Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

O widzisz jest prawie dobrze :) .A teraz poczytaj regulamin sprzedaży na forum.Nie możesz wystawiać przdmiotu do sprzedaży na rorum i portalach aukycjych jednocześnie.

http://allegro.pl/stanowisko-karpiowe-stojak-tripod-chromonikiel-i3243981462.html

Tu ludzie są czujni na łamanie regulaminu :D .

Witam!

Pochodzę z Warszawy. jerkbait.pl odkryłem jakieś 4 lata temu, strona miała wtedy zupełnie inny layout... i nie wyglądałą tak efektownie jak teraz :)

Nie uczestniczyłem w życiu forum, zaglądałem sporadycznie - ograniczałem się do czytania interesujących mnie informacji. Od kilku dni udzielam się na forum, narazie głównie w dziale "Giełda" - gdyż wietrzę szafę przed wakacjami. Myślę że zostanę tu na dłużej.

pozdrawiam kolegów wędkarzy

MS

Edytowane przez Aston

Hej :) witam wszystkich. Jestem tu nowa i poszukuję osob z okolic Tarnobrzegu, Mielca, Padwi Narodowej. Chciałabym się dowiedzieć gdzie w tych okolicach warto się wybrać na ryby.

Pozdrawiam.

Nie mieszkam w tej okolicy, ale często łowię na Wiśle w okolicy Szczucina.

Witam.Jestem pasjonatem moczenia kija ;)  już od 30 lat i robie to wszędzie gdzie jest woda ,ale większość czasu to spędzam na naszej królowej Wiśle-teren podkarpacia-wszyscsy zwracają się do mnie Kapitan :D a łowie przeważnie na spining lecz gdy bywają dni ciężkie to biorę sprzęt delikatny i bawie się z białą rybą .Pozdrawiam brać wędkarską .

Nicola-ten teren który ty opisujesz mam przedeptany od Połańca i powiem ci że na tym odcinku aż do Sandomierza albo i dalej Zawichostu możesz połapać każdy gatunek ryby jest bardzo dużo zenderka :P jak i sumka a i ładnie się łapie klenie w Zapoledniku,ten odcinek o który ci chodzi jest bardzo atrakcyjny. Nicol jak coś to PW.

Edytowane przez tuitam

Witam!!!

Pochodze z Gorlic. łowiska na których najczęściej spininguję to głównie rzeki Ropa, Biała Tarnowska oraz pozostałe w regionie. Ryby za którymi najczęściej sie uganiam to klenie pstrągi oraz wszelkie pozostałe przyłowy  B)

Cześć. Jestem Tomek Miernik z Suchedniowa. Moją chorobą jest wędkarstwo. Nie mniej uwielbiam robić woblery. Połączyłem pasję z pracą, co daje mi wielką frajdę. Uwielbiam spinningować, chociaż każda metoda daje mi frajdę. Witam wszystkich kolegów wędkarzy.

Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mam Rafał, mieszkam w Częstochowie. Wędkuję od dzieciństwa, różnymi metodami, choć na czoło wysuwa się spinning. Jak wielu kolegów zaglądających na jerkbait.pl, także i ja trochę majsterkuję (robię woblery i błystki). Wstyd przyznać, ale zarejestrowałem się chyba z rok temu i do tej pory nie przywitałem się jak należy. Niniejszym więc nadrabiam zaległości i raz jeszcze witam serdecznie kolegów wędkarzy.