popper Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Chyba będę musiał iść do lekarza bo mam coś z łokciem tak jak jest "łokieć tenisisty" może być też "łokieć spinningisty :)"................................ Sięgam pamięcią wstecz i.......... dzięki takiej przypadłości poznałem Daniela -@Guzu.Na szczęście przypadłość mija, znajomość trwa Fajny projekt Panie. Całkiem udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Srebrna niteczka z jedynym słusznym kołowrotkiem .Miodzio Panie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Sięgam pamięcią wstecz i.......... dzięki takiej przypadłości poznałem Daniela -@Guzu.Na szczęście przypadłość mija, znajomość trwa Fajny projekt Panie. Całkiem udany.Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wy sie tak podsmiewacie a ja tu calkiem powaznie Miedzy moim a kijem a waszymi szpadami jest kilka roznic ktore poteguja "doznania" podczas brania. Przedewszystkim dlugosc kija, moj ma zaledwie 1,97m a to juz znaczna roznica. 2 sprawa to jest to cast a nie spin wiec lapke trzymam na szpuli i mam caly czas kontakt. Nie wiem jak i na czym jest osadzony dolnik bo to japonski gotowiec. Kolejna sprawa w rzece lowie na max 6m a glownie 3-4m a na jeziorze do max 10m. Musielibyscie polowic takim kijkiem to wiedzieli byscie co mam mysli. Jako ze uczylem sie spiningu praktycznie od zestawow castingowych i to na nie wyjalem swoje pierwsze powazniejsze ryby na gume itd <br /><br />Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 P.S a kijaszek "nawet" i mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 P.S a kijaszek "nawet" i mi sie podoba Dzięki a casta nie można porównywać do spinna , wiadomo że w cascie doznania podczas brania są bardziej intensywne niż w spinnie, dlatego właśnie robione są różne zabiegi aby to poprawić . Inna i bardziej dokładna jest kontrola przynęty oraz łatwość prowadzenia więc cast dobrze opanowany ma dużą przewagę nad spinnem ale niestety u mnie właśnie z tym opanowaniem tej metody jestem na bakier dlatego muszę jakoś radzić sobie spinnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Zgodnie z obietnicą daną w wątku "kij na suma" wstawiam foty legendarnej wędki sumowej , sumowego Świętego Graala , wędkę Skyblade Adrenalin 2,70 m Kodergewicht 5-100 g w mojej interpretacji .No nie całkiem w mojej bo komponenty zostały wybrane przez właściciela wędki Edytowane 28 Stycznia 2014 przez mrWhite7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Jak to skończysz(sumówkę) pokaż jak się ugina Edytowane 28 Stycznia 2014 przez WOBI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Jak to skończysz(sumówkę) pokaż jak się uginaTu można zobaczyć jak się ugina http://www.youtube.com/watch?v=q7foOYlcu Edytowane 28 Stycznia 2014 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Już widziałem,dzięki.gnie się fajnie ale w sumie za dużo spadów i trochę łamliwa (jeżeli to ta sama) Choć w sumie złamała się tam gdzie powinna (na końcu amortyzacji) PS.tak serio bardzo fajnie pracują pod rybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Adrenalina już skończona i myślę że będzie ulubionym kijem kolegi sumiarza Bez napisów, skromna czerń omotki i delikatny tipet podkreślają surowość i potęgę tego kija. Na razie połączona z kultowym Twinkiem FA tworzą niezłą parkę Prezentuje się tak : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Niezla armata to kolega bedzie zadowolony Czarna omotka +srebro lub zloto to to co lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Niezla armata to kolega bedzie zadowolony Czarna omotka +srebro lub zloto to to co lubie Czarna omotka jest bardzo efektowna ale niestety nie wybacza niedociągnięć przy lakierowaniu, więc jest "trudna" do robienia ,nie to co metalik na którym nic nie widać a armata jest potężna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A żeby nie było że się nigdy nie czepiam.... a gdzie podomotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Mała zajawka nowej Adrenalin. Wstępny projekt na razie w czerni i jak zostanie zaakceptowany to będzie robiona "na czarno " ze srebrnymi wstawkami . Wygląda jak pitbull Edytowane 3 Lutego 2014 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 fakt podobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wręcz bliźniaki oba czarne z jasnymi wstawkami i wydłużonym pyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ADRENALIN No 2 Niestety czary pitbull nie przeszedł i kolega zdecydował się na korek + czarny rear gtiff . Rękojeść sklejona i skończona i w poniedziałek założę omotki i przelotki .Wygląda ciekawie takie pomieszanie stylów tworzące dziwny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Artur powiem krótko, wolał zostawić w piance albo całego zrobić w korku.Jak dla mnie to niewypał .Mimo tego o gustach się dyskutuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Masz rację Józek kolega wybrał tak jak wybrał aczkolwiek trochę pianki w rear gripie by się przydało aby podkreślić ładny kapsel ale korek musi być . Swojego zrobię w całego w korku i z małą 4-6 cm wstawką z pianki . Co o takim rozwiązaniu myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Aaaaaaaaaaaaa, o tym Ci Artur wczoraj zapomniałem powiedzieć,- jak ma także w trolu chodzić to chyba wygodniej będzie jak rear będzie pełny Mnie osobiście łatwiej się wówczas wyciąga kij z uchwytu (z wiszącą już rybą) naturalnie Ozdobniki bym w ogóle olał bo po kilku bataliach z sumkami i tak będą wyglądały jakby je pitbull miął w zębach Edytowane 7 Lutego 2014 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Aaaaaaaaaaaaa, o tym Ci Artur wczoraj zapomniałem powiedzieć,- jak ma także w trolu chodzić to chyba wygodniej będzie jak rear będzie pełny Mnie osobiście łatwiej się wówczas wyciąga kij z uchwytu (z wiszącą już rybą) naturalnie Ozdobniki bym w ogóle olał bo po kilku bataliach z sumkami i tak będą wyglądały jakby je pitbull miął w zębach Sprawę przemyślałem i ten kij będzie tylko do spinna .Do trola zrobię jakąś pancerną Xzogę na przelotkach Gold Cermet . Xzoga będzie miała pancerną piankę a do Adrenalinki chyba zrobię coś takiego Edytowane 7 Lutego 2014 przez mrWhite7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Oo taka delikatna wstawa się mi podoba .Może jakiś burl cork, co o tym myślisz? Edytowane 7 Lutego 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Faktycznie ten jest fajniejszy od tego pierwszego. Taka mala wstawka dodala uroku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi