Dienekes Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Kłaniam się Paniom i Panom współtworzącym to zacne forum Imię me Radosław. Od dłuższego czasu, liczonego już w latach, systematycznie odwiedzam jerbait.pl. Po lekturze wielu artykułów i setek, jeśli nie tysięcy postów, postanowiłem ostatecznie zmienić status tzw. lurkera na aktywnego użytkownika. Po raz pierwszy zetknąłem się z szerokopojętym wękdarstwem już w wieku 7 lat. Ostatnie 3 lata spinninguję "na serio", z różnym skutkiem, uzależnionym od humorów, a w zasadzie obecności, ryb w mazowieckich i warmińskich wodach. Choć urodziłem się i mieszkałem w Warszawie, obecnie rezyduję "na banicji" w okolicach Zalewu Zegrzyńskiego, co z uwagi na moje hobby, taką złą rzeczą nie jest Jestem zagorzałym zwolennikiem bezwzględnego wypuszczania wszystkich złowionych ryb, co też sam konsekwentnie czynię od wielu lat. Do zobaczenia nad wodą. Podrawiam, Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania64 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Witajcie, mam na imię Wojtek, łowię ryby od przeszło 40 lat. Wyłącznie na spinning od połowy lat 90-tych, czyli od czasu kiedy kupiłem pierwszego handmade'a od Andrzeja Osowskiego. Spinningi lubię długie, pracujęce na całej długości, możliwie najlżejsze do danej przynęty a łowię najlżejszymi jak to jest możliwe w danych warunkach. Moja "rzeka życia" to górny Bug. Ostatnio łowię tam 1 - 2 w roku, niestety. Cudowna dzika rzeka, rybna ale okropnie skłusowana przez wszystkich co nad nią mieszkają. Obecnie mieszkam w Szczecinie i w związku z tym głównie dolna Odra od Gozdowic do Widuchowej, czasami Ina i inne małe rzeczki w okolicy. Forum poznałem dzięki synowi który kocha wędkarstwo, teraz już bardziej niż ja. To co widzę nad wodą nie zachęca do łowienia, to co piszą na forach odstrasza. Ale wciąż lubię to zajęcie chociaż ludzi z tym związanych coraz mniej.Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Edytowane 11 Października 2012 przez Wania64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witam!Mam na imię Sebastian (rocznik 83), mieszkam w Poznaniu.Dwa lata temu, po kilkuletnim uśpieniu nastapił u mnie drugi atak choroby zwanej wędkarstwem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttomek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam wszystkich Kolegów z Jerkbaita. Jestem Tomek, mieszkam w Kopenhadze a pochodze z okolic Glogowa , z mila checia powracam nad Odre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam wszystkich Fascynatów, do niedawna zaglądałem na forum jako podglądacz.Pomyślałem: czas się ustatkować i oficjalnie dołączyć do grupy.Mam na imię Paweł, (70'), wędkuję od...kąd pamiętam.Teraz Beskid Żywiecki, wcześniej Mazowsze.Choruję na Głowatkę.Mam nadzieję być przydatny, tak jak forum było przydatne dla mnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam wszystkich mniej lub bardziej zapalonych umiłowanym hobby:) Mam na imie Rafał jestem ze Sztumu woj pomorskie. Łowie praktycznie w woj pomorskim, tj żarnowiec, Martwa Wisła, Wisła, Nogat, Zatoka Gdańska, Drużno itd... Chętnie podziele się swoją długo gromadzona wiedzą na temat metod połowu i sprzetem, a przy okazji licze na poznanie osób które poławiaja na tych wodach co ja, bo razem raźniej:) Jeszcze raz witam serdecznie i mam nadzieje do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptychoo Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dzień dobry. Mam na imię Krzysztof. Od pewnego czasu zagladam na to forum jako podglądacz , ale czas skonczyć ze złymi nawykami. Rybki staram się łowić od kilkunastu lat. Najpierw z brzegu, a od paru lat z łódki. Łowie na jeziorach, których mam w swojej okolicy sporo (poj. Brodnickie, Chełmińskie) niekoniecznie rybnych. Mam nadzieję, że będe mógł pomóc młodszym kolegom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyQ Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Cześć!Mam na imię Kuba. Łowię głównie na spinning. Od kilku lat we Wrocławiu, wcześniej na jeziorach w woj. Zachodniopomorskim (okolice Bornego Sulinowa).PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam wszystkich! Nazywam się Krzysiek. Spinning w ręku od 30 lat.Nastawienie głównie na sandacza, z chęcią dobrania się do wąsatych! Zaporówki Dolnośląskie. Tymczasowo Madryt. Od dwóch lat choroba zwana morską trocią.BAŁT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Witam!Mam na imię Przemek i jestem od jakiegoś czasu "przeglądaczem" Jerkbaita - w końcu postanowiłem się zarejestrować. Jestem z Warszawy dlatego najczęściej łowię na Wiśle, ogólnie od 3 lat jestem zafascynowany rzecznym spinningiem. Mam nadzieję że czasem będzie się czym pochwalić we "wieściach znad wody".Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz. Urodziłem się i mieszkam w Warszawie i tutaj łowię najczęściej. Mam nadzieję na ciekawe dyskusje w przyszłości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam wszystkich.Nazywam się Karol mieszkam w Przemyślu. Wędkuje od 21 lat dotychczas łowiłem prawie wszystkimi metodami w tej chwili od trzech lat tylko spinning zarówno rekreacyjnie jak i próbuje swych sił w zawodach .Jeżeli chodzi o wody na których łowię to przede wszystkim San oraz okoliczne żwirownie .Pozdrwaiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam brać wędkarską. Mam na imię Piotr i jestem nowy na forum. Pierwszy raz na rybach 1 czerwca 1971r(jak ten czas leci).Od kilku lat tylko spining.Głównie bolek i kleniska. Łowię najczęściej Warszawa i okolice.Cieszę się że znalazłem się w tak ZACNYM GRONIE. Pozdrawim Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Witam z drobnym spóźnieniem bo już wcześnej pisałem w kilku tematach. Mam na imię Robert - 48 lat (ach ten czas faktycznie leci i co gorsze przyspiesza), mieszkam na przedmieściach Lublina, a do wędkowania wróciłem, z ogromnym zaangażowaniem, po kilkunastu latach (kolejna pasja ku utrapieniu żony). Jestem zafascynowany spiningiem, choć zdarza mi się posiedzieć na pomoście wpatrując się w spławik. Zdołałem już w tym roku wciągnąć w wędkarstwo mojego 15 - letniego syna Pawła - też zdeklarowany wielbiciel spiningu z konkretnymi sukcesami - ostatnio pokazał ojcu jak się łowi szczupaki - w ciągu dwóch godzin cztery , w tym jednen 3,20 kg, a tatuś.......zero. Pozdrawiam Kolegów. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam na imię Bartek,zaglądam od jakiegoś czasu na forum a teraz postanowiłem się przywitać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam Wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum. Dzisiaj postanowiłem się przywitać. Mam na imię Kacper, w mojej wędkarskiej karierze podejmowałem się różnych metod. Na początku był spławik("glizdowanie ;D"), później wciągnął mnie spinning i byłem częstym gościem Odry w okolicach Ścinawy. Następnie przez trzy lata fascynacja wędkarstwem muchowym, zakupy materiałów, kręcenie much itp, fascynacja jednak powoli wygasa...myśle, że ze względu na odległość do górskich łowisk i niezmotoryzowanie. Od dwóch lat najczęściej łapię za spinning. Ostatnio uganiam się po Wrocławiu za sandaczem, na razie prześladują mnie potwory w rozmiarach nie przekraczających 50cm ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skampi Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam wszystkich Forumowiczów.Od jakiegoś czasu przeglądam Forum postanowiłem w końcu coś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Witam mam na imię Maciej w momęcie pisania 22 latka na karku z reguły zapuszczam przynęty na raciborskich wodach w poszukiwaniu pasiastych kolczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam. Nazywam się Robert Wilk, jestem z Łodzi, głównie spinninguję, łowię również na zestaw castingowy. Pokłóciliśmy się kiedyś na tym forum, ale nie chcę pamiętać o co, chcę by nie pamiętano - by tym razem było wszystko OK. OK? Pozdrawiam Quorum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie, nazywam się Łukasz i interesuję się głównie wędkarstwem sumowym ale i połowych innych ryb na różne matody nie jest mi obce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam. Ciosam woblerki i kocham klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dzień dobryJestem Maciek, mieszkam w Kielcach. Lubię spining ale jerki mnie aktualnie opanowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg66 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Witam wszystkich forumowiczów JERKBAIT.Pl.Mam na imię Grzegorz mieszkam w Kielcach.Rybki łowię od kilkunastu lat. Na początku był grunt i spławik od paru lat tylko spining. Na forum zarejestrowałem się wcześniej ale do tej pory tylko podglądałem.Pozdrawiam wszystkich zapaleńców wędkarstwa i Życzę Połamania Kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbialapodl Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Witam, łowię na spining na Bugu w rejonie Derła, Pratulina, Zaczopek. Witam wszystkich na jerkbait:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi