Baitcasting Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Witam. Mam problem a mianowicie taki że nie mogę wstawiać postu na giełdę. Po wypełnieniu wszystkiego poprawnie, pojawia się taki komunikat.Ktoś może powiedzieć o co chodzi ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Problem TapaTalk. Na komputerze / laptopie nie występuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baitcasting Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Dzięki wielkie. Będę Pamiętać Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Baitcasting
Witam.
Mam problem a mianowicie taki że nie mogę wstawiać postu na giełdę.
Po wypełnieniu wszystkiego poprawnie, pojawia się taki komunikat.
Ktoś może powiedzieć o co chodzi ?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi