Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Czy znacie może osoby które posiadają jakieś znaki rozpoznawcze ?? W moim okręgu jest Karol Chmielewski Pan Karol ciągle chodzi na boso (rzadziej w samych skarpetkach) Nie ważne czy to listopad czy inna pora roku Liczy się lekkość chodzenia <_< A może Wy posiadacie takie znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja też taki mam - wędka castingowa z multiplikatorem Jest to, zwłaszcza nad Wisłą, widok niecodzienny pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja też taki mam - wędka castingowa z multiplikatorem Jest to, zwłaszcza nad Wisłą, widok niecodzienny pozdrawiamRemek U mnie na wsi(14 tyś ludzi) jest dokładnie jeden gość z takim sprzętem.Widuję go w lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja też taki mam - wędka castingowa z multiplikatorem Jest to, zwłaszcza nad Wisłą, widok niecodzienny pozdrawiamRemek Zapomniałeś dodać legendarny na forum wzrost olbrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No tak ale nie jestem sam ... podobnego wzrostu jest kilku użytkowników forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 widok wędkarza z kijem castingowym i multiplikatorem to jest już znak rozpoznawczy, ponieważ rzadko, bardzo rzadko widuje się takich wędkarzyw moich okolicach i wodach a których łowię widziałem tylko jedną osobę z multiplikatorem, mnie (czyt. moje odbicie w wodzie) no, może nie licząc zeszłorocznych odwiedzin 2 kolegów, którzy również używają taki mało popularny kołowrotek i wędkę z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja kuśtykam, mam czerwoną lewą rękę (ironia ), źle mi z oczu patrzy, jeżdże zawsze brudnym landem i miotam sie gorączkowo z castingowymi kijkami. Nie da się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mnie mozna poznac nad wisla po wzroscie 190cm, po wielkim plecaku gdzie trzymam swoje kilerki i po tym ze zawsze slucham jakiegos grajka (mp3 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a jak bolek walnie niopodal to go nie usłyszysz w grajku sliderze drogi -znam takiego co jego znakiem rozpoznawczym jest rozplatywanie bród w multiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja bym nie mógł spinningować ze słuchawkami w uszach No chyba że za szczupakiem bym rzucał Bolków bym sobie nie wybaczył <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 na rybach slucham cicho muzyki tak zeby tylko bylo slychac wiec slysze walniecia ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Assam Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ze słuchawkami w uszach mógłbym chyba tylko w centrum miasta łowić. Inaczej nie wyobrażam sobie tego.. całą przyjemność obcowania z naturą można stracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Moim znakiem rozpoznawczym,przede wszystkim jak łowię w pewnym miejscu we Warszawie jest drabina .Czasem się przydaje . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Moim znakiem rozpoznawczym,przede wszystkim jak łowię w pewnym miejscu we Warszawie jest drabina .Czasem się przydaje . Pozdrawiam Gromit coś o tym wiem - kominiarzu! chociaż po takim locie jak ja zaliczyłem to pewnie i po murze bym się jak ślimak wdrapał I ... jeszcze jedno Gromit, kup sobie dłuższą bo ta Twoja jest za krótka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Remas,drabina jest dobra,tylko Ty jesteś za krótki . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Remas,drabina jest dobra,tylko Ty jesteś za krótki .Pozdrawiam Gromit Jeszcze za krótki? Pomyśl sobie co to by było gdybyś Ty miał się tam wdrapać - tel. do przyjaciela PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gromit Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Remek,wlazł bym po Tobie ,jesteś dłuższy od mojej najdłuższej drabiny . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Moim znakiem rozpoznawczym jest plywanie, prawie bez przystankow,po danym akwenie do zmroku (a nieraz i dluzej) na silniku, z predkoscia trolingowa 3,27 km/h Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A moim znakiem rozpoznawczym jest jak Wam wiadomo sprzęt Jaxona :D Oraz kompletny brak brań A także wesoła gęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja to mam taki super australijski kapelusz Ale latem go nie nosze, za cieply jest. No i przewaznie wystepuje z Gumofilcem na lodzi, wiec post powyzej tez sie aplikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 mnie czasami poznac mozna dosc szybko. na ogol robie cos innego niz wszyscy nie koniecznie racjonalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @Mifek A co to takiego ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 zasadniczo zawsze wyroznia mnie moja inność... casting - oczywiscie ciezko spotkac kogos w okolicy by mial przelotki nad wedka - nie liczac prawdziwkow na murku przy pkp ktorzy maja korbe i kreca na opak... przynety wieksze niz wszyswcy do okolo.. jak juz sie pojawie na jakis zawodach - najczesciej jest to jakies spotkanie towarzyskie -to zamiast racjonalnie uganiac sie za p-unktami to ja chodze z ciezkim orezem i ztrzelam powaznymi wabiami... i taie tam tu tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 @mifek, musisz coś jeszcze wymyślić . Inaczej, to gdyby nie sprzęt castnigowy, mogą nas pomylić Jak wszyscy na 0,14 mm, to ja się zastanawiam czy 0,18 mm nie za cienka aby jest . Jak wiróweczki 00 w modzie, nad wodą są, ja rybki płoszę Bullheadem 6 SDR.A w lecie, zwykle mam na czubku, czapkę z daszkiem i logo St.Croix oraz jedynym znaczkiem srebrzystej barwy, o kołowym kształcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 U mnie zielona szmatka z lewej strony kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 U mnie zielona szmatka z lewej strony kamizelki Andrzeju, czy to znak partii z chronionej Doliny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daniel Wirek
Czy znacie może osoby które posiadają jakieś znaki rozpoznawcze ?? W moim okręgu jest Karol Chmielewski
Pan Karol ciągle chodzi na boso (rzadziej w samych skarpetkach)
Nie ważne czy to listopad czy inna pora roku
Liczy się lekkość chodzenia <_<
A może Wy posiadacie takie znaki?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
5
4
4
Popularne dni
1 Mar
14
2 Mar