Duch Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam ForumowiczówOd jakiegoś czasu śledzę to forum, naprawdę ciekawe porady i tekstyPozdrawiam z Warmii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ffffffffffffffffffffffffff Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam wszystkich.Śledzę to forum od pół roku i powiem jedno-rzeczowe jest.Mało gadania o dupie maryny,zero kłótni-pelen profesjonalizm.Znalazlem tu już wiele odpowiedzi i wsiąkam właśnie na dłużej.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych.Wodom Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Troszkę czasu już tu zaglądam, jednak nowe imię to i wypada się przywitać ponownie Tak więc witam wszystkich userów, w imieniu byłego Pasiastego Irokeza PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich użytkownikówMam na imię Jarek, pochodzę z Gorzowa wlkp, moimi łowiskami jest nizinna Warta i akweny północnej części woj. lubuskiego.Jestem zarażony na amen spiningiem, flyfishingiem, woblerozą i flytyingiem.Pozdrawiam wszystkich współzarażonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriangubin Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Uważam, że skupiliśmy się we właściwym miejscu, tego multimedialnego wymiaru.Dziękuję za cenne informacje i czekam na kolejne,pomagające rozwijać naszą pasję.Udanych łowów.Sprzętomaniak - Adrian Kaczanowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam wszystkich forumowiczów.Uważam, że skupiliśmy się we właściwym miejscu, tego multimedialnego wymiaru.Dziękuję za cenne informacje i czekam na kolejne,pomagające rozwijać naszą pasję.Udanych łowów.Sprzętomaniak - Adrian Kaczanowski Witamy na jerkbait Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yokozuna Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzień dobry wszystkim! witam ponownie po długiej przerwie, wróciłem z dalekiej podróży Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Super Yoko ze znow jestes Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dzień dobry wszystkim! witam ponownie po długiej przerwie, wróciłem z dalekiej podróży MarcinWitam. Na stałe się osiedlisz po długiej podróży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu_Wichura Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Cześć wszystkim!jestem Zbychu i lubię spinningować łowię od dzieciństwa - zaczynałem od spławika potem miałem parę lat przerwy aż reaktywowałem się jako zapalony spinningista (2 lata). Preferuję łowienie gumami i kogutami.Interesuję się motoryzacją i akwarystyką. Chętnie pomogę jeśli ktoś będzie miał problem ze swoim samochodem Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo informacji, które pozwolą mi się rozwinąć bo jak narazie jestem zielony. Początkowo ograniczę się do biernego czytania i ewentualnie pytania Z chęcią umówię się we Wrocławiu lub okolicach, z kimś na rybki żeby podpatrzeć to i owo Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Niezly nick i dobre wejscie na forum Tak trzymaj rzuc okiem na ten watek : http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=4983& ;amp ;start=1040& Witaj na forum Zbychu - Kaziu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na ryby.pl Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Cześć Yoko i Kaziu. Yoko tak to jest że na chleb cza ciężko zaharować wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Witam wszystkich z malowniczego Olsztyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quatro007 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Jako nowo przybyły do grona chciałbym się przywitać i razem z Wami wszystkimi pogłębiać tajniki naszej pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam na forum.W wędkarstwie pasjonuje mnie połów każdej ryby ale też niezaprzeczalnie sum jest najważniejszy.Od tego roku spinninguje za sumem i jak na razie idzie mi nawet dobrze. Pozdrawiam wszystkich i połamania kija na wąsaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Widzę znajome gęby Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Widzę znajome gęby Siemka No ładnie Avallone. Czyżby to ten Avallone Witam na naszym podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ale macie malutkie avatarki, całe szczęście że w ogóle ktoś mi kiedyś taki zrobił ale tego mojego avatara ode mnie już nie potrafię zmniejszyć do 10kilo. Na pewno poczytam tu o spinningu za sumem o ile znajdę a widząc foty Gumofilca sądzę że znajdę Miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Milej zabawy ide do łóżka Żona mnie woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dzień dobry wszystkim! witam ponownie po długiej przerwie, wróciłem z dalekiej podróży Marcin Witaj!Pozdrowienia .Tommy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wiem że nie w temacie ale nie mogę znaleźć wiadomości pisanych przez Gumofilca na temat sumów. Jak je znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wiem że nie w temacie ale nie mogę znaleźć wiadomości pisanych przez Gumofilca na temat sumów. Jak je znaleźć?? Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki. Zaznacz szukaj na jerkbait.pl wpisz gumofilc sum i coś tam się na pewno znajdzie... na początek proponuje zaczac od wątków sumowych (każdy rok ma swoj wątek) do tego relacje Gumo z Ebro oraz jego przygody w rodbuildingu.... dasz radę albo po prostu zgłoś sie do gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi