Daniel Wirek Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Czy znacie może osoby które posiadają jakieś znaki rozpoznawcze ?? W moim okręgu jest Karol Chmielewski Pan Karol ciągle chodzi na boso (rzadziej w samych skarpetkach) Nie ważne czy to listopad czy inna pora roku Liczy się lekkość chodzenia <_< A może Wy posiadacie takie znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Lipiński Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Zawsze jestem za ochroną środowiska .Mój głos dostali.Ludzie już zniszczyli w tym kraju tak wiele-dla kasy .A szmatka w maskującym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 moim znakiem rozpoznawczym jest dwudziestoparoletni 4 konny johnson przyczepiony do długiej wąskiej łódki w nieokreślonym kolorze no i oczywiście slider na końcu zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Andrzej Tak ta zielona szmatka Widziałem ją na wielu Twoich zdjęciach.Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Kiedyś moim znakiem rozpoznawczym była druga wędka za pasem na plecach. Teraz łódka zakotwiczona na środku Wisły w której ktoś chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Robert Czy Ty chrapiesz w tej łódce czy kolega po kiju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja też taki mam - wędka castingowa z multiplikatorem Jest to, zwłaszcza nad Wisłą, widok niecodzienny pozdrawiamRemek Zapomniałeś dodać legendarny na forum wzrost olbrzyma. tzn ile masz wzrostu? co do mojego znaku rozpoznawczego to na rzece nima problemuco 3 zut wędruje w krzaczory zamiast w wode poza tym chyba nie ma nic szczegulnego poza tym że ja to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 PaNeK Musisz być bardzo mocno uzdolniony skoro nie możesz trafić w wodę. Może okularki trzeba kupić? hehe Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 PaNeK Musisz być bardzo mocno uzdolniony skoro nie możesz trafić w wodę. Może okularki trzeba kupić? hehe Pozdro. uzdolniony inszej nie no chodzi o to że mam pecha i jest silny wiatr na tak o to chyba mi idzie nieźle... coprawda nie zuce na rzece szerokiej na 2 metry przynęty 20 metrow dalej ale na 10 m sobie radze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 uzdałniony hehe Ciekawe Dobra nie zaśmiecajmy wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisni@ Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 uzdałniony ten wyraz można róznie interpretować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Troszkę wstyd się przyznać, że w moim przypadku prócz wiecznie uśmiechnietej gęby (bo twarzą tego z pewnością nie można nazwać) są szeleszczące w plecaku puste puszki po piwie (oczywiście w niewielkiej ilości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To, że szeleszczą nie jest tragedią. Tragednią jest to, że puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ziomek Smaczek już przed wyprawą na ryby opróżnia puszki z zawartości. Chodzenie za bolkiem jest wtedy lżejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No, niestety z pustego to i Salomon nie naleje (ale do pustego tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 jak przyjedziecie na ryby i będzie jeszcze ciemno a nad wodą jakiś tubylec pije już kawe z termosu i składa kijaka z poperem to będę ja oczywiście w wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To łatwo będzie Cię rozpoznać, bo większość pije kawę z termosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 warciak25 Także można mnie po tym rozpoznać Tylko zamiast kawy w termosie mam herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 może cie kiedyś zobacze nad odrą co tydzień jestem w Nowej Soli niestety służbowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wlaśnie to jest najfajniejsze w tych twoich znakach rozpoznawczych Smaczek,te puszki w PLECAKU a nie w krzakach jak to czynią najczęściej wędkarze (oczywiście nie wszyscy),ich znakiem jest śmietnik na lowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a ja dla relaksu, przed pracą, na godzinkę wymykam sie bladym świtkiem nad rzeczkę, opodal krzaczka. A potem, jak już wszyscy jadą do pracy, zapierniczam sprintem (ok 200m)ze sprzętem i w osprzecie zeby się za bardzo nie spóźnić. Ciekawe co myślą zaspani kierowcy na ten widok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a ja dla relaksu, przed pracą, na godzinkę wymykam sie bladym świtkiem nad rzeczkę, opodal krzaczka. A potem, jak już wszyscy jadą do pracy, zapierniczam sprintem (ok 200m)ze sprzętem i w osprzecie zeby się za bardzo nie spóźnić. Ciekawe co myślą zaspani kierowcy na ten widok? ups, pomyłkasorry kuba, źle się zalogowałem. to uroki kozystania z jednego laptopa.bladym świtkiem standerus mocno śpi-taki znak rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 I nie poluje na rybki mniejsze niż co poniektóre z jego jerków, khem hem khem ....Pewnie się boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 warciak25 Może kiedyś uda się Tobie wyskoczyć nad Odrę porzucać Mamy ładne bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 warciak25 Może kiedyś uda się Tobie wyskoczyć nad Odrę porzucać Mamy ładne bolki z przyjemnością ale mój szef też łowi i jakby zobaczył kij w aucie jestem zniszczony ale chętnie popatrze może kiedyś??a takie rzeczy robie na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ale dlaczego byś był zniszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daniel Wirek
Czy znacie może osoby które posiadają jakieś znaki rozpoznawcze ?? W moim okręgu jest Karol Chmielewski
Pan Karol ciągle chodzi na boso (rzadziej w samych skarpetkach)
Nie ważne czy to listopad czy inna pora roku
Liczy się lekkość chodzenia <_<
A może Wy posiadacie takie znaki?
Top użytkownicy dla tego pytania
12
5
4
4
Popularne dni
2 Mar
14
1 Mar