popocek Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Wszystkich na Forum Kolegow Milo Mi Goscic i poglebiac wiedze z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Wszystkich na Forum Kolegow Milo Mi Goscic i poglebiac wiedze z Wami Cześć @Michaelfly! Kopę lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam Wszystkich na Forum Kolegow Milo Mi Goscic i poglebiac wiedze z Wamipozdrow siostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KONIO Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam wszystkich na forum:)Reprezentuję podkarpacie:)Łowie na Wisłoce, Jasiołce, Ropie w Jaśle i okolicach.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam nowo przybylych i zapraszam do wspolnego rozwijania swoich zainteresowan na jerkbait.pl Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam forumowiczów. Na początek coś o sobie.Właśnie mija 30 lat jak mam Kartę Wędkarską więc nie jestem początkujący Przeszedłem większość fascynacji w wędkarstwie, sprzętem, metodami, przynętami, gatunkami a były lata gdy nad wodą byłem ok 400 razy. Jak się mieszkało nad samą rzeką to naprawdę realne.Teraz raczej podziwiam wodę, ryby, przyrodę choć zawsze z wędką w ręku. Ale to chyba tak jest bo jak czytam wywiady z moimi mistrzami Szymańskim, Kaczówką, Hamerem to podobnie to teraz widzą.Czas też zajmuje mi inne hobby ale to zobaczcie już w moim podpisie Chętnie się spotkam aby pogadać, zobaczyć jak łowicie. Widzę że Wrocław bardzo aktywny jest. To miło.Pozdrawiam Fido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obrzyn Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam wszystkich. Darek, lat 24, łowie głównie w rzece Redzie bo mam 5 minut z buta lub dwa/trzy przystanki autobusem do lepszych miejscówek. Kilkanaście razy w roku łowię na jeziorach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witajcie,Miło Was gościć i zapraszamy do aktywności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar23 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam wszystkich jestem muszkarzem , a ze spinem gonię jesienią za szczupcami. Zbieram info nad rod building-iem więc myślę że dobrze trafiłem pora złożyć coś swojego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam nazywam sie Maciek moja pasja jest wedkarstwo a ulubiona ryba Bolen staram sie go lowic na rzece Pisie co nie jest latwe :)Mam nadzieje ze wiele sie naucze z tego forum Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Ś Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam wszystkich,od jakiegoś czasu czytałem jb i postanowiłem się w końcu zarejestrować.Jestem z okolic Koszalina,łowie na okolicznych rzekach jakieś tam pstrążki i lipienie,w morzu do którego ma 3 km próbuje złowić trotke:)Wszystko tylko FLY FISHING Ostatnio zainteresowałem się budową wędzisk,nawet sam coś tam próbuje składać,dużo wyniosłem z wątku o rodbuildingu-dużo rzeczowych informacji.Pozdrawiam! Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amundek Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 witam forumowiczów... reprezentuję lubelszczyznę łowię głownie na spinning w wersji UL pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwardo Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie Pojawiłem się na forum nieco wcześniej, choć głównie niestety w dziale Giełda , dziś dopiero zobaczyłem, że jest dział Powitanie. Cóż powiedzieć... Facet w średnim wieku, zamieszkuję północne Mazowsze. Czas wolny od zarabiania na chleb, dzielę między dwie pasje: wędkarstwo i przyroda, a w szczególności moje ukochane ptaki, min. aktywnie uczestnicząc w badaniach ornitologicznych czy działaniach ochroniarskich. Jeśli chodzi o spinning, to w takim zacnym gronie nie można mieć zbyt wiele do powiedzenia, ale za to mogę pytać, czytać czyli słuchać . Ale mam nadzieję, że znajdą się dziedziny, w których będę mógł podzielić się wiedzą i doświadczeniem. A ostatnio, po studiowaniu Jerkbait, zaobserwowałem u siebie obecność nowego wirusa Monterus rodbuildingus , na razie lekki stan podgorączkowy, organizm jeszcze walczy, ale kto wie jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witajcie i nie ma sprawy, każdy jest ciekawy, złów i wypuść , piękna sprawa na początek to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iusnet Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Witam wszystkich, już kiedyś Tu bywałem. Teraz zamierzam się uczyć a potem wdrażać. Zainteresowania: spin za szczupakiem, okoniem i sandzaczem. Casting lekki i średni. Łowię głównie na Bugu. W tym roku odwiedzę Bug graniczny (wreszcie) Włodawa i wyżej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witajcie na jerkbait.pl. Kolegów z początkowymi objawami zainfekowania wirusem rodbuildingu proszę o niepodejmowanie żadnych prób leczenia - dajcie chorobie się rozwinąć a potem zapraszam do działu dla nieuleczalnie chorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam.Na imię mam Karol. Łowię odkąd pamiętam. Moimi rejonami są wybrane akweny Lubelszczyzny gdzie zamieszkuję. Mam nadzieję na bardzo owocną (pod wieloma względami) obecność na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Siemanko Karolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechan007 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navet Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Lepiej późn niż wcale.Witam wszystkich. Łowię spinningiem na wodach Podlasia.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam na tym forum. Przyciągnęła mnie tu chęć pozyskania wiedzy na temat rodbuildingu. Mam takie moment, że chciałbym sobie sam budować kijki. Już zacząłem, bo w ramach wprawy wstawiam cały nowy dolnik do kija morskiego i jest to trudniejsze chyba, niż budowa od podstaw.Kolejną moją praca będą dwa kije morskie, a kiedyś tam coś lżejszego na pstrąga. Pytanie: Jest tu funkcja szukaj? Nie znalazłem nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Witam nowych Użytkowników @yankis - morskich patyków w galerii rodbuildingowej chyba jeszcze nie mieliśmy, więc jak skończysz to liczę na fotki i jakiś opis Wyszukiwarka czasowo została wyłączona, ale jest link który pozwala wyszukiwać tylnymi drzwiami he he zaraz go tu wkleje: WYSZUKIWARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi