marcin.f Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Forumowiczy Mam na imię Marcin i jestem z okolic Krosna. Zarejestrowałem się dość dawno temu, ale tylko przeglądałem forum - Obiecuję poprawę Łowię głównie na Sanie, Wisłoku i Solinie. Najbardziej lubię łowić klenie, ale tez szczupaki i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam,mam na imię Michał, studiuję i mieszkam w Szczecinie, łowię głównie na średni spinning, ale za niedługo zaczynam również z zestawami light:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tomku, Marcinie, Michale, Jurku - witajcie na forum. Mam nadzieję że będziecie dzielić się z innymi Forumowiczami swoimi doświadczeniami i że sami również wiele skorzystacie. Jednym słowem, życzę miłego jerkbaitowania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy969 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 WitamJestem zupełnym świeżakiem na Waszym forum. Od kilku lat moje wędkarstwo ogranicza się tylko do spinningu. Dotychczas używałem zwykłych zestawów, jednak chciałbym przestawić się na casting. Chciałbym używać przynęt od 15-50g, trochę tu u Was poczytałem i wychodzi mi na to, że powinienem zacząć od młynka np. daiwa procaster rojo, abu revo s, shimano citica, chyba że możecie podpowiedzieć mi coś innego. Jeżeli ktoś ma na zbyciu odpowiedni dla początkującego sprzęt najlepiej do 400pln (kij+multiplikator) to z chęcią bym coś takiego zakupił. Wiem, że słaby to okres na zakupy, ale może akurat.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Cześć! Pamiętaj, że maniak jest tylko jeden Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebril Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Pragnę przywitać wszystkich forumowiczów Muszę stwierdzić ze nie mogę się oderwać od forum, czytam i czytam, ogrom wiedzy! Żeby rytuału stało się zadość, mam na imię Grzesiek, od kilku lat pasjonuje mnie odrzański spinning, głownie w okolicach Nowej Soli, w tym sezonie mam zamiar pozwiedzać i połowić w okolicach Wrocławia. Jeśli ktoś z okolic miałby ochotę na wspólny wyjazd niech szepnie słowko Jeszcze tylko dodam, że jestem pełen podziwu i zafascynowania dla woblerów robionych przez forumowiczów, wcześniej miałem jakieś nieśmiałe próby wykonania przynęt, teraz nie mam już jednak wymówek, kompletuję sprzęt i do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quatro007 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Witam wszystkich,mam na imię Olek, wcześniej się nie przywitałem (a uznałem że to bardzo niestosownie) bo byłem zaaferowany przeglądaniem ofert kupna i tak mnie to pochłonęło, że zapomniałem. Wędkuję w okręgu Katowickim, a pochodzę i mieszkam w Gliwicach.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FranzMaurer4444 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 witam jestem tutaj nowy.Nazywam się Łukasz i pozdrawiam wszystkich spinmaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek84 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich nazywam się Wojtek jestem z Wrocławia.Spinninguję od nie dawna i bez większych efektów,ale jak to mówią trening czyni mistrza.Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapnik Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cześć. Mam na imię Piotrek, mam 22 lata i mieszkam w Pułtusku Wędkarstwem interesuję się od zawsze, ale w tym roku chcę na poważne zająć się spinningiem. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam nowych Forumowiczów mam nadzieję że dacie z siebie tutaj wiele, oczywiście wyłącznie w pozytywnym sensie. Korzystajcie z zasobów portalu i wzbogacajcie je, jeśli możecie. Miłego jerkbaitowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoon Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich kolegów,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich użytkowników po długich namowach kolegów wreszcie do was dołączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Siemasz Janusz nareszcie jesteś z nami , teraz już nie będę musiał wstawiać twoich fotek tylko sam je zaprezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich zapaleńców spinningu. pzdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warszawiak Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ahoj rodacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć wszystkim nowym. Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkoks Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witram wszystkich i pozdrawiam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Witam serdecznie na najlepszym forum,mam na imię Artur,mieszkam niedaleko Piły..Forum odwiedzam juz dosyć długo,ale teraz dopiero postanowiłem się zarejestrować.Mam nadzieję,że przez to forum,wraz z Jego użytkownikami,pogłębię swoją wiedzę i umiejętności spinningowe.Pozdrawiam Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam forumowiczów,trochę spinninguję więc postanowiłem się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek02 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Jestem Filip i mieszkam w Jasionce 10 km od Rzeszowa łowię na spinning oraz rzadziej na spławik. Na casting mam ochotę w tym lub następnym roku połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam ! Czas wkoncu sie przywitac Na imie mi Krystian uwielbiam spining , ... ale gdy tylko jest okazja i możliwości sięgam po muchę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam wszystkich kolegów,którzy tak jak ja uwielbiają wędkarstwo spinningowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witajcie Koledzy zachęcam do aktywnego udziału w forum, do dołożenie swojej cegiełki w budowaniu wartości merytorycznej portalu. Połamania kija - oby na rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi