Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ffffffffffffffffffffffffff

Witam wszystkich.Śledzę to forum od pół roku i powiem jedno-rzeczowe jest.Mało gadania o dupie maryny,zero kłótni-pelen profesjonalizm.Znalazlem tu już wiele odpowiedzi i wsiąkam właśnie na dłużej.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych.Wodom Cześć.

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich użytkowników

Mam na imię Jarek, pochodzę z Gorzowa wlkp, moimi łowiskami jest nizinna Warta i akweny północnej części woj. lubuskiego.

Jestem zarażony na amen spiningiem, flyfishingiem, woblerozą i flytyingiem.

Pozdrawiam wszystkich współzarażonych

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów.

Uważam, że skupiliśmy się we właściwym miejscu, tego multimedialnego wymiaru.Dziękuję za cenne informacje i czekam na kolejne,pomagające rozwijać naszą pasję.

Udanych łowów.

Sprzętomaniak - Adrian Kaczanowski

:D

Witamy na jerkbait :D

Guzu

Cześć wszystkim!

jestem Zbychu i lubię spinningować ;)

łowię od dzieciństwa - zaczynałem od spławika potem miałem parę lat przerwy aż reaktywowałem się jako zapalony spinningista (2 lata). Preferuję łowienie gumami i kogutami.

Interesuję się motoryzacją i akwarystyką. Chętnie pomogę jeśli ktoś będzie miał problem ze swoim samochodem B)

Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo informacji, które pozwolą mi się rozwinąć bo jak narazie jestem zielony. Początkowo ograniczę się do biernego czytania i ewentualnie pytania Embarassed

Z chęcią umówię się we Wrocławiu lub okolicach, z kimś na rybki żeby podpatrzeć to i owo ;)

Pozdrawiam!

Ale macie malutkie avatarki, całe szczęście że w ogóle ktoś mi kiedyś taki zrobił ale tego mojego avatara ode mnie już nie potrafię zmniejszyć do 10kilo.

Na pewno poczytam tu o spinningu za sumem o ile znajdę a widząc foty Gumofilca sądzę że znajdę

Miło :D

Wiem że nie w temacie ale nie mogę znaleźć wiadomości pisanych przez Gumofilca na temat sumów. Jak je znaleźć??

Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki. Zaznacz szukaj na jerkbait.pl wpisz gumofilc sum i coś tam się na pewno znajdzie...

na początek proponuje zaczac od wątków sumowych (każdy rok ma swoj wątek) do tego relacje Gumo z Ebro oraz jego przygody w rodbuildingu.... dasz radę :D albo po prostu zgłoś sie do gumo :D