie o to chodzi, ?źeby mieć b?łgwieco za 100zł. Chodzi o to ?źeby jak zapłacisz 400 nie było stuk?łw, puk?łw, szum?łw i luz?łw. Że o oczekiwaniu co do r?łznej trwałosci kołowrotk?łw za 100 i 400 nie wspomnę. A mo?źe ja jestem dziwnym konsumentem? Konkruencja, faktycznie, średnia. Zauber, Arki i...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tylko to jest taki stuk ,?źe go nad wodą nie słychać..trzeba w domu ściszyć TV by usłyszeć Tam nic nie terkocze nie zgrzyta itd:)Luzu zero.Te słowa tylko tak strasznie brzmią No tylko jest ten stuczek w pozycji pionowej jak wyłączysz wszystkie głosy w pokoju Zaubery mam 2000 & 3000 i tam tez kolorowo nie jest..tam tez są delikatne stuczki puczki itd:)Oczywiście tez nie słyszalne nad wodą Tak?źe co wybrać nowego w tej cenie?? Ja ju?ź nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Koledzy bez kombinacji rozterek.Jak się ma siana jak lodu to stelki proponuję, je?źeli ma być tańsza opcja to battle proponuję i bez strachu.Pokręciłem na sucho, maszynka ładnie kręci, nie r?łbcie a?ź takiej tragedi, ?źe coś lekko stuka, puka . Pan Tomasz pokazał co mo?źe lekko stukać, jak się pokręci to maszynka się dotrze nad wodą i będzie git . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja wiem co wybierać w tej cenie - Penn Battle i przy tym zostanę, bo ?źaden inny jaki dotychczas miałem nie prze?źył mojego szczupaczenia tak jak on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 To pytanie co wybrać to tak zadałem by temat potem się przydał innym:)Ja postawiłem tez na Penna....zobaczymy jak to będzie:) Wszystkiego Najlepszego Panowie z Okazji Dnia Wędkarza (19 .03) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minibam Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jako ze narobilem troszke zamieszania swym pytaniem;To powiem od siebie iz po konsultacjach itp;Lekki szum, naprawde male stuk to sa sprawy ok w pennach.Co do mojej korbki (element walcowaty) okazalo sie iz tak jak ktos wspomnial jest to tylko minimalnie zle odlany walec. Przez co mialem wkurzajace wrazenie bicia raczki. Jest to malutka wada ale niema wplywu na prace kolowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Koledzy jak nie tajemnica to ktory sklep w US polecacie do zakupu penna , zostalem przelicytowany na ebayu.de i stwierdzilem , ze nawet jak mi doloza vat to bedzie taniej z US i pewnie nie bedzie nic stukalo i szumialo w jukej najtaniej mam za 85£ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 O jakim m?łwisz 2000 3000 czy 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A ja sobie przejrzałem amerykański jebaj i znalazłem tylko 15 ofert sprzeda?źy tego Battla ( w rozmiarach od 1000 do wielgachnych).. W usiech jest podobno 40 milion?łw wędkujących... Penn, to te?ź chyba jedna z najbardziej amerykańskich firm rybkowych... A tam ju?ź do tych kołowrotk?łw czapeczki dodają i inne suveniry... A na takim głupim allegro ofert tych Battl?łw naliczyłem 19... Nie ?źebym tam zaraz jakieś wnioski śmiał wysnuwać, ot tak informacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi