Skocz do zawartości

Mnie też ta choroba dotknęła

mrWhite7

Rekomendowane odpowiedzi

W każdym bauhausie czy też Castoramie można zakupić taką przemysłową dmuchawe na gorące powietrze. Polecam bo służy nie tylko w rodbuildingu gdzie jest nieodzowną np.przy rozbieraniu kija i przeróbkach ale także używam przy nakladaniu farby na główki lub ciężarki olowiane

• Like 1

W każdym bauhausie czy też Castoramie można zakupić taką przemysłową dmuchawe na gorące powietrze. Polecam bo służy nie tylko w rodbuildingu gdzie jest nieodzowną np.przy rozbieraniu kija i przeróbkach ale także używam przy nakladaniu farby na główki lub ciężarki olowiane

Dzieki Artur, jak bedziesz mial chwilke to podeslij linka do takie sprzetu, to bede wiedzial czego szukac ;)

• 7 lat później...

Tak, w końcu powrócił do żywych!  :)

post-50112-0-37031800-1749397711_thumb.pngpost-50112-0-19999600-1749397757_thumb.png post-50112-0-64286500-1749397847_thumb.jpgpost-50112-0-12144400-1749397866_thumb.jpgpost-50112-0-10740200-1749398077_thumb.jpg

Kij na blanku Thorus boron 7'3", 9-17lb w jednym kawałku... wykonany klasycznie, jak zwykle przepięknie, użytkowo zapowiada sie tez petarda, dopiero raz nad wodą byłem potestować i to jak sie ładuje oraz jak przekazuje to bajka, szczególnie zaskoczony byłem jego czułością w dolnym zakresie... O blanku nie będe sie rozpisywał bo dobrze znany i lubiany ale duży plus dla Ciebie Artur za spacing, wykonanie i dbałość o szczegóły  :)

No i mam nadzieje, zobaczyć następne dzieła w tym wątku  ;)  

• Like 1