modesty wand Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 http://www.malkinia.com//index.php?option=com_content&ta sk=view&id=2657&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 weżcie to wywalcie odrazu bo krew człowieka zalewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Panu Damianowi gratulujemy braku mózgu w każdym wymiarze <_< podobnie jak dziennikarzowi i fotografowi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Standard na Polskich wodach,sumy,szczupaki,sandacze,na 10 wedkarzy9ciu,bije w łeb,i żeby takich forów jak naszebyło tysiac,to i tak bedzie gadanie,-no co ty przeciez jak ja nie wezmę,to inny weżnie-powiedz takiemu ze leszcz ma duzo ości,to ci powie ze mozna kotlety zrobic,a ze mięso śmierdzi,to w mleku wymoczy.....i tak dalej,zawsze jest coś...A tego co złowił tego suma,szkoda bo widac ze młody,a juz taki GŁUPI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Co jeden to głupszy...ale tak juz jest na tym świecie ze głupich nie sieją,a rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja nie mogę ale rzeźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ten pierwszy koleś mnie rozwalił,drugi zresztą nie lepszy.Co za kraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Brak slow! Masakra! I jak ma byc dobrze!?Kiedy Catch&Kill sie szerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 - Może rozdzielę sąsiadów, znajomych i rodzinę – mówi. – Najpierw jednak muszę rybę wypatroszyć.Polska mentalność.Tego gn... z pierwszego artykułu należałoby zatłuc pałką i zrobić fotkę łba nadzianego na dzidę. Człowiek to najgorszy z pasożytów tej planety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Panowie spokojnie. jak moja starsza 13lat, corka urodzi mnie wnuka to juz bedzie to lepsze pokolenie...mama nadzieje ze dozyje tego momentu...a mały powie do mnie : Dziadzius ja Tobie pokaze jak sie z rybami obchodzic...I przybijemy piatke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Lepsze pokolenia nie biorą się tylko z mamusinych brzuszków, trzeba je wychowywać. Marcel, życzę Tobie, sobie i wszystkim czytającym, żebyśmy mieli lepiej wychowaną młodzież. Trzeba brać się do roboty i uczyć małolatów odpowiednich zachowań. Na początek może być metoda kolegi Bujo, oby poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Bez przesady! Gościu po prostu nie zabrał aparatu nad rzekę więc musiał zarżnąc rybsko bo kto by mu uwierzył?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Palce...rzygac! Ta druga fota jak z jakiegos koszmarnego filmu..Polowal na niego kilka lat...rzeznik. Patologia nic wiecej. Niestety dla wielu ludzi caly czas lowienie ryb jest na rowni ze zbieraniem ziemniakow-roznicy zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Zabijać człowieka za to że zabrał rybę?Tego nie da się skrytykować.Jesteście fanatykami.Żal czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekT Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Niech Jerkbait powoła do życia piątą kolumnę fanatyków, którzy będą jeździli po Polsce i szukali ludzi którzy zabierają i jedzą ryby. I do tego trzeba wieszać wędkarzy za to że zjedli rybę. Rozumiem, że nikt z was fanatyków nie zabrał żadnej ryby Fotkę mógł zrobić w innym miejscu, ale bez przesady z tym fanatyzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Zabijać człowieka za to że zabrał rybę?Tego nie da się skrytykować.Jesteście fanatykami.Żal czytać Tak jest Migotka Masz rację ... nadmierny fanatyzm gorszy od faszyzmu ... ( nie pamiętam czyje to słowa ) już kiedyś tutaj napisałem - piętnować a nie linczować bo kto komu dał prawo do linczu ? a poza tym to właśnie tak w tym kraju wygląda a nie inaczej myślę, że nawet na tym forum są 100% kilerzy w przeważającej ilości do C&R ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Tak jest Migotka Masz rację ... nadmierny fanatyzm gorszy od faszyzmu ... ( nie pamiętam czyje to słowa ) już kiedyś tutaj napisałem - piętnować a nie linczować bo kto komu dał prawo do linczu ? a poza tym to właśnie tak w tym kraju wygląda a nie inaczej myślę, że nawet na tym forum są 100% kilerzy w przeważającej ilości do C&R ..... Ja nawet słyszałem, ze gorszy od komunizmu Ortodoksyjne no kill jest tak samo szkodliwe, jak tłuczenie ryby w łeb bez opamiętania.Jest tam gdzieś temat o sumach, w którym napisałem długi post, ale mi wcięło, bo jakaś awaria była <_< Jakoś nie miałem serca pisać ponownie.Skracając tamtą wypowiedź, u nas obowiązuje zasada wahadełka, czyli skrajności.Jedni pisali jaki to sum jest szkodnik, a drudzy pytali, jak to można zabijać tak cenną rybę. Paradoksalnie obie strony mają rację.Ano można, a nawet trzeba zabijać, tam gdzie bezrozumne zarybianie i nadmierna ochrona, doprowadziły do sytuacji, gdzie została naruszona równowaga w ekosystemie i sum stał się szkodnikiem. Przykłady tego w tamtym wątku.Natomiast nie powinno się zabijać go tam gdzie nie stanowi on zagrożenia dla innych ryb, czyli mówiąc otwartym tekstem, jest go mało, albo po prostu nie przesadzono z jego liczebnością.Czy to takie trudne, żeby to zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nie . Jestem od wielu lat no kill'owym ortodoksem . I jednak uwolnienie ryby to nie jest to samo , co prostackie walenie w czachę , ani żadna to nie jest skrajność . Nie mam natury łakomego grzybiarza , a nawet zauważam różnicę . Nawet ślepy by ją zauważył .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Zabijać człowieka za to że zabrał rybę?Tego nie da się skrytykować.Jesteście fanatykami.Żal czytać Oj ostre słowa...Tylko nie zapominaj z jakiego kraju przyjechales....i w jakim kraju żyjesz teraz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zabijać człowieka za to że zabrał rybę?Tego nie da się skrytykować.Jesteście fanatykami.Żal czytać Oj ostre słowa...Tylko nie zapominaj z jakiego kraju przyjechales....i w jakim kraju żyjesz teraz !!!!A jakie to ma znaczenie gdzie mieszkam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Wszystkiemu winien jest ten chory regulamin/limity itd.w Polsce już dawno wszystkie ryby rodzime powinny trafić do czerwonej księgi zagrożonych gatunków i wprowadzony bezwzględny zakaz ich zabierania.Wszystko to pod presją grzywny powiedzmy z 50koła i byłby spokój a i byłoby z czego opłacać PSR-tylko taki z prawdziwego zdarzenia a nie stetryczałych pierdziochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi