mifek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 zgodnie z intencja AUTORA - wątek został usunięty w całosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jaki piękny strzał w kolano <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kto był autorem? Nie zdążyłem przeczytać, a znam ludzi, którzy mieli tam być w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 @wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Trzeba powolac komisje i zbadac ta sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Trzeba powolac komisje i zbadac ta sprawe Niestety,będziesz pierwszym z przesłuchanych. To była Twoja przynęta. Pakuj manele, załóż garnitur i przybywaj na komisję. W świetle reflektorów będziesz się tłumaczył ze skuteczności Twojego rękodzieła! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak Dzerwys, wszystko Twoja wina. Guantanamo czeka, ponoć już w klewkach samolot czeka Ogólnie to Cze-Ka A swoją drogą - blachy zacne - Bujo poczęstował mnie w zeszłym roku jedną - uznanie pełne, niestety urwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Guantanamo? Chcesz nowej wojny? Wszystkie rekiny i marliny im wyłowi. Poczciwa Syberia wystarczy i jeszcze zobaczymy mnóstwo pięknych zdjęć rybek z płetwą, tłuszczową oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W swietle reflektorow hmmm zacnie <_< Ale bede mial doborowe towarzystwo bo dziela dopelnil Janek i Monia Kuba jak cos potrzebujesz na swoje dziwne ryby daj cyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Za ładne je robisz, żeby je katować tutaj... To herezja by byłaAle przed Szwecją w przyszłym roku na pewno się zgłoszę pod kilka, dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja też, ja też, choć kilka mam (od Mifcia - dobry druh), ale następne 2 kg przynęt w pudełku nie robi różnicy! Dla innych kolegów wyjaśniam: jedne z najlepszych przynęt na ryby z płetwą. Tłuszczową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Za ładne je robisz, żeby je katować tutaj... To herezja by byłaAle przed Szwecją w przyszłym roku na pewno się zgłoszę pod kilka, dały radę Szkoda, nie pomyślałem przed twoim wyjazdem na Zieloną Wyspę. Mam 2-3 kg morskich przynęt, których zalety tylko Ty możesz przetestować. Hmm ... Może Michał mi pomoże je wysłać. Myślę tylko o testach, bo sam nie mogę tego teraz zrobić. Tylko nie pamiętam gdzie je zostawiłem - u Michała, czy u Piotra?Jak rozwiążę ten dylemat to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Teraz dopiero zobaczyłem że został jakiś ślad mojego wątku. Kuba, dlaczego strzał w kolano? Nie do końca rozumiem.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wujek - bo nie Ciebie maiłem na myśli, co nas, jako ogólną społeczność na tym portalu. Odnoszę czasem wrażenie, ze w gorączce dżihadu pewne sprawy nam umykają. I o ile jestem całym sercem za nie publikowaniem zdjęć ryb zabitych, to uważam, ze jako relacja z dalekiej wyprawy, ryba, przy której jak pisałeś zrobiłeś wszystko żeby przeżyła ale padła - czasem można zrobić odstępstwo w naszym szarijacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jasne . Uważam podobnie jak Ty. pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Czasem to prowadzi do dziwnych nienormalności, bo w Afryce dzieci umierają z głodu a tu wielki problem, bo ryba nie przeżyła.Rozumiem co propagujemy na forum ale bez przesady, artykuł był zacny i nie powinien być usuwany, Wujek wykazał szczere chęci uratowania jej życia, a że nie udało no trudno.Nie bądźmy w niektórych przypadkach ortodoksami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi