Skocz do zawartości

Smutne to .....

modesty wand

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł nie mogę życzyć Ci byś często wykorzystywał takie alternatywne l’etat secondere :lol: .

Bardziej przydatny jesteś w realiach naszego grajdołu :mellow: .

A poza tym Zbyszek (Zamki) podpowiada bardzo ciekawy materiał. Czy rzeczywiście nie należałoby solidnie wykorzystać nadarzającą się okazję?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie i koledzy . Oraz nieprzyjaciele ..

Porzućcie złudzenia .. Nader tłusty św Biurokracy , który jest najważniejszym zaraz po lokalnej oligarchii , naczelnym organem naszego nieszczęśliwego kraju , niewiele dla Was ani osobiście dla mnie , zrobi :D Tu są lepsi klienci i partnerzy od własnych obywateli , z tymi swoimi nieżyciowymi oczekiwaniami . A tym bardziej od tłumu nadwodnych Kiepskich . To jest chyba jednak kolejny Miś na miarę naszych możliwości .. albo i niemożności . Dobre sobie , jakaś bzdurna komisja powiedzie siedzących od zawsze na na własnych rączynach do raju :mellow: Masz kłopoty - napisz do nas :lol: :lol: Powiedziemy Cię w nowy wspaniały świat tabelek , statystyk , uzgodnień , opłat , układów , partyjnych roszad , oraz oparów Ramowej Dyrektywy Wodnej ..

A pościgać się z Kowalskim , nie łaska !? Nawet jeśliby nie wygrał ?? Może by nabrało jakichs muskułów te marne sześćset tysięcy ludzi uciśnionych z własnej woli w związku sportowym pomiędzy ambitnym niewątpliwie związkiem warcabistów , a orientalnie tajemniczym związkiem wushu :lol:

• 2 tygodnie później...

Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę :wacko: .

JA mam to samo tylko jadąc przez miasto na rowerze.

-Jak tam ? Brało ?

-A no brało.

-To gdzie masz te ryby?

-...

Aż ręce opadają jak się słyszy średnio 3 razy podczas przejazdu z ryb ...

Czasy się zmieniają ludzie nie od dwudziestu lat tłumacze ojcu ze ryby to nie trawa w ogródku , kosisz i za dwa dni jest jej znów pełno . I tak przy każdym spotkaniu pyta przywiozłeś jakąś rybkę :wacko: .

-Jak tam ? Brało ?

-A no brało.

-To gdzie masz te ryby?

-...

u mnie w domu wyglada to tak:

Wracam styrany jak koń po westernie po calym dniu ganiania po scianach płaczu nad Drawą. Wchodzę do domu a moja zona pyta:

- jak było

JA: - fajnie

Ona: - a co złowiłes?

JA: nic

Ona: - no to jak - skoro mowisz ze bylo fajnie a nic nie zlapales.... :mellow:

-Jak tam ? Brało ?

-A no brało.

-To gdzie masz te ryby?

-...

u mnie w domu wyglada to tak:

Wracam styrany jak koń po westernie po calym dniu ganiania po scianach płaczu nad Drawą. Wchodzę do domu a moja zona pyta:

- jak było

JA: - fajnie

Ona: - a co złowiłes?

JA: nic

Ona: - no to jak - skoro mowisz ze bylo fajnie a nic nie zlapales.... :mellow:

:lol: :lol:

Mifek najważniejsze aby z ryb nie wrócić z syfilisem, reszta jest nieważna B)

Moja jak do tej pory popiera C&R i częste wypady na wodę,jak przestanie rozwiodę się czwarty raz.Teść swego czasu non stop mnie pytał czy np.Boleń jest smaczny czy da się zjeść-dostał szlaban.Prosta zasada u mnie w domu rządzę ja i każdy jest mile widziany ale na moich warunkach.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...