mifek Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, z zamiłowania łowie każde ryby, ale najbardziej urzeka mnie sum, wpadłem na forum bo wiele dobrego o nim słyszałem. Pozdrawiam. milo ze wpadles... ale uwazaj... dosc latwo mozna wpasc po same uszy... zapraszamy do dzielenia sie wiedza oraz wspoltworzenia forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaacol Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam , od 8 lat choruje na Stizostedion lucioperca mam nadzieje że pomożecie w cierpieniach . pozdrawiam jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooged Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam.Nie da się ukryć , że macie chyba najbardziej rozbudowany wątek - Lurebuilding. Zimowe wieczory za progiem, a zabawę czas zacząć. W sumie jestem trochę kulejący w tym temacie (praktyki niewiele)ale zawziąłem się i mam zamiar coś dopieścić (wyłączając żonę). Postaram się podzielić swoimi spostrzeżeniami, a i za pewne nie raz spytam. Korpusy chcę lać z żywicy, idę w kierunku przynęt bezsterowych z grzechotką. Pozdrawiam RadekM - PoznańRaczej spinninguję ale i gruntem nie gardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Super, że dołączyliście Moje dawne rewiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek1977 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam wszystkich z dorzecza Gwdy, od 17 lat łowię na spina i muchę najpiękniejsze rybki na świecie. pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam.Artur z tej strony, od ok. 3 lat staram się łowić w środkowej Norwegii gdzie mieszkam. Ulubiona metoda to spinning, kombinuje czasem coś z trollingiem ale to dopiero początki. Łowie na lodzie listopad-kwiecień. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!zmo Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, mam na imię Łukasz na co dzień jestem studentem mieszkającym w Łodzi a wolnym czasie lubię wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marti Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam wszystkich, mam na imie Marcin, spiningiem macham juz od kilku ładnych lat. Ulubione poławiane ryby to szczupak i sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam wszystkich na Forum, mam na imię Bartek, pochodzę z Mazur, ale od kilku lat mieszkam w Gdańsku i okoliczne wody mieszam spinem w poszukiwaniu drapieżników, głównie interesują mnie pstrągi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam nowych Kolegów i zachęcam do aktywności na portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 powitał wszystkich kolegów pokiju:)jestem z podlasia nazywam sie maciek a z rybami obcuje od zawsze lowiac wyłacznie na spining i stosujac sie do zasady(po polsku)-złów i wypuść.pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanc Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich kolegow pasjonatow. Mam na imie Lukasz pochodze z wielkopolski. Glonie spininguje ale od kad wyjechalem z kraju i zmienil mi sie troche krajobraz do spina doszla jeszcze mucha. Poza tym skrobie troche wobow i czasem ukrece jakas muche.Najwiecej czasu poswiecam na uganianie sie za rapami ale bardzo lubie tez lowic lososiowate, wyznaje zasade C&R Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witajcie! Życzę miłego spędzania czasu oraz ... dzielcie się swoimi doświadczeniami, publikujcie zdjęcia ryb, opisujcie swoje przygody. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flymartin Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam Wszystkich! Mam na imie Marcin mieszkam w Irlandii, gdzie wedkuje z muchowka w reku i wlasnymi muchami za szczupakiem i pstragiem. Casting i jerki rowniez za szczupakiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkos Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam Wszystkich. Mam na imię Janusz. W rzekach i jeziorach mucha, w morzu spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pierwszy post, więc kurtuazja nakazuje... Witam koleżanki i kolegów, tylko spininguję i najczęściej w dużych rzekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotbe Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, mam na imię Jakub, uczę się spinningu, głównie na wodach stojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów serdecznie. Mam na imię Marcin i jestem z Radomia. Nieuleczalny spiningista chory na kropkoidoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam wszystkich! Na imię mam Sławek i ganiam za szczupłym kiedy tylko mogę. Casting od roku, spin od zawsze! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kołek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 witam wszystkich zapalonych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 siema! http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21126&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzmannn Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam wszystkich i do zobaczenia na Wiśle pomiędzy Sandomierzem a Górą Kalwarią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witam kolegów po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi