popper Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam, nazywam się Piotrek choruje na ciężka przypadłość jaka jest spinning. Pozdrawiam Różne odmiany spinningu a właściwie gatunki poławianych ryb, generują różniste zaostrzenia tej choroby, więc.....choruj z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Michna Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam wszystkich Jerkbaitowców!Jestem z Krakowa, najczęściej łowię na muchę na Dunajcu, Mszance, Kamienicy, Rabie Parę razy w roku uderzam nad San.Gdyby nie ujemne temperatury łowił bym na muchę cały rok.Uwielbiam również łowienie z pod lodu także cały rok mam co robić Pozdrawiam wszystkich serdeczniePiotr Michna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Piotrek. Jestem z Lublina i też choruję na spina w odmianie ultra lajt. Jestem pod wrażeniem tego forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegli Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Jestem Przemo z Ostrowa Wlkp. 2 lata temu wróciłem do wędkowania i skupiłem się głównie na spinningu. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witaj na forum Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam serdecznie nowych forumowiczow i zapraszam do czynnego brania udzialu. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezakk00 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum!Jestem z Opolszczyzny , koledzy wędkarze nazwali mnie „Dzieckiem Odry”.To jest moje ulubione łowisko i tu zaczynałem swoją przygodę z wędkarstwem.Mam „kuku” na punkcie spiningu… i potrafię też zrobić woblera Gorąco wszystkich pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam! Zapraszam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witaj swiezakk00 ...ja tez jestem z opolszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam serdecznie wszystkich uczestników tego forum !!!mam nadzieję że po sylwestrowej nocy mój pierwszy tekst trafił na włąściwe miejsce właściwej strony - a jeśli nie, to i tak wszystkich jeszcze raz witam i przy okazji życzę wszelkiej pomyślności w Nowym 2011 Roku !!!pozdrawiam - Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwarek Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Świeżak wita wszystkich użytkowników forum i życzy Wszelkiej Pomyślności w 2011 rokuMieszkam nad Zalewem Szczecińskim i mocno jestem związany z wodą, choć nie wędkuję ani kłusuję to dużo czasu spędzam na wodzie.pozdrawiam szuwarek Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 witam niewitanych szuwarek a jakieś to rejony Ciebie najczęściej goszczą bywasz na wodzie któą dażę wielką sympatią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwarek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzięki za powitanie, bujam się najczęściej po Zalewie Szczecińskim, bo przy nim mieszkam w uroczej wiosce Kopice koło Stepnicy uciekając z wioski z tramwajami , nie obce jest mi Dąbskie, Międzyodrze, a wyprawy robiłem po śródlądziu całej Polski, gdzie woda sięga do pasa. W tym roku zabieram się za wody szuwarowo-bagienne i zaczynam w maju od Bugu, Narwi, Pisy . pozdrawiam szuwarek Miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Forumowiczów, mam na imię Michał, zaraziłem się castingiem rok temu. Mieszkam w Holandii i poluję najczęściej na szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Forumowiczów, mam na imię Michał, zaraziłem się castingiem rok temu. Mieszkam w Holandii i poluję najczęściej na szczupaki.Oj czuje Majk że tu pokażesz.Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam Forumowiczów, mam na imię Michał, zaraziłem się castingiem rok temu. Mieszkam w Holandii i poluję najczęściej na szczupaki. Cześć,Pisz o tamtejszych szczupakach, sandaczach i oczywiście boleniach - piękne tam ryby pływają?u Was. Chętnie poczytamy i witamy na pokładzie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Remek, postaram się skrobnąć małe podsumowanie sezonu w tym tygodniu Pozdrawiam, Majk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Super! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Majk wstaw fotki i napisz coś o łowieniu w kanałach.W tym roku mam nadzieję tam połowię i chętnie się czegoś dowiem-sprzęt,przynęty tak ogólnie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich których znam i których poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czołem osiemdziesiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam wszystkich których znam i których poznam Rejestracja: lipiec 2009, aaale długo na rybach byłeś! Siemka! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam wszystkich których znam i których poznam Rejestracja: lipiec 2009, aaale długo na rybach byłeś! Siemka! PozdrawiamGrzesiek Czasami jak nie ma sie niczego na temat i w miare z sensem do powiedzenia lepiej trzymac gębe zamkniętą :)Tak więc nie pisałem A powaznie to poprostu żadko tu zaglądałem. Poprawie sie- może Pozdrawiam i dzięki za miłe przywitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 !Uwaga!Wazelina! - myślę że warto tu zaglądać częściej <_< a poważnie to myślałem, że kiedyś gdzieś mi tu Wojti mignąłeś w jakimś temacie, ale to musiał być tylko ktoś podobny PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Walkowski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkich pzdr WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi