danielo571 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam wszystkich jerkbait-owców. Jestem Daniel. Wędkuję głównie na mazurskich jeziorach choć czasem lubię poganiać za kleniem i poszukać sandacza na martwej wiśle. Od kilku lat moim celem jest szczupak, którego łowię na własne przynęty. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Wędkuję od około 15 lat, głownie rzeki śląska, małopolski i podkarpacia. Pozdrawiam wszystkich łowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam wszystkich !Mam na imię Krzysiek. Wędkuję od 4 lat tylko i wyłącznie spinning.Głównie na naszej "matce" Odrze na odcinku od Ścinawy do ujścia Baryczy. CZasami na wielkopolskich jeziorach z łódki. Nalężę do klubu spinningowego " Spiner Barycz".Pozdrawiam i do usłyszenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denisss Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam serdecznie!Od ponad roku jestem użytkownikiem tego forum. Mnogość tematów i informacji jakie tutaj znalazłem spowodowały, że byłem raczej biernym użytkownikiem i skupiłem się głównie na czytaniu. Miałem przyjemność skorzystać z pomocnych rad kilku użytkowników za co im dziękuję.Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresley Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam wszystkich serdecznie. Ze względu na miejscem zamieszkania (świętokrzyskie), spinniguję na zbiornikach zaporowych w najbliższej okolicy czyli Chańcza, Domaniów, Miedzna Mur., Sulejów czasami Poraj. Preferuję wędkowanie ze środków pływających a jeśli chodzi o metody połowów głównie opukuję dno. W związku ze zbliżającym się, wielkimi krokami, sezonem - wszystkim forumowiczom POŁAMANIA KIJA . PozdrawiamMarcin P.S.Chociaż patrząc przez okno to mam obawy czy do 15 maja lód zejdzie z Sulejowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadWax Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam, mam na imię Przemek 33 lata. Wędkuję odkąd sięgam pamięcią, najpierw z ojcem potem samodzielne wyprawy. Pierwsze wędkarskie kroki stawiałem na Nysą Kłodzką w rodzinnym mieście Lewin Brzeski oraz okolicznych żwirowniach. Dorosłość poniosła mnie za pracą w Polskę i miałem przyjemność wędkowania na Bobrze i Odrze w Krośnie Odrzańskim i okolicznych małych rzeczkach i jeziorkach. Dzisiaj osiadłem i mieszkam w Poznaniu, wędkuję więc na Warcie, Wełnie, i jeżdżę na pstrągi w okolice Piły, czasem na rzeki pomorza. Preferowana technika łowienia spining 99% strugam też trochę woblerki, podejmuję też próby "Rodbuilder'skie", tuning na seryjnym sprzęcie. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam.Znam to forum od dłuższego czasu oraz wielu tu obecnych kolegów, dzisiaj postanowiłem się w końcu zarejestrować.Mam na imię Daniel wędkuję od 4 roku życia za to wielki szacunek dla mojego dziadka i ojca. Największą frajdę sprawia mi wędkarstwo muchowe i prawie wszystko co z nim jest związanePozdrawiam.Daniel Kasprzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptun Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam, jestem Maciej. Mam 16 lat i do tej pory byłem biernym użytkownikiem tego forum - dużo czytałem. Najbardziej lubię spinning w wersji light - czyli klenie, jazie, okonie (nie mylić z okonkami, boczny trok i takie tam mnie nie pociąga). Pochodzę z Rudy Śląskiej więc trudno mam już na start, ale dzięki komunikacji publicznej jakoś daję radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic77 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 witam ponownie,niestety pod innym loginem,coz zycie dalo mi w kosc troche mieszkam w irlandii,lowie glownie sea bassy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek N. Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam wszystkich nazywam się Przemek mam 28lat mieszkam w Lublinie spininguje tak na poważnie około 10lat lubie łowić okonie na paprochy choć moja ulubiona metoda i to co mnie kręci najbardziej to łowienie sandaczy z opadu głównie łowie z łódki nad zalewem Zemborzyckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam wszystkich kolegów po kiju na tak szacownym forum.Mam na imię Grzegorz dla znajomych Geciu i jestem mieszkańcem Jastrzębia-Zdroju.Wędkuję przważnie na Odrze pomiędzy miejscowościami Olza-Nieboczowy.Czekam na pierwszy wiosenny wypad za jaziem i kleniem,jak woda w Odrze się ustabilizuje.Wodom Cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszP Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Wszystkich. Mam na imię Łukasz. Mieszkam we Wrocławiu. Łowię (spinning) głównie w Odrze. Pozdrawiam Forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam. Mam na imię Piotr jestem niedawno na tym bardzo ciekawym forum. Lubię łapać na spin głównie wszelkiego rodzaju wobki takie do 12gram,tyczką tez nie gardzę, przynęty robię samemu, nie na jakąś skale przemysłową ale dzięki zawartym tu informacją na pewno będą wychodziły coraz lepsze Jestem też modelarzem właśnie zrobiłem sobie motoszybowca o rozpiętość 3,10m już podczepiłem aparat pod skrzydło tak wiec co ciekawsze miejsca moich wód, nie umkną mojej uwadze mały przelot nad rzeką na wysokości oko 1km i wszystkie miejsca mam jak na talerzu, bo geoportal to nie to, mają zdjęcia satelitarne sprzed kilku laty pozdrawiam i połamania kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek3b Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Leszek.Mieszkam w Olsztynie.Wędkuję od zawsze, najczęściej metodą spinningową.Łowię głównie na jeziorach okonie i sandacze.Chciałbym też zbudować własnoręcznie spining . Pozdrawiam i życzę udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasz65 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Stasiek. Obserwuję to forum od jakiegoś już czasu. W końcu postanowiłem zarejestrować się. Łowię głównie metodą spinningową na wodach Lubelszczyzny. Czasami sięgam po muchówkę, innymi metodami łowię sporadycznie. Mam nadzieję powiększyć swoją wiedzę korzystając z waszych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Cześć, mam na imię Robert, pochodzę z Mazur i tam też spinniguję głównie za okoniem lawirując między non stop zastawionymi wontonami rybaków. Wszystkim Wam życzę nie tyle ryb co brak rybaków, a ryby się wtedy znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam serdecznie.Niestety nieustrzegłem się gafy i ja zaczełem od D..... strony. Jestem z Wyszkowa od zawsze. Wędkóję na Bugu , Narwi ,Z Z i bardzo żadko na morzu. A wędkję od około 58 lat.Wszystkim forumowiczom najlepsze życzenia. Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich Jestem Łukasz mam 23 lata. Moje ulubione metody połowu to spinning i mucha , rybki jakie łowię to pstrąg potokowy , kleń , jaź , okoń , boleń , sandacz , szczupak . Od niedawna zacząłem robić własne woblerki i koguty z przeznaczeniem pod różne gatunki.Pozdrawiam serdecznie Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Chyba czas najwyższy się przedstawić na forum (które od jakiegoś czasu było moją kopalnią bardzo ciekawych art.). Mam na imię Paweł 25 lat , mieszkam w Pułtusku nad Narwią, nad którą spędzam wiekszość czasu na rybach. Moją ulubioną metodą jest spining, ale nie zapominam także o innych metodach (grunt, spławik). Każdą wolną chwilę spędzam na "mojej" ukochanej Narwi, szukając okoni, szczupaków, sandaczy oraz sumów. Życzę wszystkim taaaaakiej ryby w sezonie 2013. Serdecznie pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam , Jestem Tomek oglądam jak inni wędkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
120kilo Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Serdecznie witam,jestem tu nowy i mam nadzieję uzyskac odpowiedź na nurtujące mnie pytania.Pierwsze i podstawowe brzmi:czy okuma lub dragon/team dragon robią modele multiplikatorów niskoprofilowych i okraglaków na prawą rękę?Pytam, ponieważ chcę takowy zakupić a sklepikarze w mojej okolicy (kielce) rozkładają ręce i twierdzą, że nie ma i że nie będzie, proszę o pomoc.Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz Wszystkich witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitervader Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, nazywam się Piotr, Czytam wasze Forum od dawna. Bardzo miło mi jest się przedstawić. Mam nadzieje na miłą wymianę informacji i pomoc ze strony doświadczonych kolegów. Życzę wszystkim udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam!Mam na imię Adam.Od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum, powala mnie ilość pojawiających się tu informacji...Głównie spininguję, zdaża mi się łowić castingówką.Parę rybek w życiu złowiłem i mam nadzieję, że wniosę coś pożytecznego w te forum.Gorąco pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałem się ze wszystkimi przywitać. Moją pasją jest wędkarstwo. Zaczynałem pewnie jak większość od połowów spławikowych, potem wędkarstwo gruntowe a obecnie spinning. Najczęściej łowię szczupaki, sandacze i sumy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam. Łowie ryby od 20 lat.Mieszkam w Bydgoszczy. Głównie łowię na Brdzie i Wiśle metodą spinningową.Ulubione ryby to: pstrąg,kleń,jaź,boleń,szczupak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi