Kamil Z. Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Wiem że nie w temacie ale nie mogę znaleźć wiadomości pisanych przez Gumofilca na temat sumów. Jak je znaleźć?? http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=showposts&id=15 & 185stron Miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie ! 32 lata, pochodzę z Miasta Góra ( okolice Głogowa, Leszna, Rawicza) Moje łowiska to Odra i Barycz. Mam nadzieję że będę tu miło spędzał czas, do usłyszenia. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam serdecznie, Niegdyś siedziałem całymi dniami wpatrzony w spławik z całym majdanem potrzebnym do efektywnego łowienia białej ryby teraz z powodu nabytego ADHD nie mogę usiedzieć w miejscu tak więc albo przemieszczam się z kijaszkiem po brzegu albo pływam łodzią/pontonem. Generalnie nieźle się zakręciłem na punkcie spin tak więc dołączam do szanownego grona by się dzielić wiedzą oraz ją pobierać. Wszystko co złapię zostaje w wodzie do czego wszystkich namawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witjcie, witajcie. Zapraszamy do uczestnictwa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Swiatek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam Wszystkich chlopcow na Jerkbait Pozdrowienia z Doliny Wisly i Sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witamy dziewczyno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witaj Moniko PS> nie jesteś tu sama. Mamytu i inne panie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 @mifek i @lassonie wiedzialem, ze michaelfly was tak kreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Wita wszystkich Piotrek ze Szczecina. Od dawna przeglądam forum, ale dopiero teraz się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam serdecznie, Niegdyś siedziałem całymi dniami wpatrzony w spławik z całym majdanem potrzebnym do efektywnego łowienia białej ryby teraz z powodu nabytego ADHD nie mogę usiedzieć w miejscu tak więc albo przemieszczam się z kijaszkiem po brzegu albo pływam łodzią/pontonem. Generalnie nieźle się zakręciłem na punkcie spin tak więc dołączam do szanownego grona by się dzielić wiedzą oraz ją pobierać. Wszystko co złapię zostaje w wodzie do czego wszystkich namawiam Tomek Bardzo sympatycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam wszystkich nowo przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherm Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam Kolegow po Kiju Milo Zagoscic na Forum Milosnikow Wedkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 czesc michaelfly ... to juz jest zenujace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 witam.Spinningiem zaraziłem się w te wakacje i feedery chyba poszły już w odstawkę na dobre efekty na spina jakieś już tam są łowię na Narwi... czasami Zegrzepozdrawiam całą Starą Gwardię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losos24 Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam się serdecznie i pozdrawiam pozytywnie uzależnionych od Jerkbait.plOtwarcie przyznaję się do głębokiego uzależnienia od spina, a od niedawna również do casta. Pod tym nieco mylącym nickiem bywam na innych portalach stąd małe sprostowanie i wyjaśnienie mam lat 49 i 1/2...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam się serdecznie i pozdrawiam pozytywnie uzależnionych od Jerkbait.plOtwarcie przyznaję się do głębokiego uzależnienia od spina, a od niedawna również do casta. Pod tym nieco mylącym nickiem bywam na innych portalach stąd małe sprostowanie i wyjaśnienie mam lat 49 i 1/2...pozdrawiam Witamy serdecznie, Nick masz bardzo szlachetny Milego uzytkowania i owocnej wymiany informacji. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rjrj Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 tak mi się przypomniało, że jeszcze się nie witałem.a więc witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daMMka Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam wszystkich Połamania nad wodą xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_z_ZG Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Siema!Nazywam się Radek, mam 17 lat, mieszkam w zielonej górze i to mój pierwszy post na tym forum.Spiningiem interesuję się od około 4 lat, wiem, że to mało ale zrobiłem już znaczące postępy. Jestem samoukiem i wszystkie koncepcje połowu wysnułem sam albo przeczytałem na różnych forach. Proszę więc o wyrozumiałośc względem mojej osoby. Moją ulubionym rodzajem spinningowania jest boczny trok i jiggowanie! Pozdtawiam! Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 @mifek i @lassonie wiedzialem, ze michaelfly was tak kreci ała! Dobrze, że czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXon Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Wielkie Witam ludzi na jerkbait.plPrzyjechałem z Białegostoku i Mam talent Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam wszystkich użytkowników jerkbait`u.Od dłuższego czasu czytam wszystkie artykuły na tym portalu, no i w końcu postanowiłem się zalogować żeby zobaczyć te wszystkie rybki z fotek na forum Tytułem wstępu chciałbym wyrazić moje uznanie za wysoki poziom prezentowanych zdjęć i artykułów na portalu szczególnie jeżeli chodzi o wywiady ze znanymi osobistościami wędkarskiego światka. Wiem, że na forum działa gros wędkarzy (spinningistów i castingowców- no może w odwrotnej kolejnośći ) od których moge się dużo nauczyć.PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 WItam Wszystkich, których jeszcze nie witałem. Zapraszam do korzystania z forum oraz jego aktywnego tworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Dzień dobry. Jest mi bardzo miło gościć w tak zacnym gronie( wiem, że zacnym bo już co nieco poczytałem ). Ja z kolei, pomimo, iż łowię na spina już od kilku lat, nie mogę jednak powiedzieć, że umiem to robić dobrze. Widzę jeszcze spore areały do zagospodarowania na swoim poletku spinningowym. Więc.....( mam nadzieję, że mi wybaczycie), potraktuję to forum i wiedzę jego uczestników jak Sezam ze skarbami. Sam mam oczywiście zamiar być Alibabą i za Waszą zgodą co nieco z Waszego doświadczenia porabować. Serdecznie pozdrawiam Was wszystkich.Maja 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi