robert67 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Paweł nie mogę życzyć Ci byś często wykorzystywał takie alternatywne l’etat secondere .Bardziej przydatny jesteś w realiach naszego grajdołu . A poza tym Zbyszek (Zamki) podpowiada bardzo ciekawy materiał. Czy rzeczywiście nie należałoby solidnie wykorzystać nadarzającą się okazję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie i koledzy . Oraz nieprzyjaciele ..Porzućcie złudzenia .. Nader tłusty św Biurokracy , który jest najważniejszym zaraz po lokalnej oligarchii , naczelnym organem naszego nieszczęśliwego kraju , niewiele dla Was ani osobiście dla mnie , zrobi Tu są lepsi klienci i partnerzy od własnych obywateli , z tymi swoimi nieżyciowymi oczekiwaniami . A tym bardziej od tłumu nadwodnych Kiepskich . To jest chyba jednak kolejny Miś na miarę naszych możliwości .. albo i niemożności . Dobre sobie , jakaś bzdurna komisja powiedzie siedzących od zawsze na na własnych rączynach do raju Masz kłopoty - napisz do nas Powiedziemy Cię w nowy wspaniały świat tabelek , statystyk , uzgodnień , opłat , układów , partyjnych roszad , oraz oparów Ramowej Dyrektywy Wodnej .. A pościgać się z Kowalskim , nie łaska !? Nawet jeśliby nie wygrał ?? Może by nabrało jakichs muskułów te marne sześćset tysięcy ludzi uciśnionych z własnej woli w związku sportowym pomiędzy ambitnym niewątpliwie związkiem warcabistów , a orientalnie tajemniczym związkiem wushu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę . JA mam to samo tylko jadąc przez miasto na rowerze.-Jak tam ? Brało ? -A no brało.-To gdzie masz te ryby?-...Aż ręce opadają jak się słyszy średnio 3 razy podczas przejazdu z ryb ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę . JA mam to samo tylko jadąc przez miasto na rowerze.-Jak tam ? Brało ? -A no brało.-To gdzie masz te ryby?-...Aż ręce opadają jak się słyszy średnio 3 razy podczas przejazdu z ryb ... u mnie w domu wyglada to tak: Wracam styrany jak koń po westernie po calym dniu ganiania po scianach płaczu nad Drawą. Wchodzę do domu a moja zona pyta:- jak byłoJA: - fajnieOna: - a co złowiłes?JA: nicOna: - no to jak - skoro mowisz ze bylo fajnie a nic nie zlapales.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę . JA mam to samo tylko jadąc przez miasto na rowerze.-Jak tam ? Brało ? -A no brało.-To gdzie masz te ryby?-...Aż ręce opadają jak się słyszy średnio 3 razy podczas przejazdu z ryb ... u mnie w domu wyglada to tak: Wracam styrany jak koń po westernie po calym dniu ganiania po scianach płaczu nad Drawą. Wchodzę do domu a moja zona pyta:- jak byłoJA: - fajnieOna: - a co złowiłes?JA: nicOna: - no to jak - skoro mowisz ze bylo fajnie a nic nie zlapales.... Mifek najważniejsze aby z ryb nie wrócić z syfilisem, reszta jest nieważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 U mnie, kiedy wracam, pytanie brzmi: A rybę widziałeś? . Nad wodą na pytanie: Jak wyniki? Odpowiadam zawsze, że dopiero przyjechałem, nawet jak się pakuję do samochodu. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Moja już nawet nie pyta. Chyba już po gębie poznaje, czy były ryby, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 siema ja często słyszę coś takiego.. Jak tam ryby?-spoko, coś tam brało.Pokaż?!- nie mam wypuściłemwypuściłeś??!!!!....to po co łowić!!! lub jak wypuszczasz to lepiej mi przynieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A ja tego problemu nie mam, bo moja luba przeważnie jeździ na ryby ze mną i razem ze mną je wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Łukasz - wiem coś na ten temat...Zaraziłeś ją- ale to zdrowa zaraza a nie syfilis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Moja jak do tej pory popiera C&R i częste wypady na wodę,jak przestanie rozwiodę się czwarty raz.Teść swego czasu non stop mnie pytał czy np.Boleń jest smaczny czy da się zjeść-dostał szlaban.Prosta zasada u mnie w domu rządzę ja i każdy jest mile widziany ale na moich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jednym słowem: Gość w dom,- Bóg w dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ten gość z linku zaraźliwe wygląda jak jeden z aktorów filmu WZGÓRZA MAJĄ OCZY 2...Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wprawdzie nie o rybie drapieżnej. no ale... ręce opadają. Ocet, grunt, żeby było co w ocet włożyć http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12513018,Gig antyczny_leszcz_zlowiony_w_Plocku_w_Wisle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 A my nadal czekamy na wymarcie tego gatunku wędkarzy... I właściwie o co tam chodzi..?Nie on złowił,ale on się pochwalił(może tamten niefotogeniczny jest...?)Natomiast pewne jest,że razem leszcza z octu wpi...dolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Komentarze-ja pierdziele.Banda kretynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Szkoda zdrowia i nerwów na czytanie komentarzy tych POPAPRAŃCÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi