Fatso Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Sklep muchowy w Warszawie, to może trochę na wyrost, ale zawsze to bardziej realne, niż sklep wyłącznie internetowy. Byłem tam w piątek, żeby zamówiony towar odebrać. Jest to świeżo otwarty "punkt odbioru zamówień sklepu Flyartfishing.pl w Warszawie, przy ul. Hanki Ordonówny 16 (Tarchomin). Punkt nie ma jeszcze stałych godzin pracy i na odbiór trzeba się umówić (messenger, email sklep@flyartfishing.pl, tel.: 512 465 624). Przyjmują płatności kartą na miejscu. Małe to, ale sporo rzeczy można na miejscu zobaczyć i do zamówienia dobrać. Poza samym sprzętem, jest też dużo materiałów muchowych i bogaty wybór much różnorakich. Po wielu latach pustki, po zamknięciu Ochotki na Grochowskiej i skromniutkiej ofercie Centrum Wędkarstwa, wreszcie coś "w realu"! P.S. Nie moje, niezwiązane ze mną biznesowo/rodzinnie. Znam od lat właściciela, ale to i tak jest pierwsza, dobrze zaopatrzona lokalizacja muchowo-sprzętowa w Warszawie, po wielu latach posuchy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Nie takich znowu wielu, jeszcze do niedawna w Raszynie, nieopodal lotniska Chopina był caddis, teraz przeniesiony został na południe Polski . Zdarzyło mi się tam zajrzeć przy okazji wizyty w stolicy. Ale flyfishingart życzę wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Raszyn, to Raszyn, a nie Warszawa właściwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Centrum Wędkarstwa na Wybrzeżu Gdyńskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Centrum Wędkarstwa na Wybrzeżu Gdyńskim.Napisałem: "Po wielu latach pustki, po zamknięciu Ochotki na Grochowskiej i skromniutkiej ofercie Centrum Wędkarstwa, wreszcie coś "w realu"!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Tu też jest trochę gratów muchowych (w wersji stacjonarnej też ): http://fishclub.pl/863-dzial-muchowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi