Guzu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie mialem Battle, mialem (i mam) kilka Stelli.Ale cos kojarze ze na rynku sa tez inne kolowrotki i alternatywa to nie jest albo Battle albo Stella A moze jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ...nawojem linki nie powala Zapewne bo to nie stella . Jozi Tw?łj te?ź tak krzywo nawija? Są młynki znacznie poni?źej Stellki, kt?łre du?źo lepiej nawijają od tego Battle ...Jeszcze nie nawijałem, le?źy i czeka bo mam inne zajęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_zielony Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Teraz patrzę, ze faktycznie nawinięcie słabo wygląda.Żyłka Smart Dual Band 0,25 praktycznie nowa. Jutro rano będę machał za trotką, po powrocie zrobię zdjęciaszpuli w celach por?łwnawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ...nawojem linki nie powala To fakt ale: Ka?źdy( większość) kto kupuje Penna raczej patrzy na to aby ten młynek popracował kilka sezon?łw (lub jakiś czas jaki sobie zało?źył) w cię?źszych warunkach a nie ?źeby ładnie ?źyłkę nawijał To ma być mocne jak na swoja cenę (przedział cenowy)-->tego ja oczekuje:) Panowie ciągniemy temat jakimiś wyskokami do Stelli do kołowrotk?łw trochę słabszych od Stelli itp... Por?łwnujmy do młynk?łw w cenie plus minus 400zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ka?źdy( większość) kto kupuje Penna raczej patrzy na to aby ten młynek popracował kilka sezon?łw (lub jakiś czas jaki sobie zało?źył) w cię?źszych warunkach a nie ?źeby ładnie ?źyłkę nawijał[/b]A mnie się zdawało, ?źe to ma słu?źyć do komfortowego wędkowania Z mojego doświadczenia: kołowrotek, kt?łry nawija tak jak pokazany na zdjęciu przez kolegę @biały zielony - nie dowija u g?łry szpuli - po nawinięciu w miarę cienkiej plecionki będzie prokurował splątanie co kilka - kilkanaście rzut?łw; a nie daj Bo?źe, ?źeby ryba jakaś wzięła, co jej trzeba będzie oddawać linkę z hamulca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mo?źe Spro Gold Arc (cena 100euro)? A nie wiecie jak tam z jakością Penn Atlantis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mo?źe Spro Gold Arc (cena 100euro)? A nie wiecie jak tam z jakością Penn Atlantis? W ?źyciu, miałem i nie dor?łwnuje Battlowi Tak samo jak Zaubery. A Battle kupiłem za 90€ dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A w jakim sensie nie dor?łwnuje?(domyślam się ,?źe chodzi o Spro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A w jakim sensie nie dor?łwnuje?(domyślam się ,?źe chodzi o Spro). W takim, ?źe po jesieni Red Arc rzęcholił, czuć było pracę młynka - a Penn po części lata i całej jesieni i zimie - kręci dalej miodzio Pod takim względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A mi chodziło o por?łwnanie do Gold Arc a nie Red Arc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A mi chodziło o por?łwnanie do Gold Arc a nie Red Arc. Golda nie znam i nawet nie słyszałem o nim źle przeczytałem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ka?źdy( większość) kto kupuje Penna raczej patrzy na to aby ten młynek popracował kilka sezon?łw (lub jakiś czas jaki sobie zało?źył) w cię?źszych warunkach a nie ?źeby ładnie ?źyłkę nawijał[/b]A mnie się zdawało, ?źe to ma słu?źyć do komfortowego wędkowania Z mojego doświadczenia: kołowrotek, kt?łry nawija tak jak pokazany na zdjęciu przez kolegę @biały zielony - nie dowija u g?łry szpuli - po nawinięciu w miarę cienkiej plecionki będzie prokurował splątanie co kilka - kilkanaście rzut?łw; a nie daj Bo?źe, ?źeby ryba jakaś wzięła, co jej trzeba będzie oddawać linkę z hamulca...[/quote A ja myślę jak nie dowija, ?źe to kwestia grubości podkładki pod szpują.Zakombinuje się z jej długością i będzie git gitara jak na penna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 @makamba,Gold to to samo co Red,tylko w nowym opakowaniu.nie wiem jaki system nawijania ma @biały zielony,ale u mnie plećkę PP (0.13) nawija tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 No i przyzwoicie plećka jest nawinięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 3-ci raz wklejam jeszcze jedną fotkę dla ciekawskich i dla leniuszk?łw - kilka stron w tył przewertujcie 3000 z 20lb Power Pro Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 odświerze z lekkimi informacjami Co do stuku?łw puk?łw itp rzeczy - przy kiju u?źywajac woba 5 cm w silnym nurcie nie czuć ?źadnych stuk?łw z kołowrotka ( jak to miało miejsce w kreceniu na sucho w pozycji pionowej, kijek do 10 gr ) no ale wiadomo nie trzymam tak wysoko kija łowiąc na woby.Łowiłem dziś z opadu juz bardziej w pozycji pionowej takze brak jakichkolwiek stukniec itp spraw, wiec wszystko smiga tak jak powinno, a ze praca jak smalec kwestia przyzwyczajenia mnie to nie przeszkadza co do nawoju linki takze nawija ja bardzo r?łwno. tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 odświerze z lekkimi informacjami Co do stuku?łw puk?łw itp rzeczy - przy kiju u?źywajac woba 5 cm w silnym nurcie nie czuć ?źadnych stuk?łw z kołowrotka ( jak to miało miejsce w kreceniu na sucho w pozycji pionowej, kijek do 10 gr ) no ale wiadomo nie trzymam tak wysoko kija łowiąc na woby.Łowiłem dziś z opadu juz bardziej w pozycji pionowej takze brak jakichkolwiek stukniec itp spraw, wiec wszystko smiga tak jak powinno, a ze praca jak smalec kwestia przyzwyczajenia mnie to nie przeszkadza co do nawoju linki takze nawija ja bardzo r?łwno. tyle w temacie U mnie właśnie pod oporem wobka w nurcie stuk jest mocniejszy Hehe czyli partia partii nier?łwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Czyli to co wr?łciło od gebbels?łw nie ro?źni sie w niczym od tego co oddałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mo?źe Spro Gold Arc (cena 100euro)? A nie wiecie jak tam z jakością Penn Atlantis? Ja nie wiem...Jaki Piekny avatar masz...Mozna wiedziec co to za Pani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mo?źe Spro Gold Arc (cena 100euro)? A nie wiecie jak tam z jakością Penn Atlantis? Ja nie wiem...Jaki Piekny avatar masz...Mozna wiedziec co to za Pani? Tia... Mo?źe jeszcze nr telefonu? Ty weź Makamba zmień ten awatar bo mnie te?ź rozprasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ja te?ź ju?ź mu (makambie) o tym avatarze pisałem; http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=26448&am p;start=120&, ?źe rozprasza to ju?ź nie śmiałem pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Mo?źe Spro Gold Arc (cena 100euro)? A nie wiecie jak tam z jakością Penn Atlantis? Ja nie wiem...Jaki Piekny avatar masz...Mozna wiedziec co to za Pani? Mi wygląda na Jessice Albę ale mogę się mylić, moze to sąsiadka @makamby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Nie mylisz się Ostry, to jest Alba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Panowie - to miała być dyskusja o Penn'ie a nie o mojej tajnej rezerwie sexualnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 - a mo?źe uzytkownicy Battla 2000 juz coś połowili?Bardzo jestem ciekaw jak w praktyce sie spisuje ten kręciołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi