mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Hersa też zamówiłem jako zapasowego lub ewentualnie komuś sprzedam , bo " korcił " mnie ten blank ,odbieram blank na początku Czerwca więc jak zrobię kij przetestuję dokładnie to sprawę opiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wędki z dodatkiem boronu, szczególnie w całej swojej długości, są bardzo specyficzne i na pewno nie dla wszystkich, odpadają miętcy w łokciach, miłośnicy wagi piórkowej i idealnego zbalansowania ale za to............. i tu łączę sie z powstalym klubem w 100% - legitymacji nie potrzebuję ale mocno sympatyzuję Arek ale ty jesteś asekuracyjny , pewnie wystraszyłeś się tej nazwy "Snob Boron Club" w sktócie "SBC" otóż zapewniam Cię że ze snobami ma to tyle wspólnego co przymiotnik Best w logu pewnej firmy rodbuildunowej więc do klubu jesteś już przyjęty ,bezwarunkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Arek ale ty jesteś asekuracyjny , pewnie wystraszyłeś się tej nazwy "Snob Boron Club" w sktócie "SBC" otóż zapewniam Cię że ze snobami ma to tyle wspólnego co przymiotnik Best w logu pewnej firmy rodbuildunowej więc do klubu jesteś już przyjęty ,bezwarunkowo Czym Ci ta pracownia tak podpadła, że tak się o niej wypowiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Czym Ci ta pracownia tak podpadła, że tak się o niej wypowiadasz? Jak pracownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 http://youtu.be/qtbOmpTnyOc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 A ja myślę, ze pieprzysz już trzy po trzy, odwal się człowieku i zejdź ze mnie, bo możemy się tak przepychać długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Hersa też zamówiłem jako zapasowego lub ewentualnie komuś sprzedam , bo " korcił " mnie ten blank ,odbieram blank na początku Czerwca więc jak zrobię kij przetestuję dokładnie to sprawę opiszę. mnie interesuje blank 7,6 -12lb pod jezioro do 3" gum na główkach 10-15gr , Ty zamawiasz mocniejszy i dłuższy ale opis będzie pomocny w poznaniu tej serii pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Oczywiście jak tylko zrobię Hersa to go dokładnie przetestuję pod kątem sandacza. Rozmawiałem z panem Krzysztofem i powiedział mi że są to megaszybkie blanki o ugięciu szczytowym z delikatnym szczytem oraz nieustępliwym dolnikiem który pod obciążeniem progresywnie się gnie. Trochę sceptycznie do tego podchodzę ale zobaczymy jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 http://youtu.be/qtbOmpTnyOcProszę o niewstawianie swoich rodzinnych filmów w tym wątku od tego są inne fora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Trudno się oprzeć Krzysiek.... tak wygląda wiele dyskusji na forum Idealne podsumowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Oczywiście jak tylko zrobię Hersa to go dokładnie przetestuję pod kątem sandacza.no to czekamy będzie to pewnie pierwszy "dziewiczy" test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) no to czekamy będzie to pewnie pierwszy "dziewiczy" test Zapewniam Cię że test będzie bardzo dokładny bardzo wymagający i rzetelny , zresztą test tego kija oprócz mnie będą robić moi dwaj koledzy ,bardzo dobrzy wędkarze, więc jak to mówi pewien celebryta "nie ma lipy " Edytowane 29 Maja 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zapewniam Cię że test będzie bardzo dokładny bardzo wymagający i rzetelny , zresztą test tego kija oprócz mnie będą robić moi dwaj koledzy ,bardzo dobrzy wędkarze, więc jak to mówi pewien celebryta "nie ma lipy "że będzie rzetelny i nie będzie lipy to do tego nie mam wątpliwości już się o tym przekonałem gdy poleciłeś mi system KR kijek zyskał drugie życie i dożywocie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 że będzie rzetelny i nie będzie lipy to do tego nie mam wątpliwości już się o tym przekonałem gdy poleciłeś mi system KR kijek zyskał drugie życie i dożywocie u mnieDziękuję za zaufanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak pracownia ?Ty dobrze wiesz jaka, i byś przynajmniej przygłupa nie udawał, że nie wiesz o co chodzi. Jeżeli masz jakiś problem, z tą pracownią to spór rozwiąż sobie poprzez prywatne wiadomości z właścicielem. Tak na przyszłość, te głupie i uszczypliwe komentarze zostaw dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ty dobrze wiesz jaka, i byś przynajmniej przygłupa nie udawał, że nie wiesz o co chodzi. Jeżeli masz jakiś problem, z tą pracownią to spór rozwiąż sobie poprzez prywatne wiadomości z właścicielem. Tak na przyszłość, te głupie i uszczypliwe komentarze zostaw dla siebie.Pomyliłeś się ten wątek nie jest wątkiem o pracowniach , to jest wątek prywatnej osoby ,wątki o pracowniach są gdzie indziej .Problemów z pracowniami nie mam bo nie korzystam ,prywatnych wiadomości pisać do właścicieli nie zamierzam bo po co ? nie korzystam więc nie mam takiej potrzeby . Jeżeli zamawiam komponenty to z zaufanych źródeł i w tym celu wystarczy telefon ewentualnie e-miail. W spory z pracowniami nie wchodzę więc nie rozumiem dlaczego nakazujesz mi jakieś irracjonalne zachowania .Piszesz o jakiś problemach czy problemie ,doprawdy nie wiem skąd czerpiesz takie wiadomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Kolejny kij zrobiony na sandacza tym razem jednak pod łowienie wertykalne oraz połowy z łódki kogutami . Blank Vegter Boron 15 lb 7' 5-25g Waga kija 124 g Uzbrojenie Fuji KR Alconite Top SiC Długość rękojeści 30 cm od końca dolnika do środka stopki , wyważenie pod Stellą 2500 FE (225 g) 6,5 cm od środka stopki w kierunku ForeGripy Rattan (produkcja Ark70) + Duplon Pierścienie Ark70Omotka Gudebrod Dark green + Green metalicDzięki Artur bo wszystko świetnie spasowane i zagrało super Komponenty rattanowe i pierścienie Ark70Jakość fotek nie powala ale jak już pisałem fotograf ze mnie kiepski Edytowane 1 Czerwca 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fotografem możesz być kiepskim, ważne że niezłe kijaszki wychodzą .Musisz jeszcze pracownię urządzić bo na tej białej skórze źle się komponują :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 My snobi Józek uwielbiamy białe sofy w pracowni trudno że niektórym to przeszkadza ale cóż ...to nie mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 My snobi Józek uwielbiamy białe sofy w pracowni trudno że niektórym to przeszkadza ale cóż ...to nie mój problem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Całość bardzo fajnie się komponuje,szczególnie ładny ratanek i lakier na omotkach.Jednak piana dalej do mnie nie przemawia, no i ta waga ,chyba nie umiałbym już takim klockiem łowić z łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Rafał. 124g wędki nazywasz "klocem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wątły jestem 193cm i 108kg i przyzwyczaiłem się do moich puszków -80g więc w perspektywie czasu uraz nadgarstka lub barku murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ważę ze 4 kg mniej. O następny kijek Ciebie chyba poproszę. Też się cóś delikatny, na stare lata, robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Rafał to jest sandaczowa armata a nie jakieś tam wykałaczki okoniowe .Ten kij radzi sobie doskonale z kogutami 35 g i gumami na główkach 30 g + 4" guma ,jest niedoszacowany w górnym c.w .Jak będę sobie chciał finezyjnie połowić sandacze główkami 5-7,5 g to pewnie poszukam innego blanku . Elba co ciężka rzeka i łowi się też ciężko i te 124 g przy perfekcyjnym wyważeniu nic mi nie robi no i kogutowa armata na wszelkiego rodzaju zaporówki Polecam jakieś odżywki na tą twoją "wąłość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi