Hipolos Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam. Na imię mam Marcin. Pochodzę z Sochaczewa, najczęściej wędkuję na rzece Bzurze. Oczywiście na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwiu Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dzień dobry. Jestem Konrad, mieszkam w Głowience k. Krosna. Wędkuję metodą spinningową oraz drgającej szczytówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 O widzisz jest prawie dobrze .A teraz poczytaj regulamin sprzedaży na forum.Nie możesz wystawiać przdmiotu do sprzedaży na rorum i portalach aukycjych jednocześnie.http://allegro.pl/stanowisko-karpiowe-stojak-tripod-chromonikiel-i3243981462.htmlTu ludzie są czujni na łamanie regulaminu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Witam. Mam na imię Marek, mieszkam w Bieszczadach, gdzie zazwyczaj wędkuję (już wiele lat), przede wszystkim spinning, czasem mucha. W wolnych chwilach strugam woblery. Edytowane 22 Maja 2013 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aston Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) Witam!Pochodzę z Warszawy. jerkbait.pl odkryłem jakieś 4 lata temu, strona miała wtedy zupełnie inny layout... i nie wyglądałą tak efektownie jak teraz Nie uczestniczyłem w życiu forum, zaglądałem sporadycznie - ograniczałem się do czytania interesujących mnie informacji. Od kilku dni udzielam się na forum, narazie głównie w dziale "Giełda" - gdyż wietrzę szafę przed wakacjami. Myślę że zostanę tu na dłużej. pozdrawiam kolegów wędkarzyMS Edytowane 22 Maja 2013 przez Aston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicola Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Hej witam wszystkich. Jestem tu nowa i poszukuję osob z okolic Tarnobrzegu, Mielca, Padwi Narodowej. Chciałabym się dowiedzieć gdzie w tych okolicach warto się wybrać na ryby.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aston Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Hej witam wszystkich. Jestem tu nowa i poszukuję osob z okolic Tarnobrzegu, Mielca, Padwi Narodowej. Chciałabym się dowiedzieć gdzie w tych okolicach warto się wybrać na ryby.Pozdrawiam. Nie mieszkam w tej okolicy, ale często łowię na Wiśle w okolicy Szczucina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam Wszystkich, mam na imię Marcin, tylko i wyłacznie spinning wielkorzeczny. Bolenie, jazie, klenie, sandacze i szczupaki jako przyłów sumek:) Jestem z Gorzowa Wlkp. także łowię w 3 pobliskich mi rzekach:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Witam.Jestem pasjonatem moczenia kija już od 30 lat i robie to wszędzie gdzie jest woda ,ale większość czasu to spędzam na naszej królowej Wiśle-teren podkarpacia-wszyscsy zwracają się do mnie Kapitan a łowie przeważnie na spining lecz gdy bywają dni ciężkie to biorę sprzęt delikatny i bawie się z białą rybą .Pozdrawiam brać wędkarską . Nicola-ten teren który ty opisujesz mam przedeptany od Połańca i powiem ci że na tym odcinku aż do Sandomierza albo i dalej Zawichostu możesz połapać każdy gatunek ryby jest bardzo dużo zenderka jak i sumka a i ładnie się łapie klenie w Zapoledniku,ten odcinek o który ci chodzi jest bardzo atrakcyjny. Nicol jak coś to PW. Edytowane 25 Maja 2013 przez tuitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam!!!Pochodze z Gorlic. łowiska na których najczęściej spininguję to głównie rzeki Ropa, Biała Tarnowska oraz pozostałe w regionie. Ryby za którymi najczęściej sie uganiam to klenie pstrągi oraz wszelkie pozostałe przyłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witamy ;D cieszę się, że jednak dołączyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cześć. Jestem Tomek Miernik z Suchedniowa. Moją chorobą jest wędkarstwo. Nie mniej uwielbiam robić woblery. Połączyłem pasję z pracą, co daje mi wielką frajdę. Uwielbiam spinningować, chociaż każda metoda daje mi frajdę. Witam wszystkich kolegów wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Rafał, mieszkam w Częstochowie. Wędkuję od dzieciństwa, różnymi metodami, choć na czoło wysuwa się spinning. Jak wielu kolegów zaglądających na jerkbait.pl, także i ja trochę majsterkuję (robię woblery i błystki). Wstyd przyznać, ale zarejestrowałem się chyba z rok temu i do tej pory nie przywitałem się jak należy. Niniejszym więc nadrabiam zaległości i raz jeszcze witam serdecznie kolegów wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkr Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cześć. Na imie mam Arkadiusz mieszkam w okolicach Krakowa, ulubioną metodą połowu jest spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Lbn Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Witam. Mam na imię Krystian mieszkam w Lublinie. Moją ulubioną metodą połowu jest spinning. Należę do klubu Fenix w Lublinie. Pozdrawiam wszystkich Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Krystian_Lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 witam!!! mieszkam w 3 - mieście a konkretnie w gdyni - najczęściej to spinning z brzegu morskiego ale latem to wszelakie moczenie kija w wodzie .pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć Czołem , witam jerkbajtowców , połamania !!! Preferuję St.croix i Penn ... no i spinningowanie .Mieszkam na Lubelszczyżnie. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez polifem8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witam wszystkich, mam na imię Szczepan, mieszkam w Tarnowie, łowię głównie w Dunajcu, Białej Tarnowskiej i Wiśle, oczywiście spinning , pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witamy wszystkich nowych członków Jerkbaitowej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 WitamŁukasz z Wrocławia, do tej pory głównie mucha... ale co robić gdy los rzucił nad tak dużą nizinna rzekę jaką jest Odra. Pierwsze kroki ze spinem w ręce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Wojtek i pochodzę z Warszawy. Moją ulubiona metodą jest spining. Forum przeglądam już od dłuższego czasu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczygu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam wszystkich mam na imię Dawid pochodzę z Kłodzka. Łowię głównie na spinning ale od czasu do czasu i sięgnę po muchówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam. Mam na imię Paweł pochodzę z Łomży. Najczęściej łowię na spinning. Wykonuje trochę przynęt hand made, ale mój poziom jeszcze jest mierny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witamy kolegów pozytywnie zakręconych, życzę owocnego korzystania z zasobów naszego Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi